Server'Lıkta ingilizcenize güvenmiyorsanız kesinlikle gitmeyin.Tip almak için müşteriyle muhabbeti iyi tutup çok iyi hizmet vermeniz lazım.Bunun içinde gerçekten çok iyi ingilizce gerekiyor.Ayrıca serverlığı öğrenmek gerçekten çok zor.Menu öğrenmesi ayrı dert, restoran işleyişini kavramak ayrı dert.Bunlar ciddi zaman alıyor.Bu süre zarfında alacağınız tip'de az alıyor.Ayrıca yemekler alışık olduğunuz tarzda olmadığı için onların ayrıntısını kavramak ve iyi hizmet vermek çok zor.
Busser'lıkta tamamen komilik.Bir çok restoranda busser'ın alacağı ücret garsonun insafına kalmış oluyor.Ama bu restorandan restorana değişiyor.Ben benim çalıştığım restoranda busser'a çok bi para vermiyordum.Busser'lık işini kızlara özellikle önermem.Hele şu güne kadar hiç bir ağır işte çalışmadıysanız.İşin tüm pisliğiyle busserlar uğraşıyor.Ayrıca onlar da iyi ingilizce konuşmalı ve restorana hakim olmalı.Sonuçta zenci bi garsona komilik yaparsanız, onları anlamak ve isteklerini yapmak gayet zor.İngilizcesi iyi olmayan pek bu işlere girmesin.
Bookmarks