benim beraber gittiğim arkadaşlarım walmarttan bitane normal makas, bitane de ara makası aldılar gider gitmez.bazen ben kestim, bazen de onlar birbirlerinin saçlarını kestiler.berber kesse ancak o kadar olurdu.hem de bedava![]()
benim beraber gittiğim arkadaşlarım walmarttan bitane normal makas, bitane de ara makası aldılar gider gitmez.bazen ben kestim, bazen de onlar birbirlerinin saçlarını kestiler.berber kesse ancak o kadar olurdu.hem de bedava![]()
bugun amerikali bir arkadasim saclarimi kesti.kendisinin makinasi varmis ewinde.artik uc numarami, bes numarami bilmem.en azindan 10-15 dolar vermekten kurtuldum![]()
Peki.
ben 6 aydır kendim kesiyorum yanımda götürecem traş makinamı![]()
3 numara kestirdim ben de geçen gün. en temizi, makinayla giriyosun 10-15 dkda çıkıyosun. sonra 1 ay 2 ay keyfine göre kestirme hiç![]()
helecan küpü
arkalari felan nasil duzeltiyorsun kendin kestiginde ?
Peki.
Beyler istediğiniz saç modelini berberlerin katoloğundan bulun.
Gidin renkli fotokopisini çektirin. Artık her berberde var bu saç katologlarından.
"I want my hair like this" diyin gitsin. Alın size çözüm.
Benim saç dört numara olduğundan böyle bi derdim yok. Zaten 2 senedir kendim kesiyorum.
Çok canım sıkılırsa Bornova merkezde elegance a gidiyorum. 5 TL ye kestiriyorum.![]()
Ne yemek,ne kalacak yer,ne işverenle sorunlar...Bence en büyük sorun saç kesimi.Üstelik elimizde her türlü makina vardı ,ama arkadaşlar ve belki de benim kafa şeklim sağolsun!!,tüm maceralar sıfıra vurmayla bitti.Hoş,amerikanın büyülerinden biri olsa gerek![]()
Bende gittigimde nasi olsun dedi 3 namara yap dedim (number 3 dedim) yapti 3 numara sonra dedim bide suralara sir yap yanaklara kadin anlamadi surmek nedemek bilmiyodum dedim (look forexample put something like gel and wait a few min. for dry after hold and pull and no more hair) dedimhadin haaa we dont do that falan dedi guldu amerikada yokmus oyle bisey kulture aykiriymis galiba sonra ddedim ulan gay sanmasin simdi anlattim 2 saat iste bizim berberlerde sir var yakma ip falan var dedim normal dedim
![]()
Yanınızda saçınıza şekil verdiğiniz bi resminizi alın.Çok kolay oluyor.Hiç sıkıntıya girmeyede gerek yok..3-4 açıdan çekin saçınızın resmini,ben bu imajı yapmak istiyorum buna göre kesermisiniz deyin olsun bitsin![]()
Ben hiç kestirmedim mesela 4 ay çok basit![]()
---wat where amazing happens---
Ben saçlarım kulağıma değdiği an rahatsız olurum.En fazla dayandığım 1 ay oldu oda yine amerikada oldu,iş yerinden çıkınca gittiğimde kapatıyodu dükkanı gidiyodu.Yetişemiyodum.2 işte birden çalışınca berbere gitmeye bile vakit bulamadım.Bana göre erkeklerin tek problemi bu berber konusudur.Ne muhabbet edebiliyosun ne bişey.Ne çay getiren var ne saç yıkama var..Ben bu kadar az emekle bu kadar fazla paranan başka bi meslek görmedim.
Bence kesinlikle saçlatınızı kestirmeyin amerikada burdakinin 3 katı para verip koyun kırpar gibi tıraş yapıyorlar sanat denen bişey yok
Arkadaşlar ben az çok anlıyorum bu işlerden orada benim olduğum yere düşen arkadaşları tabiki piyasa fiyatlarından onların yaptığı modellerden daha iyisini yapacak kadar güveniyorum kendime 1 yıllık erasmus hayatında 10 kişilik grubun kuaförü bendim ayrıca buradan yanak ağdası götürün derim talihin gözü kör olsun gözün altından kıl mı çıkar arkadaş nasıl bir cinsiz anlamadımSorun asıl burada şaka makada terzi kendi söküğünü dikemiyor ne yazıkki
DD
Az once saclarimi kestirmeye gittim asyalilarin sahibi oldugu bir kuafore. Icerisi kadin erkek karisik. Daha once uzun bir sure kuaforde calismistim zaten, muhabbet ayni, 2 numara diyorum, butun kafa iki numara ve $7 .
Peki.
Küçük kasaba berberlerinde durum hep aynı.Vahim.Ama şehir berberlerinin bu işte usta olduğunu söyleyebilirim.İmkanınız olursa şehirde bir berbere gidin.Adamların eline kasaba ortalamasına göre daha çok denek geçtiği için biraz daha uzmanlaşmışlar![]()
3 numarayı yapıp ole gidin çok net sölüyorum bunu...rezil olmayın.. saç konuusnda şöyle bir tespitim var.USA insanlarının genel bir kafatası şekli var yani umurta kafa çogunlugu...bizimkilerde ise çok çeşitli kafalar mevcut oyuzden berberin kafa şekline göre saça şekil vermesi gerekiyor..onlar veremediği içinde b.k ibi bir görüntü oluyo![]()
bu konuda haklsınız arkadaşlar ben avrupada ki berberleri gördükten sonra benim çocukluk arkadaşım mahalle berberim artık gözümde picasso dan farkı yok![]()
![]()
4dk sürer .
valla arkadaşlar biz iowadaydık 3 ay boyunca sadece 1 arkadaş saçını kestirdi o da pişman oldu kaldı ki türkiyede bile berbere abi şurası şöyle olsun dediğinde seni dinlemez çoğunluklaalın bi tras makinası gidin orda 1. ayınzda saçları 3 numara yapın kendiniz, her türlü rahat olursunuz sonraki aylarda
![]()
altı üstü 4 ay kalcaz ya kestirmeyiz nolcak![]()
Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)
Bookmarks