Work and Travel
Sayfa 9 Toplam 12 Sayfadan BirinciBirinci ... 56789101112 SonuncuSonuncu
Toplam 334 adet sonuctan sayfa basi 241 ile 270 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İsim Soruşturması

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Bu NameCheck olayı çok saçma değilmi? Sonuçta TC kimlik no'ya baksalar 2 dk'larını almaz bence. Sabıka kaydımız var sonuçta. Umarım kalan arkadaşlar hemen alabilirler. :/

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

isim sorusturmasinin nedeni sadece senin sabika kaydin degilki, gecmiste amerikaya gitmis kacak kalip sinirdisi edilmis kisiler , amerikanin tehlikeli gordugu grup ve sahislarla baglantinin olup olmaidgi, kisacasi amerikanin tehlikeli sinifina soktugu kisilerden herhangi biriyle, ad ,soyad ,baba adi , ana adi gibi faktorlerden birkacinin ayni olmasi durumunda sizi arastirmalarindan kaynaklaniyor. bircok bilmedigimiz parametre de vardir. yoksa amerika gibi teknolojik bir dev 5-6 ayda isim sorusturmasini sonuclandiramama durumunu yasamaz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı rcp38 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsim sorusturmam 8 ay sonra aciklandi
    recep acıklanmıs ha sennkıde ben ocakta vızeye gıtmcem bnımkının gecrlıılgı bıttı malesef ocakta gıtcem yıne sorusturmya kkalcam buyuk ıhtımal

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

konsoloslugu arayıp konuşun gec acıklananlar. Gecmis yıllarda bir arkadasın sorusturması 6-7 ayda acıklanmıstı o da bir sonraki sene erken basvuru hakkı verilmişti ona özel olarak. bir arayıp danışın bence.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı ozgursum Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    konsoloslugu arayıp konuşun gec acıklananlar. Gecmis yıllarda bir arkadasın sorusturması 6-7 ayda acıklanmıstı o da bir sonraki sene erken basvuru hakkı verilmişti ona özel olarak. bir arayıp danışın bence.
    benım herseyım hazır gorusmelerın baslamısnı beklıyorum acaba arasam su anda konsolusluga cagırlarmı ya

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

İsim soruşturmasına kalan arkaşların isim ve soyisimlerini alabilir miyiz acaba ? En azından bu konuya gelenlere fikir olur
    What an experience .!!

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Cool tekrar isim soruturması

Alıntı ImTaLkative Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsim soruşturmasına kalan arkaşların isim ve soyisimlerini alabilir miyiz acaba ? En azından bu konuya gelenlere fikir olur
    tekrar isim soruturması kalrımıyım 2 hafta sora vızeye gıtcem kaln varmı ne kadar surdu ıkınce kez kalnlar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ikinci kez kalirsin muhtemelen ama ordayken belirt erkenden yollarlar bu sefer. Gecen sene ne zaman gorusmeye gittin ve ne zaman vizen onaylandi?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ikinci kez kalirsin muhtemelen ama ordayken belirt erkenden yollarlar bu sefer. Gecen sene ne zaman gorusmeye gittin ve ne zaman vizen onaylandi?
    gecen sene 4 maysta gıttım 22 austosta acıklandı bu sne 28 29 ocakta faln gıtcem ama ortalma 1.85 dustu bımıyorum nasıl olur ısım sorusturmasına lrısam yetısmı 1 hazırna gıtmem gerek

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

merak etme yetisir. Gorusme esnasinda , gecen sene vize gorusmesinde isim sorusturmasina kaldigini 3.5 ay snunda vizeni aldigini ve gec vizeyi aldigin icin wata katilamadigini belirt mutlaka. Bu sartlarda herahngi bir sorun olacagini sanmiyorum. Gecen senekine gore daha hizli olur muhtemelen. Ama gecen seneki gibi 3.5 ayda aciklansa bile mayis ortasinda vizen elinde olacak.Cok da fazla endise etme.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

merak etme yetisir. Gorusme esnasinda , gecen sene vize gorusmesinde isim sorusturmasina kaldigini 3.5 ay snunda vizeni aldigini ve gec vizeyi aldigin icin wata katilamadigini belirt mutlaka. Bu sartlarda herahngi bir sorun olacagini sanmiyorum. Gecen senekine gore daha hizli olur muhtemelen. Ama gecen seneki gibi 3.5 ayda aciklansa bile mayis ortasinda vizen elinde olacak.Cok da fazla endise etme.
    ortalmayı endıse edıyorum artık

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ortalaman bu donem dustuyse neden sutugune dair iyi bir neden dusun o sekilde git gorusmeye. Sana muhtemelen soracaktir.

