Work and Travel
Sayfa 1 Toplam 3 Sayfadan 123 SonuncuSonuncu
Toplam 69 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 30 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: vizeye girdim 08.02.2013

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Cool vizeye girdim 08.02.2013

Arkadaslar bugun sabah 8de.vizeye girdim.istanbul konsoloslugunda.
    Parmak izi vesaire. olaylarindan sonra.konusacagim vezneye gittim.
    Beni turkce karsiladi ben ingilizce cevap verdim. sonra 1 saniye birsey bakicam dedi arka tarafa bakti
    sonra nereye gideceksin dedi bu soruyada ingilizce cevap verince sohbete ingilizce yle devam ettik. nereye gidecegimi , ne is yapacagimi sordu transkriptimi istedi onu inceledi
    , okulumu sordu, mezuniyetten sonra ne yapacagimi sordu.hepsini cevapladim.sonunda sari kagidimi aldim ) isim sorusturmasina kaldim.yaklasimlari iyiydi forumlarda yazdigi gibi yeni seyler goremedim ayrilmadan once sorun yok hersey tamam dedi. Simdi isim sorusturmasini bekleyecegim.
    Konu canakbay tarafından (08-02-2013 Saat 12:17 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Hay?rl? Olsun hocam umar?m en k?sa zamanda isim sorusturman biter.. her ki?ide isim soru?turmas? oluyormu ? vize memuru sen?nle turkce konusmus.. turkce kars?l?k versek ve negatif olarak b?zem? yans?rm? ?

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Hay?rl? olsun pasaport biti? tarihin neydi acaba?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı serkantr1907 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay?rl? olsun pasaport biti? tarihin neydi acaba?
    te?ekkür ederim pasaport biti? tarihim 19 kas?m 2013

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı h2run Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hay?rl? Olsun hocam umar?m en k?sa zamanda isim sorusturman biter.. her ki?ide isim soru?turmas? oluyormu ? vize memuru sen?nle turkce konusmus.. turkce kars?l?k versek ve negatif olarak b?zem? yans?rm? ?
    ?imdi ?öyle söyleyeyim orda s?ram? beklerken neredeyse herkesle ingilizce konu?tular arada 2-3 aile bilmiyen tiplerdi türkçe konu?tular onlarla. ben numaram yan?nca gittim merhaba dedi hello dedim 1 saniye dedi geliyorum 15-20 sn bir?eyle ilgilendi.sonra neden amerikaya gidiyorsun dedi bende ingilizce cevap verdim i?te i want see different cultures , i want learn them i want meet new friends new people ... bla bla diye arkas?ndan sordu?u sorular ingilizceydi. güleryüzlüydü son olarak sar? ka??d? verirken türkçe konu?tu bir problem yok dedi sadece formu oku numaran ile soru?turmay? takip ediceksin dedi forumlarda çok kas?caklar bu y?l falan herkesin i?i zor rusyada 23.000 ki?i vize alamam? falan diye bende korktum dedim yand?k . ama kas?lcak bir?ey yok. isim soru?turma olay?da benim isim ve soyismim çok kullan?lanlar listesinde olsa gerek e?er ismine sahip ki?i say?s? fazla ise isim soru?turmas?na tak?l?yorsun.?ans?l?y?m önümde 4 ay var in? bir s?k?nt? olmadan soru?turmay? geçerim.

o yüzden erkenden gidin derim nisan may?sa kal?rsan?z isminiz soru?turmaya girebilecek bir isimse beklemek zorunda kal?rs?n?z.

ingilizce konu?man?z gerekiyor çünkü konsolosluk duyurular?nda program için yetebilecek düzeyde ingilizce istediklerini okumu?tum. o yüzden türkçe de ingilizcede sorduysa sabit ingilizce cevap verdim.ingilizceyi bilmedi?imi dü?ünmesini istemedim. ingilizce konu?ursan?z yarar?n?za.
    Konu canakbay tarafından (08-02-2013 Saat 01:30 PM ) değiştirilmiştir.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?imdi ?öyle söyleyeyim orda s?ram? beklerken neredeyse herkesle ingilizce konu?tular arada 2-3 aile bilmiyen tiplerdi türkçe konu?tular onlarla. ben numaram yan?nca gittim merhaba dedi hello dedim 1 saniye dedi geliyorum 15-20 sn bir?eyle ilgilendi.sonra neden amerikaya gidiyorsun dedi bende ingilizce cevap verdim i?te i want see different cultures , i want learn them i want meet new friends new people ... bla bla diye arkas?ndan sordu?u sorular ingilizceydi. güleryüzlüydü son olarak sar? ka??d? verirken türkçe konu?tu bir problem yok dedi sadece formu oku numaran ile soru?turmay? takip ediceksin dedi forumlarda çok kas?caklar bu y?l falan herkesin i?i zor rusyada 23.000 ki?i vize alamam? falan diye bende korktum dedim yand?k . ama kas?lcak bir?ey yok. isim soru?turma olay?da benim isim ve soyismim çok kullan?lanlar listesinde olsa gerek e?er ismine sahip ki?i say?s? fazla ise isim soru?turmas?na tak?l?yorsun.?ans?l?y?m önümde 4 ay var in? bir s?k?nt? olmadan soru?turmay? geçerim.

o yüzden erkenden gidin derim nisan may?sa kal?rsan?z isminiz soru?turmaya girebilecek bir isimse beklemek zorunda kal?rs?n?z.

ingilizce konu?man?z gerekiyor çünkü konsolosluk duyurular?nda program için yetebilecek düzeyde ingilizce istediklerini okumu?tum. o yüzden türkçe de ingilizcede sorduysa sabit ingilizce cevap verdim.ingilizceyi bilmedi?imi dü?ünmesini istemedim. ingilizce konu?ursan?z yarar?n?za.
    saolas?n hocam ac?klamalar?n ?c?n .. kac?nc? s?n?fs?n .. not ortalaman kact? ? hang? f?rma ile gidiceks?n .

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı h2run Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    saolas?n hocam ac?klamalar?n ?c?n .. kac?nc? s?n?fs?n .. not ortalaman kact? ? hang? f?rma ile gidiceks?n .
    2. y?l?m okulda. ortalamam 3.50'ydi. . united towers ile gidicem.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

2. y?l?m okulda. ortalamam 3.50'ydi. . united towers ile gidicem.
    ortalaman ?y?ymi? hocam önemi varm? ortalaman?n ben?m ortalaman?n.vize memuru bakt? dem?st?n

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

pasaportum 19 ekimde bitiyor in?allah vizede yak?n tarih diye s?k?nt? olmaz ya

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bildi?im kadar?yla vize ald?ktan sonra en az 6 ay geçerli olan pasaport istiyorlar i?ini sa?lama al bence ?irketine sor

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Beni turkce karsiladi ben ingilizce cevap verdim. sonra 1 saniye birsey bakicam dedi arka tarafa bakti
    sonra nereye gideceksin dedi bu soruyada ingilizce cevap verince sohbete ingilizce yle devam ettik. nereye gidecegimi , ne is yapacagimi sordu transkriptimi istedi onu inceledi
    , okulumu sordu, mezuniyetten sonra ne yapacagimi sordu.hepsini cevapladim.sonunda sari kagidimi aldim ) isim sorusturmasina kaldim.yaklasimlari iyiydi forumlarda yazdigi gibi yeni seyler goremedim ayrilmadan once sorun yok hersey tamam dedi. Simdi isim sorusturmasini bekleyecegim.
    öncelikle hay?rl? olsn dstm sevndm senn ad?na not ortlamas? ile ilgili bi geli?me oldumu onuda yazarsan memnun olurum

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

ortalmn cok yuksek ondan sen? kasmam?s verm?z v?zey? ben ?k? kre gtt?m red ald?m ?k? kerede de ortalmm 191 malesff

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ortalmn cok yuksek ondan sen? kasmam?s verm?z v?zey? ben ?k? kre gtt?m red ald?m ?k? kerede de ortalmm 191 malesff
    birde bende gecen sene isim sorusturmas?na kald?mm

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    öncelikle hay?rl? olsn dstm sevndm senn ad?na not ortlamas? ile ilgili bi geli?me oldumu onuda yazarsan memnun olurum
    benden önce bizim ajansdan biri girdi not ortalamas?n? sormam??lar. transkriptini istememi?ler geçti gitti o duruma göre ?ans?na ba?l?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Who Cares ? Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bildi?im kadar?yla vize ald?ktan sonra en az 6 ay geçerli olan pasaport istiyorlar i?ini sa?lama al bence ?irketine sor
    benim i? 20 haziran ba?l?yor eylül 30da bitecek ekim 15 ine kadar da gezmeyi planl?yorum ds formumda i? kabul belgemde filan bunlar var bunlar? görüyorlar 15 ekimde ayr?l?cam amerikadan o yüzden s?k?nt? olmayacak

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

benden önce bizim ajansdan biri girdi not ortalamas?n? sormam??lar. transkriptini istememi?ler geçti gitti o duruma göre ?ans?na ba?l?
    t?kkrler in? bizdede öle olur

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

birde bende gecen sene isim sorusturmas?na kald?mm
    ?uanda isim soru?turmas? durumunda yo?unluk oldu?unu dü?ünmüyorum nisan may?s ay?nda y???lma oluyormu? hep öyle okudum kimine 1 haftada gelmi? kimisini 7.-8. haftada ?uanda marttay?z 14-16 hafta zaman?m var haziran 17de filan ayr?lcam istanbuldan geçerim diye dü?ünüyorum.

merak etti?im bir suç felan i?lemedim ailem sülale filan temiz bunlar bir kar???kl?k yapmaz in? sen 5 y?l önce uyu?turucu tüccarl??? filan yapm?ss?n diye ç?kmas?nlar amerikan rüyas? rüya olarak kal?r yoksa

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı ewerest Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    t?kkrler in? bizdede öle olur

yaln?z geçen haftaki ankarada ki konsoloslu?undaki bombal? sald?r?dan sonra güvenli?i art?rm??lar her?ey daha s?k? . içeri binbir ?eyden geçerek girdim montun fermuar? kapal?yd? hoperlorden fermuar? aç diye ses geldi yuh dedim yani okadar makineden geçtik c4 'de fermuar?n içinde kal?cak sanki. içeride herkesi oturttular sandalyelere gözler falta?? ku? uçurmuyorlar

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

yaln?z geçen haftaki ankarada ki konsoloslu?undaki bombal? sald?r?dan sonra güvenli?i art?rm??lar her?ey daha s?k? . içeri binbir ?eyden geçerek girdim montun fermuar? kapal?yd? hoperlorden fermuar? aç diye ses geldi yuh dedim yani okadar makineden geçtik c4 'de fermuar?n içinde kal?cak sanki. içeride herkesi oturttular sandalyelere gözler falta?? ku? uçurmuyorlar
    olacak o kadar art?k vizeye yans?mas?nda

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Not ortalamas?na göre mi zorluyorlar isanalr??

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

Alıntı Tiryaki92 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Not ortalamas?na göre mi zorluyorlar isanalr??
    not ortalamas? bir etken forumda görürsünüz 1 nokta küsürlük puanlarla girenler var ilk ba?ta sorular soruyor zaten gidece?in yeri yap?ca??n i?i filan bilinçli olman çok önemli her?eye hakim olman laz?m. not ortalaman sadece ba?aral? biri oldu?unu gösteriyor sen olaya hakim olursan vizeyi al?rs?n.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

red ald???nda o an söylüyor mu sana ?

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Tabiki,ret cevab? al?nd???nda pasaport sende kal?r ve söylerler vize veremiyorum diye.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

?imdi burada arkada??m?z isim soru?turmas?na kalm??. Beni çok korkutan bir?ey var. ?imdi ben daha 14-15 ya??nda iken zaman?nda bana bir mail geliyor ve ben tabi o zamanlar fazla ?ey anlamad???m için t?kl?yorum ve o mail benim ip adresimi falan acayip bi ?ekilde ele geçiriyo tabi o zamanlar kafada basm?yo sabah 8 de eve polis falan basm??t? bizdede o zamanlar 3 tane bilgisayar vard? hepsini toplam??lard? heryeri aram??lard? sonra beni karakola götürmü?lerdi çünkü direk hakk?mda ?ikayet vard?. Karakola gitti?imde beni çocuk istismar?ndan suçlam??lard? bir ki?i benim msn adresimi kullanarak yabanc? ki?ilere falan yazm?? ki ben o zamanlar onlarla falan hiç konu?mazd?m ?ngiltereden dava falan aç?lm??t? interpol giriyo yani olaya neyse ifademi verdim i?te ben böyle bi?ey yapmad?m msn konu?malar?n? ç?karrt?lar falan ben bunlar? yazmad?m dedim. Olay öyle kapanm??t? taaa ki ben 18 ya??na gelipte geçen aylarda ehliyetimi ald???m zaman memurun bana '' senin böyle bi olay?n var m?yd??'' demesi ile akl?m o kadar kar??t? ki anlatamam. Yaklas?k 2 ayd?r falan akl?mda sadece bu. Gecenlerde ehliyet almak için i?te adli sicil kayd?m? falan ald???mda hiç bi?ey yazm?yodu. Sorun olur mu gerçekten çok merak ediyorum ve yapmad???m halde utanç duydu?um bi?ey. ?imdiden te?ekkürler.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

isim sorsturmas?n?n yogunlukla alakas? yok ben gecen sen? fb? b?le arad?m tammen sansa art?k 1 haftada 8 ayda surb?l?r forumda var isim sorusturmas? yaz gorusun gecen y?ldsan recep vard? onunk? 9 ayda ac?kland? gecen sene ben?mk? 4 ay surdu

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı anilcandurak Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ?imdi burada arkada??m?z isim soru?turmas?na kalm??. Beni çok korkutan bir?ey var. ?imdi ben daha 14-15 ya??nda iken zaman?nda bana bir mail geliyor ve ben tabi o zamanlar fazla ?ey anlamad???m için t?kl?yorum ve o mail benim ip adresimi falan acayip bi ?ekilde ele geçiriyo tabi o zamanlar kafada basm?yo sabah 8 de eve polis falan basm??t? bizdede o zamanlar 3 tane bilgisayar vard? hepsini toplam??lard? heryeri aram??lard? sonra beni karakola götürmü?lerdi çünkü direk hakk?mda ?ikayet vard?. Karakola gitti?imde beni çocuk istismar?ndan suçlam??lard? bir ki?i benim msn adresimi kullanarak yabanc? ki?ilere falan yazm?? ki ben o zamanlar onlarla falan hiç konu?mazd?m ?ngiltereden dava falan aç?lm??t? interpol giriyo yani olaya neyse ifademi verdim i?te ben böyle bi?ey yapmad?m msn konu?malar?n? ç?karrt?lar falan ben bunlar? yazmad?m dedim. Olay öyle kapanm??t? taaa ki ben 18 ya??na gelipte geçen aylarda ehliyetimi ald???m zaman memurun bana '' senin böyle bi olay?n var m?yd??'' demesi ile akl?m o kadar kar??t? ki anlatamam. Yaklas?k 2 ayd?r falan akl?mda sadece bu. Gecenlerde ehliyet almak için i?te adli sicil kayd?m? falan ald???mda hiç bi?ey yazm?yodu. Sorun olur mu gerçekten çok merak ediyorum ve yapmad???m halde utanç duydu?um bi?ey. ?imdiden te?ekkürler.
    Bunu ya?amadan bilemezsin.Yani kimse sana burda kesin bi?ey diyemez.Ama olmas? muhtemel gibi duruyor e?er ehliyet al?rken bile adli sicil kayd?nda ç?k?yosa vize görü?mesinde de soru?turmaya tak?labilirsin.Erken gitmende fayda var.Bu vize reddi alaca??n anlam?na gelmiyor.Bu arada ya?ad???n olay gerçekten can s?k?c? bi durum.Geçmi? olsun.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bunu ya?amadan bilemezsin.Yani kimse sana burda kesin bi?ey diyemez.Ama olmas? muhtemel gibi duruyor e?er ehliyet al?rken bile adli sicil kayd?nda ç?k?yosa vize görü?mesinde de soru?turmaya tak?labilirsin.Erken gitmende fayda var.Bu vize reddi alaca??n anlam?na gelmiyor.Bu arada ya?ad???n olay gerçekten can s?k?c? bi durum.Geçmi? olsun.
    Öncelikle te?ekkür ederim. Ehliyetimi almam için benden adli sicil kayd?m? istediler ve o belgeyi çok iyi hat?rl?yorum hiç bi?ey yazm?yodu üstünde tertemiz bi sicilim var diye gözüküyor.Ama ehliyetimi almaya gitti?imde oradaki polis bunu dedi normalde sicil kayd?mda gözükmüyor ama. Vizeye giderken sicil kayd? falan istiyolar m? bide biliyor musunuz ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

?smin can akbay m? acaba isimden dolay?m? bu soru?turma yoksa soyisimden mi yoksa tamam?ndan m? giriyoruz isim soru?turmas?na çok saçma bi olay zaten çok ki?i maruz kalm??t? bu olaylara y?llard?r in? bu sene çabuk aç?klan?r elimizi çabuk tutmakta fayda var san?r?m...
    What an experience .!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ben de 1 ay içinde vize görü?mesine gidece?im. Umar?m kazas?z belas?z al?r?m vizeyi. 2.17 ortalamam var yeterli diye dü?ünüyorum. Bizim okulda bunu yapmak bile ba?ar?.
    Yazın Newport, Rhode Island!

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

hay?r?? olsun umar?m bizim içinde ayn? ?ey geçerli olur sadece ingilizcemizew bakarlar ortalama büyük s?k?nt?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)