anladığım kadarıyla geçen arkadaşa ciee den geçtiğine dair bir mail falan gelmemiş?
anladığım kadarıyla geçen arkadaşa ciee den geçtiğine dair bir mail falan gelmemiş?
Evet mesela biz arkadaşımla ardı ardına yaptık mülakatı aynı sorulara aynı cevapları verdik sadece bir soru farklıydı. Ona mesaj gelmedi bana geldi.
Ayrıca mülakatı geçen arkadaşlar sorulara verdiğiniz cevapları paylaşırsanız çok iyi olur bizim için sağolun
o zaman geçtim diye düşünüyorumbiz 5 kişi gitmeyi düşünüyoruz 2 kişi geçebildik sadece ve ikimiz de kimlik göstermemiştik. Sorulara verdiğim cevapları tam olarak hatırlamıyorum kağıda yazmıştm kağıdı bulunca buraya da yazarım tabi ki. Ort. 30-40 saniye cevap verdm sorulara. Watı neden tercih ediyorsunz sorusuna amerikayı gezmek, yeni arkadaşlar edinmek gibi nedenler sıralayıp en önemlisi kendime güvenmek bişileri başarmak istiyorm şeklinde eklemiştim bunu hatrlıyorm film sorusunda forrest gump filmini anlatmıştm boş zamanlarımda ise biyolojiyle ilgilenrm demiştim ve biraz karışık cümleler kurmuştum bu konuyla ilgili amerikadaki en büyük deneyimime ise kültürel değişim demiştim ve bunun üzerine konuşmuştum
Bana gelen mailde ciee mulakatında da 2ıncı seferde de onay alamazsan ön kayıt ucretını ıade edıyorlar yazıyor.
Bu elemeyi neye göre yapıyorlar bir bilen var mı sabah uyandım telefona bi baktım geçemediniz diye mesaj gelmiş baya da iyi yapmıştım mülakatı moralimi bozdular valla
bu kazanamayan arkadaşlar ne zaman girdiler acaba mülakata ilk günmü?ben 4. gün girdim acaba ne zaman gelirki sonuçlar merak içinde bekliorm valla :/
mulakatta basarisiz oldugu soylenen kisiler , neden olumsuz olduguna dair bilgi aldilar mi? ingilizceyse eger sorun zaten kayit esnasindaa ingilizce mulakat yapiliyor firmalarda , demekki danismanlar isguzarlik yapip o mulakatlari hafif tutmuslar , eger baska nedenler var ise o zaman da ciee isguzarlik yapmis demek. Alt tarafi work and travel a gidecek millet yani sanki wall street de ,pentagon da calismaya baslayacaklar.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Benim anlamadığım şirketler sadece ciee ile mi çalışıyor?başka sponsor firma yokmu?Ben 3 kez katıldım hiç ciee ile katılmadım..ciee mülakatından kalanlara neden ücret iadesi yapılıyor da diğer sponsorlara yönlendirme yapılmıyor?Bu işin detayını bilen var mı?
Arkadaşlar bende geçemedim mülakattan yeni mülakat için aynı sorulara çalışacağım inşallah sizde geçersiniz finallari bıraktım buna çalışıyorum inş. Faydalı olur
Ben ingilizce seviyesinden değilde göz kaymasından dolayı kaybettim sanırım. Çünkü arkadaşla aynı cevapları verdik o geçti.
gelmedi ama geçtiysem ne mutlu banabuarada arkadaşlar göz kayması filan diye düşünmeyin .benimde ingilizcem çok iyi geçmemişti. fakat sakin o 1 dakikayı doya doya kullandım.yani heycan yapmadım ve ellerimi mimiklerimi çok kullandım(oyuncu olmamın etkisi vardır hehe
yani kısacası sakin olun ve o 1 dakikayı doyasıya kullanın önemli olan adamları ingilizce bildiğimize tatmin etmek.
Neden geçemediğimize dair bir neden gösterilmedi.Tekrar gireceğim umarım aynı sorular gelir geçemeyen arkadaşlardan girenler varsa aynı sorular mı geliyor yazabilir mi ayrıca ben çoğu soruları cevaplamıştım ama çok kısa sürede cevapladım bu sefer daha uzatıcam cevaplarımı.Umarım geçebilirim
bu linke tıklayarak "güncel duyurular" forumunda başlık açabilirsin.http://www.turkishwat.net/newthread....newthread&f=74
diğer forumlarda açmak istiyosan açmak istediğin forumda "new thread" butonuna tıklayıp yeni konu açabilirsin.
Eduyork firmasından sanırım mulakata hiç giren yok yorumlara baktımda bulamadım :S acaba CIEE ile çalışmıyor mu eduyork ?
What an experience .!!
yok arkadaşım ciee firması bildiğim kadarıyla 3 firmayla çalışıyor.eduyork firmasının sponsoru bu değil.o yüzden eğer sizin sponsor istemediyse mülakata girmiceksiniz.
aynen.bizi 1 ay öncesinden bilgilendirmişlerdi bu zaten sponsorun uyguladığı bi olay.telaş yapılacak bir durum yok![]()
ciee 3 firmanin sponsoru yandakileri okumussundur. O 3 firmanin disinda baska firmanin sponsorlugunu yapmiyor ondan rahatol. senin firmanin sponsorlari isterse boyle birsey soylerler sana zaten.Normalde is secimi sirasinda sponsorla gorusulur. is fuarlarinda ya da skype ile ama ciee garip bir uygulamaya gitmis sonucunu gormek lazim.
Elenipte tekrar mulakata giren varsa sorular hakkinda yardimci olabilirler mi?
Herkese geldi mi mail. Bana henüz gelmedi?
bu sene sistem nasıl bilgisi olan?
ciee ile katilacaksan programa buna girmek zorundasin. Ciee ile calisan 3 sirket var. Onlardan birini secersen bu uygulama seni bekliyor. zaten gorustugun firma bunlaradn biri olsaydi sana coktan soylerlerdi durumu .
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks