Cihan merhaba,
Dedigin gibi okulda 4.senen oldugunu gorecekler ancak okulunun bitmedigini transkriptini ve bolumunu bitirmek icin alman gereken ders listesini goturerek kanitlayabilirsin. Tum derslerin listesinin yaninda istersen bir de bolum baskanindan daha su su dersleri alacaktir diye bir yazi alabilirsin.
Okulunun bitmemis olmasi, buraya donecegini gosterecek bir sebep oldugundan onemli aslinda. Ancak ortalamasi dusuk olanlarda pek etki etmediginden vizeyi zor aliyorlar.
Ben work and travel basvurumu yaptigimda ortalamam 1.8 di. Armada Grandee ile gitmistim, 2009'da.
Bana garantiye almak icin ortalamani 2 yap dediler. Finallerimizin sonuclari 20 haziran gibi bir tarihte aciklaniyordu, Armada Grandee'den bu tarihten sonraya vize almasini istedim.
Finallere iyice hazirlandim, hocalara da durumu anlattim, odevlerden falan fazla puan verdi kimileri sagolsun, finaller notlar aciklandi, ortalamami 2.03'e cekmisim, 4 gun sonra da guncel transkriptimle vize gorusmesine girip onay aldim.. Sen de boyle dusunuyorsun belli ki
O zamanlar ben soruyordum acentaya, tut ki olmadi 1.9da kaldim nolur falan diye, bisey olmaz denedim olmadi dersin 2nin ustunde ortalamasi olup alamayanlar da var dediler.
Saglik sorunu olayini falan hic katmayin bence, cok istedim gitmeyi calistim ama olmadi falan dersiniz. Sans sonucta, ingilizceniz iyiyse sorduklari sorulari da anlar cevap verirsiniz.
Bookmarks