Merhaba, Ocean City,(Maryland) de çalışacağım. İkinci iş imkanı nasıl, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
Merhaba, Ocean City,(Maryland) de çalışacağım. İkinci iş imkanı nasıl, tecrübeli arkadaşlardan yardım bekliyorum.
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.
onu bilmem ama ocean citynin çok iyi olduğunu duymuştum
Evet o yüzden orayı seçtim, danışmanım sağolsun yardımcı oldu. Ama 2. iş lazım bana, housekeeping işinde çalışcam ama otelde değilim. Evlere hizmet veren bir şirket.
# Ne zaman ki son ağaç kuruyacak, son balık tutulacak, son ırmak zehirli akacak, o zaman anlayacaksınız paranın karın doyurmayacağını.
Benim bir arkadaşım bundan 2 sene önce Ocean Citye gitti ve çok memnun kaldı gece hayatından tut arkadaşlık ortamına kadar ve 2. işe ihtiyaç duymadan geldi washington NY baya gezdi.Bence oceanda 2. iş bulabilirsin ama ne zaman gideceğine de bağlı
Haklısın. Ama ben fazla kazanacağımı sanmıyorum bu işten, belki 2. iş bulurum ümidi var. 10 Haziranda gideceğim.
Gideceğin tarih erken bulma şansın yüksek bana kalırsa.Ocean'a gidenlerle bir konuş
Teşekkürler zaman ayırdığın için![]()
Ne demek![]()
10 haziran gidis erken degildir. Cunku diger ulkelerden gidenler nisan snu mayis basi gibi gitmeye basliyorlar amerikaya. Ikinci islerin cogunu onlar doldurur ama disari cikar kapi kapi ararsaniz mutlaka ikinci is bulursunuz.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
ocean city mc donals hakkında bilginiz varrmı arkadaslar
mekan cok sorun olmaz o konuda ama bikmadan aryacaksin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Arayacaz tabikiyoksa housekeeper maşıyla geçinemem ben
çok para harcayan biriyim yerli yersiz.
![]()
beyler ocean citye once 15mayis gibi moldovanlarla irishler geliyor(irishleri takmayin onlar da pek takmaz zaten kimseyi partypeople lar sonucta) haziran gercekten gec olur ikinci is icin ama ingilizecenize guveniyorsaniz heryerde bulabilirsinz mcdonalds lar da olabilir sabah shiftinde ariyorsaniz ikinci isinizi houskeepinglik olabilir ing ye bagli boardwalktaki candyktichen ne biliim t-shir satan yerler heryerde is bulabilirsiniz
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks