arkadaşlar..denver colaradoda saati 12 dolara warehouse mover packer işleri var..nie bu kadar para veriiler sizce..bi fikri olan var mı..colarado pahalımıdır..iş zormudur..görüşlerinizi bekliyorum..
arkadaşlar..denver colaradoda saati 12 dolara warehouse mover packer işleri var..nie bu kadar para veriiler sizce..bi fikri olan var mı..colarado pahalımıdır..iş zormudur..görüşlerinizi bekliyorum..
hadi gidelim. geçen sene de ameleydim ama 9 dolar alıyordum
zor iş ama para için yaparım
şirketin adını biliyor musun
arkadaslar,ruslarin en fazla calisdigi is Mover.
hala anlamiyorum turkiyeden cok az Mover calismak icin gidiyor..
new york'ta moverlik 12-14 dolar overtime 20 dolar.
bi dusunun alaskadan kat kat daha iyi..
bahsis'de oluyor.
arkadaşlar siz ev taşımanın kolay olduğunu mu sanıyor sunuz. inanın bana eğer ortalamanın üstü bi gücünüz yoksa kaçarsınız bu işten veya üç ay boyunca sdece yatarsınız iş haricinde yani eğer gezmicekseniz amerikada işiniz ne. alaskaya gidin
valla bence alaska'dan daha iyi.dag basi degil,ingilizcen gelisicek.
200 dolar bile tips oluyor gune![]()
doğru sölüosun iyi para kazanılabilir ama bana da bu iş önerildi şirket tarafından cüsseme bakıp ancak orda para kazanıp türkiyede yeme gibi niyetim yok. orda kazanırım yerim içerim gezerim alışverişimi de yapar gelirim türkiyeye. yani eğer benim için gezmek çok önemli değil derseniz ve gerçekten güçlü yapınız varsa girin bu işe. çünkü çalışan biri ile konuştum şirkette çocuk 5 senedir vücut geliştirme çalışıomuş o bile ilk ay sadece yattım dışarı bile çıkmadım ev iş başka bi şey yoktu dedi ben de bundan sonra vazgeçtim o işten
evet ilk 1 ay baya kasar bu tip işler ham bünyeye ki zaten 3 ayda anca alışırsınız o zamanda anlamı kalmaz pekama birde şu yönden bakın hem vücudunuz gelişecek forma gireceksiniz hemde üstüne para alacaksınız
benimde 4. iş tercihlerimden biri warehouse bende pek sıcak bakmıyorum ama o iş düşersede çok dert değil,emin olun Mcdonalds yada eğlence parkı işlerinde çalışanlarda işten sonra gecelere falan akamayacak
![]()
ben zaten mover olarak gitmiyorum.amacim amerikayi gezmek.
yalniz alaska'dan daha iyi is oldugunun dusuyorum.alaska dag basi balik yoksa iste yok.
evet Faruk abi
bide gide bilsem![]()
diğer işlerde çalışanlar en azında bi iki gece çıkabilirler tabi her gece dışarı çıkacağını düşünen bence hayal kurar sadece. bi de izin günlerini yorgun vaziyette evde oturmak mı yoksa çevrenizi gezerek mi geçirmek istersiniz
bence bu işi seçecekler iyi düşünmeliler gerçekten bu iş onlara göre mi diye yoksa orda pişman olurlarsa çok geç olabilir. bütün yaz rezil olur yazık yani o kadar emekten sonra
kesinlikle özgür bu işin yorgunluğu en az 2 kat daha fazla olacaktır ama o da bünyeye bakar yani alışma evresini hızlı atlatabilcek biriysen kendine güveniyorsan çokta sorun olmaz.Ki tüm işler yorgunluk yaratacaktır,barmenlik insanı ne kadar yorar,çok yorucu bir iş gibi gözükmez ama ben 10 saat çalışıp eve geldiğimde en fazla 4 saat takılıp yatıyordum![]()
zor olursa bi baska is bulurlar.
ev taşımaktansa gider coca cola ve pepsinin warehouse larında çalışırım yine 11-12 $ yani hem bu işler mover kadar yorucu degildir herhalde
new yorkta bu işlerin oldugu yerlerı bılen warmı?? genelde nerelerde oluyor?
benm gittigim sponsorda oldugu iiçin görmüştüm bu işleri N.Carolina ve Marylandda var en düşük ücret 8.65 en yüksek 12.40 tabi bide bunların overtimeları olacak.. bide iş ayrıntılarında haftalık ortalama çalışma süresi 55saat diyo düşün yani.. ama ben bu işlerden birini seçmedm para mı eğlence mi dedim kendi kendime ve eğlenceyi seçtm
mustafa anlaşalım öyle ise ortam senden paralar benden![]()
heheolur tabi toygun face den msj attım girmedn galiba msn gelsene ben görünmez adamım yine gelince haber ver
![]()
moverpackerlık islerini nasıl bulcaz hangi firmalarda vardır acaba
Pek cok firmada bu işler var fakat gercekten yapabilecegine karar vermen lazım cünkü pek cok Türk ögrenci oraya gidince işi yapamayıp ortada kalıyor.
50 kg civarı yükleri gün boyu tasimak zorunda kalabilecegini unutma.
O yüzden Ingilizce olan is sozlesmeni cok dikkatli okumalısın.
öyle bi anlatmışsınızki işi sanki dünyanın en güçlü adamları yarışmasına katılanlar yapıyo![]()
mover isi wat isindeki genel islerden saat basina daha fazla para veren bir is..yine ornek vererek aciklim..six flags warehouse da calisan arkadaslar warehouse da calisarak haftalik 75 sat ortalama ile calisioyorlardi..parasini tam hatirlamiyorum ama park genelindeki islerden hepsinden fazlaydi..40 dan sonrda overtime ve over ucretleride fazlaydi..ben hafta 400 kazanirken onlar 850 -800 kazanbiliyorlardi..ama yorucu bir is..isverenin gozune girersen sana herzaman fazla is veriri..ama giremessen haftada alicagin is saati 45 fln olur..
S-pectacular
bu kadar sene oku git yazın amerika'da onca yükün altında bir kaç yüz dolar için bel fıtığı ol.boşverin ya ne gerek var.
S-pectacular
spectacular hangi firmalarda söle dolgun aralı saglam saatli movepackerlık bulabilirim acaba,
walla sana sole solim..bu is braz sansa birazda kafani kullanmaya bakar..moverlikda onemli faktor patronla arani iyi tutcaksin..artik yagmi yakarsin bilmem ama iyi tutcaksin..cunki hemn hemen her pozisyonda her supervisorun 3-4 tane adami olur..bisi oldugunda hemen bunlara is veriri ilk once..fazladan is cikarda baska adam cagiricagina ise , cagirmazda yine o elemanlara overtime yaptirir..mesela six flags moverlikta boleydi..
S-pectacular
sectacular bana bi özelden yardım edebilir misin ?
arkadaşlar ben de bu konuda gideceğim. Hangi şirketle gidiyorsunuz acaba aynımı onu öğrenebilrimiyim? ben de orlando chicago brookyln denver seattle arasında kaldım işi sevdim aslında parası için ama ucuz yere bende gitmek istiyorum. Ben de iki sene gittim work and travella ilgili ama sadece bu yerlerden orlandoyu gezebildim ve tekrar oraya gitmeyi düşünüyorum.
Salih ASLAN
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks