arkadaşlar iş seçim sürecindeyim Newport Hotel Group Corporate daha önce burda çalışan varmı? varsa nasıl bi yer forumda bulamadım bu işyeri ile bilgi saatlik 10.50$, en az 35 saat ,overtime var kalıcak yer ayarlamıyo sen kendin buluyosun .
arkadaşlar iş seçim sürecindeyim Newport Hotel Group Corporate daha önce burda çalışan varmı? varsa nasıl bi yer forumda bulamadım bu işyeri ile bilgi saatlik 10.50$, en az 35 saat ,overtime var kalıcak yer ayarlamıyo sen kendin buluyosun .
hangi sehir ve eyalet bundan da bahsedersen iyi olur
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Konaklama çok önemli,yaşayacağın yerin hayat standartı çok önemli,pahalı bi yerse ve konaklama yüksekse overtime'a bel bağlarsın.Overtime'a da çok güvenmemek lazım.2 yıldır gittiğim iş yeri süper overtime veriyordu çok iyi kazanıyoduk.Ama 3. yıl şirket olarak politaka dğiştirmişler çok işçi az saat mantığı yani overtime 2 hafta oldu sadece toplam 20 saat filan.Yani koskoca 15 haftada 20 saat aldık düşün.Ve sözleşmede yazıyordu overtime var diye ve önceki 2 yıl gerçekten vardı.Bunları da düşünüp overtime'a bel bağlamadan kazanabileceğiniz işler varsa onları seçin.Saat ücreti iyi ama diğer şartlarda çok önemli..
genelde konaklama saglamayan isverenler kuzey dogu kisminda oluyor. iste massachusetts , new hampshire eyaletleri cevresinde oluyor. konaklama da pahali oluyor oralarda.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
İngilizcen ne düzeyde ? Newport ıcın baya iyi İngilizce istiyorlarmış , fuarda sağlam sorular sormuşlar
ingilizce intermediate seviyesinde zaten pozisyon da housekeeper istenilen seviye intermediate .middle town rhode island olarak geçiyo konum olarak
bende aynı iş pozisyonuna başvurdum fakat kalacak yer konusunda biraz sıkıntı yaşayabılırız
[QUOTE=ALLIGATOR;176726]bende aynı iş pozisyonuna başvurdum fakat kalacak yer konusunda biraz sıkıntı yaşayabılırız[/QUOTE
hangi şirketle gidiyosun ? ewt banada öle geliyo
UT şirketıyle gidiyom 2 arkadas
hyrlısı olsn
Arkadaşlar ben de bu grubun Rhode Island'daki oteline gideceğim. Buradan tanışıp orada ev ayarlayabiliriz, biliyorsunuz şirket konaklama ayarlamıyor. Acaba orada en ucuza nasıl kalabiliriz?
[QUOTE=Ohayo;177948]Sevgili dostum valla öyle ama şimdiden ayarlamak lazım. Benim gittiğim yerde hayat çok pahalı olduğu için ucuz bir yer bulmak istiyorum.[/QUOT
rhode ısland pahalı bi yer ama bakıp fikir edinmen açısından belkı bılıyosundur ama yinede verdim siteyi burdan bakabılırsın .
craigslist: rhode island classifieds for jobs, apartments, personals, for sale, services, community, and events
newport çok güzel bir yer.ortamı,insanları,kalitesi,sosyal olanakları çok iyi.evleri sokakları falan tam bir amerikan filmindeki gibi.para işi de yolunda giderse çok güzel bir yaz geçireceğinden şüphen olmasın.
merhaba arkadaşlar, ben de 2011 yazında newportta Hyatt Reggency hotelde çalıştım, benim işverenimde konaklama sağlamıyordu kendi çabalarımızla bulduk emlakçılar vasıtasıyla, bu yıl kısmetse tekrardan gidiyorum arkadaşımla beraber newportta çalışacak arkadaşlar ne zaman gideceksiniz tahminen ? çünkü haziranın 7 sinden sonra ev kiralamak çok zor oluyor ev bulunmuyor mümlün olduğunca erken gitmeniz gerekiyor bizde kısmetse 4 haziranda ordayız
Arkadaşlar konaklama sıkıntı ama araç olursa birkaç km uzak olsun dersen iyi fiyata güzel yer bulursun diorlar ama burada ki arkadaşlar ile iletişim kurarsak ev tutabiliriz 5 kişi haftada 80 ödesek ayda 1600 dolar yapıyor ve bu paraya iyi evde kalırız yani iletişim yazıyorum buradan bana ulaşırsanız bende bana ulaşan arkadaşları iletişime geçiririm facebook en hızlı olanı gkmen_kaplan.com
windows
live.com
Arkadaşlar mail adresini almıyor şöyle yapalım gkmen_kaplan artı @ ve windowslive nokta comçareler tükenmez turkish smart in everywhere
![]()
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks