Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 2 Sayfadan 12 SonuncuSonuncu
Toplam 33 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İşini Seçememiş Olanlar?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart İşini Seçememiş Olanlar?

Merhaba arkadaşlar. Bu yaz Armada Grandee şirketi ile Work and Travel'a gideceğim.Fakat hala işimi seçebilmiş değilim. Mart ayındaki fuara çok iş eklenceği söylenilmesine rağmen,az önce danışmanım fazla iş olmayacağını belirtti. Skype işleri ağırlıkta olacakmış.Söylediği 3 iş var şuanlık, Montana ve Arizona'yı fazla sakinliklerinden dolayı reddettim.Connecticut Mc Donalds işi kaldı şuanlık geriye.Onda da Mc Donalds olmasından dolayı çok kararsızım. Benim gibi hala işini seçememiş olanlar var mı aramızda? Sizce yeni işler gelir mi yoksa Connecticut ı kabul etmeliyim?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

İşin şartlarını yazarsan orada çalışmış biri çıkar belki,en azından şehir olarak orada bulunmuş biri çıkabilir.Bu arada fuarlardaki işler en yoğun Şubat ayında olur.sadece fuarda iş alınır gibi bi kanı olmasın skype ile de iyi iş bulabilirsin.Mcdonalds'tan saat ücreti daha iyi iş var ama Armada Grandee'de varmı/kaldımı bilemiyorum.Eğerli seçimin Mcdonalds şartlarında bi iş olacaksa bu şartlada bi iş kolay bulunur acele etme bence diğer fuarı bekle.Olmadı yine bi yerde Mcdonalds işi çıkar.Danışmanına da sorabilrsin gelcek işler nasıl olur yada bu işten tekrar gelir mi gibisinden.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart aynen

aynen bende armade grandeyim martı bekledim fakat bugun mc donalds diye teklif geldi sen ne yaptın kabul ettin mi bu işi ? bilgi bulabildinmi burası hakkında acaba ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bende armada gre. ile gdiyorum.bi kaç iş önerdiler fakat bulunduğu yerler yuzunden istemedim.gecenlerde aradim. banada fuara yeni iş gelmeyebilir dendi.skype işlerini bekliyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İşin şartlarını yazarsan orada çalışmış biri çıkar belki,en azından şehir olarak orada bulunmuş biri çıkabilir.Bu arada fuarlardaki işler en yoğun Şubat ayında olur.sadece fuarda iş alınır gibi bi kanı olmasın skype ile de iyi iş bulabilirsin.Mcdonalds'tan saat ücreti daha iyi iş var ama Armada Grandee'de varmı/kaldımı bilemiyorum.Eğerli seçimin Mcdonalds şartlarında bi iş olacaksa bu şartlada bi iş kolay bulunur acele etme bence diğer fuarı bekle.Olmadı yine bi yerde Mcdonalds işi çıkar.Danışmanına da sorabilrsin gelcek işler nasıl olur yada bu işten tekrar gelir mi gibisinden.
    İşin şartları çok iyi ama bölge olarak çok fazla durgun,yorumlardan da öyle gördüm.Fotoğraflarda bunu doğruluyor. Mc Donalds işini hiç istemiyorum,sadece batıda olması cazip geldi. Ama onda da baya sıkıntı yaşayanlar olmuş.Artık başka işlere kaldım :S

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı istikamet Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    aynen bende armade grandeyim martı bekledim fakat bugun mc donalds diye teklif geldi sen ne yaptın kabul ettin mi bu işi ? bilgi bulabildinmi burası hakkında acaba ?
    Henüz kabul etmedim,sanırım kabul da etmicem. Farklı işleri beklemek istiyorum.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı engin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bende armada gre. ile gdiyorum.bi kaç iş önerdiler fakat bulunduğu yerler yuzunden istemedim.gecenlerde aradim. banada fuara yeni iş gelmeyebilir dendi.skype işlerini bekliyorum
    Bana Şubat ayından daha büyük bi fuar olcağı söylendi ama şimdi de resmen yan çizdiler. Sana gelen tekliflerde montana ve arizona mıydı?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Smile

Alıntı Vasfiye Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bana Şubat ayından daha büyük bi fuar olcağı söylendi ama şimdi de resmen yan çizdiler. Sana gelen tekliflerde montana ve arizona mıydı?
    Bende grand canyon arizonada bir otelde çalışacağım eğer elinde fazla bir seçenek yoksa seçmeni tavsiye ederim.las vegasa 4 saat uzaklıkta benim gideceğim yer.Montana duyduğum kadarıyla baya kötü hem konum hemde orman çok olduğundan böcekli,haşereli bir bölge demişlerdi.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

hasare bocek olayı grand canyon da daha coktur. Montana dogayla icice biryerdir , eger doga olayi sizi bunaltmazsa , illa kalabalik bir sehirde yasayayim derdinde degilseniz guzel olabilir. Grand Canyon daki yasam da ayni aslinda sehirlerden uzak etraflarinda hicbisey olmayan otellerde calisiliyor genelde. Biri guneyde sicakta , colun ortasinda , digeri de kuzeyde buyuk sehirlerden uzak , serin yesilliklerin ortasinda.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı srona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bende grand canyon arizonada bir otelde çalışacağım eğer elinde fazla bir seçenek yoksa seçmeni tavsiye ederim.las vegasa 4 saat uzaklıkta benim gideceğim yer.Montana duyduğum kadarıyla baya kötü hem konum hemde orman çok olduğundan böcekli,haşereli bir bölge demişlerdi.
    Arizona'daki işin imkanları da fena sayılmaz ama fazla sessizlik bana göre değil.Para biriktirme açısından iyi bir avantaj olabilir ama sıkılırım diye reddettim.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biri newyork lakegeorge de six flags'di, digeride newyorkda mc donalds işiydi sanırım. .yazılırken ben ocean city veya virginia istediğimi söylemiştim o yuzden bekliyorum.daha az iş olur gelmeyebilir istediğin yerden filan dediler banada.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Biri newyork lakegeorge de six flags'di, digeride newyorkda mc donalds işiydi sanırım. .yazılırken ben ocean city veya virginia istediğimi söylemiştim o yuzden bekliyorum.daha az iş olur gelmeyebilir istediğin yerden filan dediler banada.
    Aynen bende oralardan istiyorum,genelde batıdan söylüyolar iş imkanlarını fakat ben doğudan istediğimi belirttim. connecticut ı söylediler daha doğu da olmaz falan diye. Ama orası da iyi değilmiş sanırım. O 2 yerden iş olma olasılığı az mıymış?Şuanda seçtiğin bi iş yok yani dimi?
    Konu Vasfiye tarafından (07-03-2013 Saat 01:20 AM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

Aynen bende oralardan istiyorum,genelde doğudan söylüyolar iş imkanlarını fakat ben batıdan istediğimi belirttim. connecticut ı söylediler daha batı da olmaz falan diye. Ama orası da iyi değilmiş sanırım. O 2 yerden iş olma olasılığı az mıymış?Şuanda seçtiğin bi iş yok yani dimi?
    connecticut dan daha batisi mi gelmezmis? ben dogru anladim dimi?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    connecticut dan daha batisi mi gelmezmis? ben dogru anladim dimi?
    evet neden?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

connecticut in nerede oldugundan haberi yokmuymus danismaninin? Amerika nin en dogusundaki eyaletlerden biri olan connecticut un daha batisinda is gelmeyecegini sylemesi cok ilginc olmus ya haritadan haberi yok ya da ellerinde is yok.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

connecticut in nerede oldugundan haberi yokmuymus danismaninin? Amerika nin en dogusundaki eyaletlerden biri olan connecticut un daha batisinda is gelmeyecegini sylemesi cok ilginc olmus ya haritadan haberi yok ya da ellerinde is yok.
    Ya çok pardon günün yorgunluğundan doğuyu batıyı ben şaşırmışım önceki mesajımı düzelttim. işler genelde batıda, ben doğuyu istiyorum )

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

tamam oldu connecticut un dogusunda is bulamazsin hakli adam .