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı kaya0133 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gecen sene 4 maysta gıttım 22 austosta acıklandı bu sne 28 29 ocakta faln gıtcem ama ortalma 1.85 dustu bımıyorum nasıl olur ısım sorusturmasına lrısam yetısmı 1 hazırna gıtmem gerek
    Tanskriptini notlar açıklanmadan bir gün önce alırsın eğer geçen yazdan kalan transkrip daha iyiyse.Finaller ne zaman yapılıyor sizde?

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Tanskriptini notlar açıklanmadan bir gün önce alırsın eğer geçen yazdan kalan transkrip daha iyiyse.Finaller ne zaman yapılıyor sizde?
    bu hafta fınallerım bıtıyor zaten gecen sene vızeden once ıyıydı namecheck yuzunden dustu bu donem toparlamya calısıyorum ama dersler bıraz zor gno 1 90 yaparım en fazla bılmıyorum nolcak ama gecen sene magdur ettıelr onuda gormezden gelmezlermı acaba

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Genel ortalamaya mı önem veriyorlar yoksa dönemdekine mi ? Benim dönemdeki ortalamam bu dönem düştü fakat Genel ortalamam 2.30'larda felan olacak.Sorun olur mu acaba ?

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Alıntı mrtkryln Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Genel ortalamaya mı önem veriyorlar yoksa dönemdekine mi ? Benim dönemdeki ortalamam bu dönem düştü fakat Genel ortalamam 2.30'larda felan olacak.Sorun olur mu acaba ?
    Bu konunun altında sorulacak bir soru değil ama GANO ya bakarlar yani genel ortalamana önemli olan geneldir .. ama düşük olan arkadaşlar bu dönemde yükselme eğilimine girmişse bunuda pozitif karşılayarak çoğu kişiye vize veriyorlar .. Tbiyki 2 ye yakın olması lazım yükselme eğrinde
    What an experience .!!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Thumbs down İsim Soruşturması

İsim soruşturması(name check'e) 8 şubatta kaldım 9. haftanın içindeyim

635 kişi şuan pending'te 'bekleme aşamasında' 811 kişi send passport olmuş

haftada 5-8 kişi artıyor sadece send passportta haziran ayına kadar açıklanmayacak gibi geliyor bana benimkisi. şu saatten sonra isim soruşturmasına kalan arkadaşlar bence seneye plan yapmalı sezonun başında gittim vizeye 4-6 haftada açıklansın diye tık yok . 10. haftaya gireceğim
    umudum erken olmasına rağmen tükenmeye başladı. kalabalık olmamasına rağmen haftada 5-8 kişi arası pasaport gönderin diyorlar.Süreç çok yavaş ilerliyor
    daha önce aramızda kalmış arkadaşlar varmı? yada arkadaşı olan
    erken başvurup erken açıklanan vs.

fikirleriniz bekliyorum.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bu durum için yapabilceğimi birşeyler var mı konsolosluğa mail attım cevap da vermediler .süreci hızlandırmanın bir yolu varmı =?

aramızda kalan arkadaşlar var ise şu siteye girip ne yazdığını buraya kopyalayabilir mi bende böyle yazıyor 1 kere değişti sadece pending yazıyordu 5. haftadan sonra böyle oldu

if you have submitted your online nonimmigrant visa application (DS-160), it has not yet been processed into the visa system. At some locations, your application will remain in this status until you appear for an interview or until your application is ready for review. Please see the embassy or consulate's website for information on the next steps required for visa processing....

site bu https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA==

girdikleri konsolosluk ve application number ile giriş yapabilir siniz.
    Konu canakbay tarafından (17-04-2013 Saat 02:53 PM ) değiştirilmiştir.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    13

Bu isim soruşturması işi saçmalıktan başka bişiy değil resmen adam yerine koymuyorlar bizi gözlerinde değerimiz bile yok ... arkadaşımın adı Abdurrahman Oğuz diye alamadı şimdi ben giricem benimde Abdurrahman Barış .... gelde bu moralle gir yani Alma oranım %1 oluyor herhalde bu durumda bide nisan sonu görüşme açıklanması artık 1 ayda vahiy felan lazım.....

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Alıntı canakbay Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    İsim soruşturması(name check'e) 8 şubatta kaldım 9. haftanın içindeyim

635 kişi şuan pending'te 'bekleme aşamasında' 811 kişi send passport olmuş

haftada 5-8 kişi artıyor sadece send passportta haziran ayına kadar açıklanmayacak gibi geliyor bana benimkisi. şu saatten sonra isim soruşturmasına kalan arkadaşlar bence seneye plan yapmalı sezonun başında gittim vizeye 4-6 haftada açıklansın diye tık yok . 10. haftaya gireceğim
    umudum erken olmasına rağmen tükenmeye başladı. kalabalık olmamasına rağmen haftada 5-8 kişi arası pasaport gönderin diyorlar.Süreç çok yavaş ilerliyor
    daha önce aramızda kalmış arkadaşlar varmı? yada arkadaşı olan
    erken başvurup erken açıklanan vs.

fikirleriniz bekliyorum.
    gecen sene ben kaldım 4mayısta gırdım 17 austosta sonuçlandı bu sene erken olur dedım hala haber yok

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

çok saçma bir süreç allah kalanlara sabır versin . okadar hazırlık yaptık keklik gibi bekliyorum şuan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Daha önce isim soruşturmasına kalmadan vize almış birisinin isim soruşturmasına kalma ihtimali var mı? Yani, açık söylemek gerekirse; 2011 yılında direk, isim soruşturmasına kalmadan, aldım vizeyi. Bu yıl self gidiyor olmam dolayısıyla mayıs ayına kaldı vize görüşmem. Acaba isim soruşturmasına kalmam gibi bir durum söz konusu mu?
    PR, Reklamcı, Fotoğrafçı, Maceracı, Amca

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bu isim soruşturmasında sadece isme bakılmıyor değil mi hem isim hem soy isme bakılıyor

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

adi isim sorusturmasi ama neyi sorusturduklari mechul insanlar bekleterek cileden cikartiyorlar.

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Daha önce isim soruşturmasına kalmadan vize almış birisinin isim soruşturmasına kalma ihtimali var mı? Yani, açık söylemek gerekirse; 2011 yılında direk, isim soruşturmasına kalmadan, aldım vizeyi. Bu yıl self gidiyor olmam dolayısıyla mayıs ayına kaldı vize görüşmem. Acaba isim soruşturmasına kalmam gibi bir durum söz konusu mu? Bu konu hakkında bilgisi olan var mı?
    PR, Reklamcı, Fotoğrafçı, Maceracı, Amca

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

kalma iht dusuk bildigim kadariyla bir kere kalan ikince kez vize basvurusu yaptiginda yuksek iht ile kaliyor ama almissin bir kere kalmadan tekrar kalicagini dusunmuyorum dusuk bir ihtimal.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

konsolosluga attgm mailden cevap geldi mail de bazen fazladan idari islem gerekebiliyormus. bu islemler yapilirken consoloslugun musade etme yada insiyatif kullanma hakki yokmus. arada bir siteye bakmam gerekiyormus. yani cok yardimci oldular )) ben vizemde gelisme olup olmadigini ve hazirana kadar aciklanirmi diye sormustum beklemeye devam

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart sarı kağıt

arkadaşlar ben 19 nisan cuma günü vize mülakatına girdim ve hiç bir problem yokken sarı bir kağıt aldım araştırma yapıyorum çok geç cevap alan varmış hazirana kadar cevap alabilir miyim ?

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı umutozkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    arkadaşlar ben 19 nisan cuma günü vize mülakatına girdim ve hiç bir problem yokken sarı bir kağıt aldım araştırma yapıyorum çok geç cevap alan varmış hazirana kadar cevap alabilir miyim ?
    kardeşim öncelikle geçmiş olsunsende aramıza katıldın. ben sarı kağıdı 10 hafta önce aldım 8 şubatta . hala bekliyorum . inş seninki açıklanır 4 hafta içinde en az 4 hafta en fazla 6 ay sürüyor. ama haftalık send passport sayısı artışını göze alırsam işin biraz zor benimde 20 haziranda iş başlangıcım uçak biletini bile almadım sabırlı olup bekleyeceğiz.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı umutozkn Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    birde şunu yapabilirsen

https://ceac.state.gov/CEACStatTrack...zCYubaSQI+RA==

konsolosluk seçip ve application number ile giriş yaparsan

tam olarak vize durumunda ne yazdığını görebiliriz pending in haricinde altda yazan yazıyı buraya kopyalarsan tahminde bulunabiliriz. çünkü o yazı 2 ya da 3 kere değişiyormuş. hemde bu süreci takip edersin.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 5 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 5 misafir)