Alıntı ipekunal Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
valla görüşme olumluydu ama bilmiyorum aksilik çıkarmı creek se iyidir ya sevdim ben onun şartlarını evet biliyorum bahşiş işi şans işi de bazı oteller mesela kontrol ediyolar check out ları falan alıyorlar supervisior lar sinir olurum öyle işlere ssn bende var zaten gitmem ben herhalde , valla 5i 6 sı dedim gelişime ama finallerim 8 inde bitiyo yani :d büyük ihtimalle ben 10 unda falan yola çıkarım varışın işte 1 gun olsa cmt ye denkk gelmiyor 8-16.00 arasıymış iş 2. iş hikaye benim ya sanki.. tüm günüm gidiyor sence ??
8:00-16:30 arasıdır mesai.Evet tüm gün gidiyor.Ben 2.5-3 ay 2 işte çalıştım farklı iş sebebiyle hem çevrem gelnişledi hem iyi para kazandım hem de ing çok iyi gelişti.Bazen 2. işten gece 1 de çıktığım oluyordu sabah 8 de ilk işe gitmek çok zor oluyodu.Eğer 2. iş istiyosan gittiğin gün başvurmaya başla,yoksa zor bulursun..Herkes ilk paycheckini almış olacak sen gittiğinde ve paranın tatil ve alışveriş için yetmediğini anlayıp 2. iş aramaya başlayacak.O yüzden 2. işte çalışmak istiyomusun onun kararını çabuk vermen lazım..paychekte alacağın para kesintiler dahil 450-500 arasıdır overtime yapmazsan.7 paychek alırsın eğer Eylül sonuna kadar çalışırsan 8 olur bu.Bide kesilen depozito var 500 dolar toplamda 9 paychek de sen ona..Hesabını ona göre yap işte