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Aynen bende oralardan istiyorum,genelde batıdan söylüyolar iş imkanlarını fakat ben doğudan istediğimi belirttim. connecticut ı söylediler daha doğu da olmaz falan diye. Ama orası da iyi değilmiş sanırım. O 2 yerden iş olma olasılığı az mıymış?Şuanda seçtiğin bi iş yok yani dimi?
    hayır seçmedim daha . bana bu iki yerden gelip gelmiyeceği belli olmaz filan dedi o işi kabul etmem için zorlamaya çalıştı bence . Yazılırken o bölgeden çok iş olduğunu söylemişti . bende öyle duymuştum gidenlerden o yüzden bekliyorum

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamam oldu connecticut un dogusunda is bulamazsin hakli adam .
    Kadın evet ama orayı da iyi değil diyolar yahu. Bide Mc Donalds kötüymüş sanırım iş olarak. İnş içime sinen iyi bi iş bulabilirim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hayır seçmedim daha . bana bu iki yerden gelip gelmiyeceği belli olmaz filan dedi o işi kabul etmem için zorlamaya çalıştı bence . Yazılırken o bölgeden çok iş olduğunu söylemişti . bende öyle duymuştum gidenlerden o yüzden bekliyorum
    Anladım. Umarım gelir ya.Benimde istediğim bölgeler. Eğer öyle bi haber gelirse bana da söyleyebilir misin?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Anladım. Umarım gelir ya.Benimde istediğim bölgeler. Eğer öyle bi haber gelirse bana da söyleyebilir misin?
    tamam söylerim. sende söylersen sevinirim. senin gidiş tarihi ne zaman

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tamam söylerim. sende söylersen sevinirim. senin gidiş tarihi ne zaman
    tabi söylerim. 10 haziran falan.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yapacak birşey yok buradan daha iyi bir iş geleceğini düşünmüyorum suana kadar ki en iyi olanı bu olacak sanırsan böyle yan çizenler ileride gitmede diyebilir...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yapacak birşey yok buradan daha iyi bir iş geleceğini düşünmüyorum suana kadar ki en iyi olanı bu olacak sanırsan böyle yan çizenler ileride gitmede diyebilir...
    En iyi işin Mc Donalds olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.Ben beklemekten yanayım,bence sende bi kere daha düşün.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

En iyi işin Mc Donalds olduğunu düşünmüyorum kesinlikle.Ben beklemekten yanayım,bence sende bi kere daha düşün.
    senin dil seviyesi ne dutumda benim ki intermedite?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

senin dil seviyesi ne dutumda benim ki intermedite?
    benimki de aynı. ben tek gidiyorum istersen acele etme h.içi beraber şirkete gidip konuşalım.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

benimki de aynı. ben tek gidiyorum istersen acele etme h.içi beraber şirkete gidip konuşalım.
    tamam olur..belki beraber gidrsek daha iyi sonuç alabiliriz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

ben de armada grandee ile gidiyorum artık çok iş gelmez dediler o yüzden connecticut mc donalds oldu siz naptınız

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

karar verdiniz mi işe

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Batı yakasının reklamdan başka bir icraatı yok.Doğu yakası hem ucuzdur(NY falan saymıyorum) hemde batı da ne yapıyorsanız daha iyisini bulursunuz.

Misal bi Atlantic City i Las Vegas a değişmem.Miami aşağıda zaten New York bi kaç saatlik mesafede.Müze gezeceğim diyene Washington D.C var.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)