Alıntı LaL Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Benimki biraz daha farklı bir durum. Tecrübeli arkadaşlardan fikir bekliyorum. Bahar döneminde yüksek lisansa başlayacağım ve vizeye nisan gibi girsem saedece okuldaki vize notlarıyla bana vize verirlermi ??? bide hala yüksek lisans yapanlar gidebiliyolar dimi ?? daha önce 2011 de ohio da çalıştım.
vize notlarını belgeleyip gidebilirsin,çünkü hazırlık sınıfındakilerde transkript olmadığı için öğrenci işlerinden kaşeleyip o şekilde götürüyor.Bende 2. sene vize görüşmemde alttan aldığım bi dersin vizesi açıklanmıştı onu belgeletip götürmüştüm.Hala y.lisans yapanlar gidebiliyormu bilmiyorum.Herhangi bi şirket çalışanı bunu bilir zaten..

Alıntı McHaleb Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
gençler başlıktada söylediğim gibi odtü 1.sınıf 1,78 ortalama vize alır mı? 100 üzerinden 67 gibi bir ortalama yapıyor işte ingilizcem çok iyi ama verirler mi bu ortalamaya vermezlerse boşuna masraf olmasın
Ortalama tek başına kıyas yapılabilecek bişey değil.O anki konuşmada etkiliyor.Daha önce ortalaması 1in altında olup vize alanıda gördük 2nin üstünde ret alanıda.Garantisi olmaz hiçbirzaman.

Alıntı h2run Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Hocam benım yaş 29 .. bu sene kazandım ben universiteyi .. Daha once profosyonel futbol oynuyordum bırakdım askerlıgımı felan tamamladım .. gecen senede okulu kazandım .. Donem ortalamam 2.73... yaşı problem felan ederlermı ne dıyorsunuz sıkıntı yaşarmısım vize konusunda?
31 Yaşında programa katılan bi üyemiz vardı forumda..