Work and Travel
Toplam 92 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Amerikada paramızı nerede biriktirelim?

Hybrid View

önceki Mesaj önceki Mesaj   sonraki Mesaj sonraki Mesaj
    Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı stephen Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    hafızam beni yanıltmıyosa pasaport ve social security number gerekliydi hesap acmak için. dolarlarını buraya yatırabilirsin ihtiyac oldukcada cekebilirsin. hiç bi problem yok
    hesabı kapatma konusuna gelince. eğer hesabında 5 dolar gibi bi para bırakırsan hesabın uzun süre acık kalabilir, yani borc altına falan girmezsin diye biliyorum. ama sen yinede kapat hesabını bence.:=)
    bu arada bankada bişey dikkatimi cekmişti cok enteresan gelmişti bana. bizde sıra beklerken sıra numarısı alırsınız ya bankalarda. orda öyle bişey yoktu. kuyruga giriyoduk. ama sonra kuyruga girenlerin work and travel ogrencilerinden baskaları olmadıgını gorunce amerikada internet bankacılığının çok yaygın kullanıldığı bu yuzden şubeleri çok az kişinin kullandığı kanısına vardım. basta ne kadar geri kalmıs bi ülke sıraya girmek için kuyruk oluşturman gerekiyo diyodum:=). sonra geri aldım bu sözümü
    stephen çok tşk ederim bank of americayı öğrenmem iyi oldu..california daki şubelere baktım bize yakın bi yerde var..artık gidince bir hesap açtırmak farz oldu..ya ben internet falan beceremem kesin sıraya girmeye razıyım valla sorun deil aslında arkadaşlarla gidiorum kalcaım yerde sorun deilde dışarda o kadar parayı yanımda taşımak istemem yani..gelmedende kapatırım..bilgiler için saol tekrar..

Wat Profesörü
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı bk88 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    stephen çok tşk ederim bank of americayı öğrenmem iyi oldu..california daki şubelere baktım bize yakın bi yerde var..artık gidince bir hesap açtırmak farz oldu..ya ben internet falan beceremem kesin sıraya girmeye razıyım valla sorun deil aslında arkadaşlarla gidiorum kalcaım yerde sorun deilde dışarda o kadar parayı yanımda taşımak istemem yani..gelmedende kapatırım..bilgiler için saol tekrar..
    rica ederim paylaşım için burdayız

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)