Arkadaşlar ben Newport u kaçırdım fakat kimilerine göre Newportun daha iyi kimilerine göre Newporttan iyi oldugunu duydugum Texas ta işimi seçtim
Server olarak çalışacağım bi
balık restaurantı baya üst sınıf bi yere benziyor fakat tam bilmiyorum danışmanıma güvenerek sectim. Ben almazsam sırada diğer danışmanlar bekliyo falan dedi diğerleride almadımı falan diye atlayınca tamam dedim artık birde yeri ve iş yerinin fotoğraflarından yola çıkarak seçtim.Tabiki sadece danışmanların davranışlarından dolayı seçmedim o sadece ek bi etkendi.

Malum
saatlik ücreti 2.13$ Server
tip var tabiki; konaklama sağlamıyor gözükmesine rağmen Jobprofile da kalınacak yerin adres bilgileri herşeyi yazıyor
oda 100$ haftalık. Ayrıca konaklama sağlayan yer bi collage in yurdu sanırsam
airport pickup var ve
transportation içinde. Arkadaşlar burada daha önce çalışmış veya çalışmamış arkadaşlar yorumlarınızı görüşlerinizi esirgemeyiniz. Teşekkürler bu forum cidden çok işime yaradı yardımcı olan olmayan tüm yorumların sahiplerine ayrı ayrı
teşekkür ederim.

Çalışacağım yer Galveston diye bir ada da bulunuyor ama öyle gemi ve uçakla ulaşımı olandan değil köprü bağlantısı falan var linkte de görebilirsiniz.
Çalışacağım işyeri de bu arkadaşlar.
Bu da iş tanımı arkadaşlar.
Sizce nasıl.
Bookmarks