arkadaşlar daha önce burada çalışmış arkadaşlar varmı saati 9,5 dolar min 40 saat konaklamada 65 dolar haftalık
arkadaşlar daha önce burada çalışmış arkadaşlar varmı saati 9,5 dolar min 40 saat konaklamada 65 dolar haftalık
birincisi çok kötü bir başlık seçimi yapmışsın. Büyük harfe dikkat ederek, gideceğin yerin de adını içeren bir başlık olmalıydı. Ayrıca iş detayını yazmışsın ama burda çalışan var mı dşye sormuşsun, detayları yazdığına göre işle ilgili yorum da bekliyorsun... O şekilde yazman senin daha kolay cevap almanı ve daha çok kişinin bu başlığa girmesini sağlar. Neyse bu kadar laftan sonra söyleyeyim işle ilgili yorumumuhaftada min 40 saat ve 9.5 dolar saatlik ücret ayrıca konaklama 65 dolar haftalık bu şartlarda bu işi seçmeyene deli derler
Hayırlısı olsun maddi açıdan iyi bir iş.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
@ozgursum'e katılmamak elde değil.Bu iş için başlık açmana bile gerek yok.Şu anda piyasada bırak 9.5 u ben daha 9 duymadım.Üstelik min 40 saat.üstelik konaklama 65 dolar.Aslında olması gereken Work and Travel şartı budur bana göre..Çünkü saat ücreti çok olunca öğrenciye boş zaman kalır ve o boş zamanda gezer tozar.
Haklısınız arkadaşlar biraz acele yazdım iş e bakacak olursak zaten bu bi tatil köyü gibi içinde hem otel hem resturan baya bi büyük Ocean Gate Resort bence de gayet güzel gözüküyor min 40 daha üzeride olabilir açıklamada şöyle demişler houseman çalışılır gerektiğinde resturan içinde kahvaltıya yardım edilebilir laundry yardım eder yani oranın bir elamanı her işe bakacam tip + bonus ta varmış 100 dolar bu bonus olayını anlamadım
![]()
Bence sen overtime'ın dibine vurursun eğer şartlar bu şekildeyse.Yani başka bi departmanda lazım olunca çalışmak çok iyi bişeydir.Hele restauranta yardım edeceksen o daha iyi.sanada tip düşer.Laundry zaten housekeeping içinde bi iş.Ben mesela gündüz hosueman olup gece laundry attendant olarak çalışıyodum.Kafeteryadan kocaman termos bardaklara dolduruyodum içeceğimi kafama göre takılıyodum kulağımda kulaklıkla.Çok kıyak iş.Hayırlı olsun diyelim şimdiden![]()
Laundry de çalışıpta overtime almayan adam yoktur heralde.Zamana oynayacaksan ne çarşaf biter ne yastık kılıfı yıka babam yıka![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks