ben de gidiyorum bu sene valla ne bulabiliyorsan koy tapu banka hesap cüzdanı araba ruhsatı. yani eğer sana vize vermeyi düşünmezlerse bunları istiyorlar o zaman fikirleri değişebilir. yani geri dönmeye ikna edebilirsin
ben de gidiyorum bu sene valla ne bulabiliyorsan koy tapu banka hesap cüzdanı araba ruhsatı. yani eğer sana vize vermeyi düşünmezlerse bunları istiyorlar o zaman fikirleri değişebilir. yani geri dönmeye ikna edebilirsin
ya cok korkuyorum aslında ilk görüşmem de bi alabilsem çok iyi olucak ben böbrek taşımı kırdırdıgıma dair poliklinikten yazı aldım türkçe bi rapor bunu yeminli tercümana cevirtmem mi gerekiyo bunu bilen varmı?
benim bildiğm her şey ingilizce gitmiyo yani tapu filan da ingilizce değil ki sonuçta resmi kurumdan alırsan sorun olmaz gibi geliyo ama yinede araştır sen
saolasın arkadasım ii geceler
İlk görüşmenin ikinci görüşmeyi etkilemesi gibi birşey sözkonusu olmuyor (istisnai durumlar hariç; ör: sicil temiz olmama,)
bugün görüşmeye gittim bende, 4 tane son sınıf arkadaşla tanıştım, 1 tanesi mezun oluyordu ve diğerlerinin de ortalamaları çok yüksek değildi... hepsi kabul edilmişlerdi... yani çok fazla problem yaşayacağını zannetmiyorum elindeki evraklar dolayısıyla... içinin rahat olması açısından tabiki yeminli rapor çıkartabilirsin ama bence bakmazlar bile. Kendin mülakat sırasında açıklaman daha faydalı olur diye düşünüyorum, tabi bu benim kendi görüşüm...
Kolay Gelsin,
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
necro arkadaşım, not ortalamaları fazla yüksek değildi derken 2 nin altında mıydı?
bnm ortalamam 1.51 ama dönem basında 0.86 dıydı 14 tane dersimin yanında geçiş tarihi olarak 2007-2008 yazıyor bunlar baya etkilidir dimi?
önemli olan düzgün cevap verebilmek bence, çünkü benim ortalama da 1.93'tü ve bisürü soru sordu kadın... hatta ilkokul öğretmeni gibi yorum da yaptı 30 ssaniyedir beni tanımasına rağmen "bence daha iyi olabilirsin neden kaldın bu 4 dersten" dedidedim iktisat konusunda 2 derse de aynı hoca giriyor ve hiçbirşey anlamıyorum... güldü baya sonra verdi kağıdı.... yani ilgilendikleri şey aslında ne kadar başarılı oldugun değil bencei, nasıl bir elektrik verdiğin
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
inşallah öyledir kardeşim benimde ortalamam 1,82 ....sizce çok düşük bi ortalamamıdır 1,82 ne diyorsunuz?(konsolosluğa göre)
meraba arkadaslar şimdi yazılanları okurken aklıma takıldı, ben hazırlık sınıfı öğrencisiyim ve vize görüşmesine girdim ama vize memuru görüşmem sırasında bana hiç not ortalamam konusunda bi soru sormadı gerçi ortlamam 84 tü acaba yüksek diye mi sormadı![]()
sanırım konsolosluk not ortalamaları konusunda gecen seneye göre biras daa toleranslı davranıyo.en azından ben görüşmeye girdiğimde ortalaması 2'nin altında olan 2kişiye vize verildi,sene basında 2'nin altında ortalamam var deyince vize almanın cok zor olduğu söylenirdi ama şimdi bu oran yükseldi die düşünüyorum.oraya hazırlıklı gittikten sora alırsın bence..
