Work and Travel
Toplam 8 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 8 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Arkadaslar yardimci olabilirmisiniz

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Question Arkadaslar yardimci olabilirmisiniz

Onumuzde 3 sirket var. Advis icep ve atlantic career. İstedgimiz isi atlantic career saglayabilecegini soyledi. Ancak internette bu sirketle ilgili hicbir yorum bulamadim. Ayriyetten cogu sirketin istanbul burosu taksimdeyken bu sirketinki bakirkoyde. Kafam karisti dogrusu dolandiricilik ihtimaline karsi. Boyle bisey olabilmesi mumkunmu yada daha once bu sirketi duyan varmi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ben hiç duymadım arkadaşım diğer şirketlerde elbet birçok iş sunacaklardır sana sen tek tek gez şirketleri içine hangisi yatarsa hangisi sana yakın gelirse onu seç bence ben öyle yaptım şiketin bakırköyde olması önemli değil internetten bak bi work and travel şirketleri kaç öğrenci gönderiyor diye orada konsolosluğun resmi kayıtları var bu şirket kaç öğrenci göndermiş bir bak bakalım

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Bence şirket seçim yönergesini dikkatli bir şekilde incele. Gönderdiği kişi sayısı vs. ile şirket seçilmez. Work and Travel'ın büyük bir kısmı Work ile geçiyor, bu nedenle çalışma koşulların ve lokasyonun en önemli konudur.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

sagolasınız arkadaslar dikkat edicem dediklerinize

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

şirketlerin sana sağladıkları sponsorların ismini öğren. bildiğim kadarıyla advis en güçlü sponsorla çalışıyor. güçlü sponsor sana her zaman daha yardımcı olur bunu unutma.. ve amerikaya gittiğin zaman maalesef sposnorla baş başa kalıyorsun, firma seçimiyle beraber sponsorları da araştır derim ben

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Amerikan Disisleri Bakanligi ve Amerikali Sponsorlar tarafindan onaylandiktan sonra Amerikan Istanbul Konsoloslugu'nun Summer Work and Travel sayfasina koydugu Turkiye'de Work and Travel programi yapma yetkisi olan sirketlerin listesine asagidaki linkten ulasabilirsiniz. Turkiye'de sadece 30 tane sirketin Work and Travel programina ogrenci yollama yetkisi vardir. WAT programina katilacaklarin bu listeyi mutlaka incelemelerini tavsiye etmekteyiz.
    Summer Work and Travel | Consulate General of the United States Istanbul, Turkey
    hocam bu linkte konsoloslugun onayladıgı sirketler var bence bunların dısına cıkma.ve bunlarla her işini evrak üzerinden yürüt her odemenin her iş konusunun bi anlaşma evragını iste ki magdur olmayasın.sonuçta devlet kontrolu yok önüne gelen şirket açabiliyor...

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı çene Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Amerikan Disisleri Bakanligi ve Amerikali Sponsorlar tarafindan onaylandiktan sonra Amerikan Istanbul Konsoloslugu'nun Summer Work and Travel sayfasina koydugu Turkiye'de Work and Travel programi yapma yetkisi olan sirketlerin listesine asagidaki linkten ulasabilirsiniz. Turkiye'de sadece 30 tane sirketin Work and Travel programina ogrenci yollama yetkisi vardir. WAT programina katilacaklarin bu listeyi mutlaka incelemelerini tavsiye etmekteyiz.
    Summer Work and Travel | Consulate General of the United States Istanbul, Turkey
    hocam bu linkte konsoloslugun onayladıgı sirketler var bence bunların dısına cıkma.ve bunlarla her işini evrak üzerinden yürüt her odemenin her iş konusunun bi anlaşma evragını iste ki magdur olmayasın.sonuçta devlet kontrolu yok önüne gelen şirket açabiliyor...
    Faydalı bi bilgi ancak bunun dışındaki şirketle çalışma demek yanlış olur.Verdiğin linkte şöyle yazıyor:

"The list below is not exhaustive of all agencies in Turkey that can recruit students for the SWT program."

Yani Türkçesi:

"Aşağıdaki liste Türkiye'de SWT programına öğrenci sağlayan şirketlerin tamamı değildir."

Bu durumda diğer şirketleri zan altında bırakmak olmaz.Arada şirket yokken bile başvuru yapılabiliyorken bu şirketler dışında bi şirketle çalışmayın dememek lazım.Yeni açılmış düzgün bi işletme de olabilir.Tabi her şekilde sorumluluk öğrenciye aittir şirket seçme konusunda.Bu yüzden üyelerimizin http://www.turkishwat.net/work-trave...k-bildiri.html adlı konuyu okumalarını tavsiye ederiz..

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

ya çok bilgi bulamadım arkadaşlar önemli ve acil benim için . snowmass aspen colorado da çalışma ihtimalim var giden duyan var mı tavsiye ?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)