Not ortalamasını şirket istemiyor yada şirket önemsemiyor. Not ortalamasının yüksek olması sadece senin eğitim hayatının yolunda gittiğini ve amerikaya gittiğin zaman geri döneceğini belgeliyor ve bunun ölçüsüde amerika hükümeti tarafından 2,00 olarak belirlenmiş. Benim programımda not ortalaması yüzünden iptal edildi. Şirketlere amerikadan yazı gelmiş ve not ortalaması 2,00 dan düşük olan kişiler kesinlikle vize alamayacaktır, boş yere kayıt yapmayın demişler. Şahsi yorumum ise son dönemlerdeki olaylardan ötürü Türk öğrencileri vize konusunda zorlayacaklar yani bu iş yavaş yavaş çığrından çıkmaya başladı bu şartlarda zorlamanın bir anlamı kalmıyor. Eğer benim şirketimin bana verdiği bilgiler doğru ise hiçbir şirket 2,00 dan düşük not ortalaması olan öğrenciyi kaydedemez,kaydetse bile sen bu sene,bu not ortalaması ile vize alamazsın.Bence önümüzdeki dönemlerde not ortalamanı yükselt ve şansını tekrardan dene yada amacın dilini geliştirmek ise aynı masrafla dil okullarının olduğunu biliyorum oraya yönel. Bol şanslar..
Bookmarks