Evet arkadaşlar bütünlemelerden sonra notlarım belli oldu çok kötü geçen bir dönemden sonra ortalamam 1.55 olarak belirlendi sizce ümidimi kesmeli miyim vize için :/
Evet arkadaşlar bütünlemelerden sonra notlarım belli oldu çok kötü geçen bir dönemden sonra ortalamam 1.55 olarak belirlendi sizce ümidimi kesmeli miyim vize için :/
Eğer sadece ön kayıt ücreti ödediysen biraz bekle vizeye girecek olanları.Onların sonuçlarına göre kararını verirsin.Daha kimse net olarak bilmiyor 2'nin altında bu yıl vize vereceklermi vermeyecekler mi diye..
Her halükarda ön kayıt ücretini kesecekler.Şirketinle konuş biraz daha bekle.Eğer vizeye giderde ret alırsan daha fazla keserler,ds-2019 getirtilmiş olur çünkü o zaman bide vize görüşme ücretini de hesaba katarsan fazladan 400$ zararın olabilir.Mart ayını bekle yada Nisan.
ingilizcen iyiyse ikna edebilirsin hocam vizede
Sözleşmeni oku,iptal etmen durumunda sadece ön kayıt ücretini mi kesiyorlar yazar.Muhtemelen öyledir.eğer dediğim gibiyse hemen girme iş görüşmesine.Biraz bekle.Vizeye giden gelenlerden yorumlarını dinler,not ortalamasına ne kadar önem veriyolar öğrenir ona göre davranırsın.
Bunu bilemiyoruz forumda bu sene vizeye girmiş tek arkadaş var o da 2 kez red almış.Bu seneki tek örnek bu.Ona göre değerlendirme yapmak doğru değil.Sanırım 2. giren ben olacağım.Gözlemlerimi paylaşırım sizinle.Senin daha görüşmene en az 1-2 ay var o zamana kadar bir fikir oluşacak kadar insan girmiş olur görüşmeye.
Anlaşılan yine bekleyeceğim :/ mart gibi görüşmeler sıklaşır sanırım konsoloslukta
ben giren biliyorum başka istanbul dan ve 1-2 dakika sürmüş görüşmesi eskisi gibi. Çok kasmamışlar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
valla ön kayıtı hiçbir firma iade etmiyor hiçir şartla , belki bir iki firma değişiklik yapmıştır. Ayrıca vize reddine de tüm firmalar ön kayıt ücreti dışındakileri iade ediyor diye biliyorum sen emin ol ama. Benim tavsiyem şansını dene ve olmazsa ikinci dönem sonunda vizeye gir haziran ortası gibi git ya da sonu gibi.
Ben de araştırdım ettim eve tçoğu firma ön kayıt ücretini vermiyor....Bizim şirket red alanlara vermişti ama şirketlerin %90 ı ne yazık kı vermiyor..
---wat where amazing happens---
AnakinSkywalker seninde şirketin United Towers ve nasıl iptal etmedi programını ortalaman 2'nin altında olunca ? Ben bir arkadaşımla beraber gidecektim hatta yarın ki mülakata da katılacaktık İzmirden beraber gidecektik İstanbula ancak danışman arayıp programının iptal edildiğini söyledi çünkü şirketin politikası 2 not ortalamasının altındaki öğrencileri programa almamakmış. Senin danışmanın sana böyle bir şey demedi mi ? Arkadaşımın ortalaması 1.87 idi. Şimdi tek kaldım bende onun programı iptal olunca.
bende 1.37 yle giricem mart ayını bekle çnkü sıklaşıyomuş fln gibisnden bişiler dedi danışman
Ve fuar günü![]()
Arkadaşlar not olarak bilmem ama dil olarak herşey önceki gibi olucak zaten sorduğu sorular belli biçin why do you want to go to the usa? denince önceden I wanna see american culture demek yeterliydi şimdi biraz daha derine inerek söylemek yeter bence![]()
ortalamayla alakası yok ellerindeki iş seçeneklerinden fazla öğrenci alınca bazılarını elemek gerekiyor bu da ortalaması düşüklerden başlanıyor. Olay bu. Madem 2 nin altında almayacakalrdı herkesten transkript isteyip kayıdı öyle yapsalardı. Danışmanlarda yalan bitmez![]()
Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)
Bookmarks