umarım vizeyi alırım, yarın akşam sonucu tekrar yazarım, iyi geceler.
umarım vizeyi alırım, yarın akşam sonucu tekrar yazarım, iyi geceler.
inşallah iyi geçer başarılar birde ortalamanıda yazarmısın
aynen kardeşim yarını dört gözle bekliyorum bakalım sorular nasıl biliyorsun bu sene ingilizce daha çok zorlayacaklar muhabbeti döndü ama bence geçen senelerde ki ile aynı olacak =) bakalım hayırlısı
dostum vizedeki her saniyeyi buraya yazarsan cok seviniriz ayrica ortalaman hakkinda bilgi verir misin![]()
Yarın sabah kalktığımda çok güzel şeyler duymak istiyorum herşeyi ayrıntılı anlatırsan sevinirim. Umarım vizeyi alırsın başarılar![]()
başarılar büyük gün =)
arkadaşlar ben gittim vizemi aldım darısı sizin başınıza![]()
şu şekilde anlatıyım görüşmem 50 sn yi geçmemiştir eminim bütün prosedürler tamamlandıktan sonra mülakat bölümüne (aslında sohbet) geçtik ilk olarak merhaba dedi bende helloooo dedim
sonra sırasıyla nerede okuyorusn bölümün ne amerikada hangi işte çalışacaksın daha önce bu işte iş tecrüben var mı nerede? vizen onaylandı
dedi buraya kadar hepsi ingilizceydi. en son evraklarımı bana verdi ben şaşırdım bu kadar mı dedim çok sıcak kanlı bi şekilde türkçe olarak bittiiii dedi ve el salladı
yani kasılcak bi durum yok arkadaşlar
bu arada 3. sınıfım ve ortalamam 2.75 sorusu olan varsa sorabilir
off bende heyecanlandım şimdiden mayısta da böylemi olucak acaba ben de ya nisan sonu ya mayıs başında giricem nasipseinglizcem fena değil ortalamam 2.20
berker şimdi bi diğer olayı anlatmak da isterim senin için
biz 3 kişi gittik görüşmeye ben(2.75) x(2.55) y(2.13) bunlar ortalamalarımız
ben 50sn konuştum gelen en absürd sorum daha önce iş tecrüben var mı sorusuydu, x 1dk civarı konuştu ve ona da tıpkı benim gibi absürd bi soru sorulmadı, y ise yaklaşık 3 dk civarı konuştu ve kendisine iyi davranılmadığını bi soruyu 2-3 kez sorup 2. sini dinlemeyip tam cevap verirken başka bi soru sorduğunu falan anlattı, ayrıca billings hakkında ne biliyorsun, montana amerikanın neresinde ablan senden büyük mü tarzı sorular da sormuşlar 3ümüzün görüşmesini de aynı kişi yaptı![]()
sonuç olarak 3ümüz de vizeyi aldık ama ortalaması bize göre düşük olan arkadaşa daha çok soru soruldu. Yani bizim çıkardığımız sonuç ortalamaya göre muamele yapılıyo![]()
bende tesellimi 1.90 2 ortalamsı olanlardan yana kullanırım o zaman
ya şaka bir yana alayım yeter başka bişey istemem
yani ortam ister istemez geriyo ama gerilcek bişi yok benim seviyem upper intermediate çıkmıştı hiç zorlanmadım alırsın rahat ol ama tedbiri elden bırakma derim ne olur ne olmazinş. alırsın sende
doğru söylüyorsun zaten inglizce çalışıyorum habireen iyisini yapmak için inş alırım .
Darısı başımıza artık
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks