vize için İstanbul mu Ankara mı karar veremiyorum. İstanbul'dakiler daha güler yüzlü diyorlar, fark eder mi ki?
bende fark etmez diye düşünüyorum ama İstanbul'a gitme diyende oldu, Ankara'ya gitme diyende ondan emin olmak istedim .teşekkür ederiiim
Bu ayrımın olmasının sebebi birinden ret alıp diğerinden vize alanların şehir efsanesi yaratmaları
gecen yıl 1.34 dü ortalamam sonra vizelerde kasıp 1.79 yapabildim.Vizeyi de kolayca tek bir soru ile aldım..Ama aöf not transkriptinide gösterdim..üstelik 2 sene hazırlık tekrarı yaptım ve devamdan kadıgım için 2 sindede devamsız yazıyodu.. 3.sınıfta gittim hemde gayet sakallı filan bi şekilde girdim görüşmeye..Heycan boşuna .. ayrıca bölümde mühendislik filan değil herkezin bildiği iletişim fakultesi
Konu inek tarafından (10-02-2013 Saat 07:43 AM ) değiştirilmiştir.
Dostum ben senin yazılarını gördüm eski yazılarını sende görüşmeye girmeden önce kafana takmışsın benimde ortalamam 1.70 civarı ve çok sıkıntı yapıyorum kendime ve tek sorunun bu olduğunu düşünüyorum.Peki sen vizeye girdiğin sırada çok transkribe baktı mı ve tam olarak ne sordu?teşekkürler.
Ayrıca benim bu dönem ortalamam 1.70lere falan düştü çok zordu bu dönem ondan dolayı ancak bütün bütler yeni bittiği için bu dönemin ortalaması transkripte yer almaz.Geçen sene 1.80di ben şimdi transkrip alsam o transkriple vize görüşmesine girebilir miyim(vize görüşmesine mart ayında gireceğim)
benimde sıkıntım transkript zaten ya, bütlerden birini verirsem 2 civarı birsey olcak bekliyorum artık sonucu. benim şirketle anlaşmamda ortalamadan dolayı sorun yaşarsam paranın tamamının iade edilmesi var ama danışmanın vizeden korkma sen normal konuş yeter diyo. yinede ortalama korkulu rüyam oldu artık.
Bence bunların hepsi boş laf arkadaşlar. Siz yapacağınız işi adam gibi anlatabilirseniz ingilizceniz çok iyiyse hiç bir sorun çıkmaz merak etmeyin. Ortalamanız 0.35 olsa bile alırsınız. Anlatırsınız neden öyle olduğunu. Bölümü dersleri hocaları. Yani adam o zaman demez bu adam hem şaban hem ingilizce bilmiyo diye. En azından ben böyle düşünüyorum. Benim ortalamam acayip düşük kısmet vizelerde yükselmesi ama yükseltemezsemde ingilizcemi yükseltmeye çalışıcam. Korku yok sonuçta onlarda sizin gibi insan
hocam ben hıc senın dusundugun gıbı dusunmuyorum ben daha once hıc vize gorusmesıne gırmedım ama tahmınımce adamlar ıcın transkrip önemlidir.. transkripte adamın ortalaması 0.35 se .. zaten bu adamın dersle okulla alakası yok giderse gelmez dıye dusunurler, benım kendı şahsi düşüncem .. ama dersleri iyiyse okuluna önem verıyor turkiyeye geri döner diye dünüşürler bence.
once aldo eline baktı...sonra bırakır gibi oldu ama b usefer dikkatli baktı bende tırstım cunku hep düşk ortalamam..mesela 1.34 1.10 1.78 gibi ort. vardı..üstelik 2 sene hazırlık tekrarı var ve hala decvamsız yazıyodu..bu sırda hemen dikatini dağıtmak için aöf trans. gösterdim..onuda aldı koydu sonra onayladı geçtim.tek sorusu su oldu...lake george kanadanın altında değilmi dedi..(aslında ing. anlamayan için yine zor..anlamadım ne??filan desem işler sarpa sarabilirdi..
arkadslar b en 191 ıle red aldım ortaln dusuk dedı 2 kere gıttım sorularıda cvpladım ınlıgcem ıyı yanı butlere gırdım 2 yapmaya calıyorum ınek gecen sene herkes vıze aldı bende aldım artı selfım ben drop box ıptall ortalam cok oenmlı krıterr sans meselesı vıze kımse bişey soylıyemez konsolsun ruh durumuna baglı eger durumun kotuysee
arkadaşlar ben şimdi alacağım transkriple marttaki vize görüşmesine girebilir miyim?
ben hazırlıkta 1 sene kaldım buda 2. senem ama not ortalamam 60 ın üzerinde gitti bugüne kadar fakat ingilizcem kötü ciee mülakatından intermediate filan çıktı ama sizce sıkıntı olurmu vizede
Valla bilmiyorum doğru yer ve zaman mı ama benim şirket benim not ortalamam 2.20 olmasına rağmen az dedi artırabiliyorsan artır dedi
yüksek lisans yaparken work and travel a katılan varmı acaba ? bu durum vize alımını kolaylaştırırmı? benim okulum bahar döneminde başlıyor vizeye hiç not olmadan girilirmi ?
kağıt üzerinde bana vermeleri lazım 2.89 ortalamam ingilizce öğretmenliği okuyorum ve bizim dersler gerçekten zor buna rağmen 2.89 bence çok iyi bir ortalama neyse ama korkuyorum herkes birşey diyor bana bi mail gelmiş şirketimden insan kaçakcılığı ile ilgili bir kitapçık var bunu okuyun hakkında soru sorabilirler demiş ama kimseye böyle soru gelmemiş sanırım...
hocam isimden soy isimden bi engel cıkmadıgı surece neden sorun cıksın herseyın tam .. http://tadf.org/doc/wat-kitapcik.pdf bunumu mail atmişlar?
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks