Arkadaslar Benim tüm belgelerim geldi. Sadece ucak biletimi almak kaldı Self gidiyorum. Vİzeye ucak biletim olmadan gitsem sorun oluru? Çünkü vize olumsuz olursa param yansın istemiyorum
Arkadaslar Benim tüm belgelerim geldi. Sadece ucak biletimi almak kaldı Self gidiyorum. Vİzeye ucak biletim olmadan gitsem sorun oluru? Çünkü vize olumsuz olursa param yansın istemiyorum
zaten o şekilde giriliyor vizeye genelde
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
işi nasıl ayarlayabildiniz aceba istediğiniz eyaletten böyle bulmak kolaymı ben şirketle gidiyorum ama 24 haziranda iş başı yapcam dediğim için sadece arizonaya gidebilirsin diyolar
ellerinde o tarihte başlayan birtek o iş vardır demekki. Başka işleri yoksa sunamazlar sonuçta.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Öğrenci bileti alırsan vize reddi durumunda parayı iade eden firmalar var.Mesela geçen sene turkishwat aracılığıyla geon turizm den satılan biletler vize reddi durumunda iadeli ve tarihi değiştirilebilirdi.Eğer self gidiyorsan 2. gidişin diye düşünüyorum ve daha önce vize aldıysan sorun olmaz tekrar vize almak.Konuyu açan arkadaş self gittiği için istediği işi kendi ayarlayıp gidebiliyor.
Hayır ilk gidişim olacak. İşimi kuzenım ayarladı kendi şirketinin amerika kolunda. Bir sürü şey araştırdım ID ler olsun SSN ler olsun eğer gidebilirsem çok güzel olucak Heyecan hat saffada
Vize belgeleri için gerekli olan uçak bileti değil uçak bileti rezarvasyonudur zaten.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks