Şehir efsanesi değil.Müslümanlara o gözle bakan var,sakallı olsun olmasın.Hepsi böyle değil tabi ama gümrükte ince elenip sık dokunulan bi yer.Bu programa ne zorluklar sıkıntılar çekilerek katılınıyor.1500 dolar şirkete 1000 dolar bilete 300 dolara vizeye en az 500 dolar cep harçlığı..Bu parayı geri kazanmak zorunda olanlar var.Bunları düşünerek örnek vermek lazım.Amerikaya girerken daha asıl gümrüğe girmeden polis gelip soru soruyor.Eğer cevap veremezsen yada şüpheli davranırsan seni almama yetkisi var.Havaalanında hızlı hızlı yürü dikkat çekersin seni soruştururlar ne acelen var nereye gidiyosun filan diye.Bunlar şehir efsanesi değil forumda okuduğumuz bazılarıda yaşadığımız şeyler.Ben türkiyede hiç ayakkabımı çıkartmak zorunda kalmadım İstanbul-Adana arası uçuşlarda.Çantamda iphone vardı arkasını göremiyoruz muhabbeti olmadı.Tabiki he sakallı olan adam terörist değildir ama bu programa bu kadar emek harcamışken normalden biraz daha tedbirli olmakta fayda var.Bende zorunluluk olarak değil tavsiye olarak söylüyorum dediklerimi zaten ilk yorumumda dedim kişisel görüşüm diye.Bilmiyorum belki ben biraz detaycıyım ondan böyle düşünüyor olabilirim.Başıma gelenlerin etkiside olabilir.
Bookmarks