saolasın charlıe_ksk cevapların rahatlattı bayağ beni ama ben yenı bişi taktım kafaya ankaraankarada gırıcem vızeye ama ankara daha katı dıolar ısanbula gore sız ne dıosunuz
31 martta vize görüşmesine gittim arkadaşlar ds siz gittim ayın 3 ü gibi şirketim ds le birlikte pasaportumu yolladı hala basıp yollasınlar diye bekliyorum..not ortalamam 1.92 2.sınıfım sene kaybım flan yok ingilizcem çok iyi bundan önce 2 kere ingiltereye girmiş çıkmışlığım war bu bi + mıdır bilmiyorum ama işallah red flan yemem bi gelsede kurtulsam şu stresten
insllh öyle olur yaa alsam da rahatlasam artık sunun yüzünden sınawlrıma calısamıorum yaw
evt sni cok ii anlıyorum bende öyleydimama okadar büyütülcek bişe olmadığını sende anlıcaksın,bu arada vize randevun ne zman?
vize randevumu bu hafta şirketim alıcak sanırım mayıs başı gibi olucak yada 2. haftası
güsel,hayırlı haberlerini beklioruz kardeş![]()
teşşekkür ederim kardeşim aldığımı yada alamdıımı buraya ayrıntılarıyla yazıcam
arkadaşlar ben bilkent 2. sınıftayım not ortalamam 1.99 dan 1.75 e düştü geçen dönem ingilizce seviyem iyi ama yani iş kabulu flnda aldım kodaktan yetkililerle mülakata fln girdim!acaba alabilme şansı veya nasıl alabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim
arkadaşım takma öle 2 falan diolarrya onlar yalan 1.50 ile bile alınıyo merak etme çok rahat alırsın inş isminde sorun yoksa
Kardeş ben 1.61 ile aldım aklında bulunsun![]()
ben de 20 mayista yesil kagit aldim fakat benim ds im de vardi ve eksik bi belgem yoktu. memur beni arastiracaklarini söyledi ve onumuzdeki hafta internet sitesine bakmamı söyledi. benim sorum su ki benim numaram tahmini ne zaman yayinlanir internet sitesinde ?
ypğunluktan dolayı kimse birşey diyemez ama merak etme haziran başı en geç haber ederler sana.
saolasin ya isalla dedigin gibi haziran basinda haberimiz olur ...
1.53 ortalama ile red aldım ,bu dönem transkriptimi yüksmiş olarak 2. vize görüşmesine giricem bakalım artık ne olcak tanıdık etkisi oluormu gerçekten çok merak ediyorum bilgisi olan varsa yardımcı olursa sevinirim
Eğer notlarını 2.dönem yüksmiş isen kesinlikle gitmeni tavsiye ederim çünkü ben de hemen hemen seninle aynı durumdaydım yukarıda okumuşsundur zaten 1.61 di ortalamam, yalnız eger notlarının yükstiğine dair bir belgeyle gidersen kesinlikle ne yap et o belgeyi göstermeye çalış çünkü bazen bakmaya biliyor.
Arkadaşlar benimde bir sorum olucaktı ben celal bayar üniversitesinde okuyorum ve bizim not sistemi bi acayip oldu bu sene normalde 50 ortalamayla dersi geçiyordun ama bu yıl senato kararı ile bu geçme notu 60'a yüksilmiş ve bütün mevzuatlarda böyle yazıyor ama ben 2006 girişli olduğum için okula bizi bu karar etkilemiyor. Yalnız ben transkriptimi 4lük not sistemine göre istediğimde bana nasıl bir değerlendirme yapılcak bilmiyorum bu arada ortalamam 67. bende work&travela seneye katılmayı düşünüyorumdaönceden böyle bir sorunu olan varmı merak ediyorum da durumumu şimdiden teşekkürler. Amerikaya gidicek arkadaşlarada iyi eğlenceler diliyorum
![]()
ya peki ne gibi mazeretler sunup aldın ortalaman için ne dedin yani?????
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks