ewt arkdaşlar izmir fuarı geçmiş bulunmakta 2013 te katılcak arkadaşlar görüşmelernz nasıl geçti bilgilendirin birz![]()
ewt arkdaşlar izmir fuarı geçmiş bulunmakta 2013 te katılcak arkadaşlar görüşmelernz nasıl geçti bilgilendirin birz![]()
Güzel geçti gayet anlayışlı davrandılar. 1 gün geç gitme şansım vardı onu dahi söyledim problem yaşamadan hallettik. Bence çok zorlamıyorlar hatta direkt olarak soruyu anlayıp anlamadığınıza bakıyorlar. Bana sevdiğim filmi sorarken benden sonrakine filmden bir sahne sordu mesela![]()
görüşmeler hakkında biraz bilgi verirseniz çok sevinicem)
Çok güzel geçti benim hatta istediğim işi aldım da geldimanlayışlıydılar gayet ve sadece işi ne kadar istediğine bakıyorlar diyebilirim, ee tabii sorduğu şeyleri anlamanız ve az da olsa cevap verebiliyor olmanız gerek
![]()
açıkçası en çok gülümsemeye bakıyorlar yada pozitif olmanıza diyebilirim.çünkü ben bi kaç soruyu 2. kez tekrar ettirdiğim halde herhangi bir sorun çıkmadı.sadece neden bu işi istediğimi sorduklarında insanlarla iletişim iyi fln deyin hoşlarına gidiyorgülmeyi seviyorum dedim görüyorum fln dedi
hani ingilizceye elbet bakıyorlar ama bence en çok pozitif olmanıza bakıyorlar. mesela hobi olayına takıklar
orda güzel bişiler söleyin. mesela hobilerin neler dediğinde beni en çok kurtaran izlediğim dizi ve filmdi. o kızda izliyomuş onları. ordan konuştuk fln. hoşlarına gidiyor amerikan dizi ve film izlemeniz.amerika hakkında bilgili oldgunuzu düşünüyolar o zaman
ama birazda şans işi diyebilirim. bize gelen kişi çok pozitif ve bizim yaşlarımızdaydı. o yüzden güzel anlaştık, yan tarafta bi adam vardı herkesi eledi. yada öğrenciler yetersizdi bilemiyorum. görüşmenin en güzel yanıda şeydi. hepimize soruları sordu. bitti o an karar vericek. size bir iş teklifi sunuyorum kabul ediyormusunuz dedi. o an işte öle güzel bi mutluluk ki anlatamam
sonra işte kendinin nerede yaşadığını anlattı fln güzeldi
![]()
Konu ıntothewild tarafından (17-12-2012 Saat 04:35 PM ) değiştirilmiştir.
senin adına sevindim yeashim hadi hayırlı olsunpeki ne iş yapacaksın? ne gibi sorular soruyorlar ??
Konu Rüya tarafından (17-12-2012 Saat 04:30 PM ) değiştirilmiştir.
Bende dünkü iş fuarındaydım ve de bende işe alındım.Genel olarak seni konuşturmaya çalışıyorlar ve oradan da senin ingilizce seviyene göre işe alındın veya alınamadın gibisinden konuşuyorlar.Bana sorduğu sorular arasında işe en erken ne zaman başlayabilirsin ? Amerikan filmlerinden veya kıtaplarından bildiğin varmı dedi , bende ben film kitap pek sevmem dedim o da anlayış gösterdi ters birşey demedi.CV'de hobilerim arasında basketbol oynamak vardı ve NBA hakkında biraz konuştuk.En sevdiğim basketbolcuya Türk olduğundan dolayı Hidayet Türkoğlu dediğimde direk gülümsediAmerikada nereleri gezmek istersin diye soru sordu.Neden Work&Travel programına katıldığımı sordu.Son olarak da tebrik edip işe alındığımı söyledi
![]()
güler yüz ve kendini ifade edebilen bi iki cümle yeterli. Bi iki kişi işi alamadı falan dediler ben hala inanmıyorum. Ordaki kişiye karşı şımarık ya da herhangi bi kötü davranışta bulunmazsanız bence her türlü geçersiniz. Ama ingilizce seviyeniz iyiyse eğlenceli bi sohbet sizi bekliyor
Ben işimi aldım darısı alamayan arkadaşların başına
Tüm arkadaşların işleri hayırlı olsun darısı şubatta başımıza![]()
hyrlı olsn arkadaşlar ,tavsiyeleriniz için teşekkürler
öncelikle kesinlikle rahat olun derim. ben bir arkadaşımla girdim mülakata. gülümseyin kesinlikle. sadece mülakat olarak bakmayın olaya,yolculuğunuz nasıldı gibi sorular sorarak rahat olduğunuzu gösterin. bize ortalama olarak 10 kadar soru sordular. sorular genel olarak şöyleydi;
bölümünüz nedir
işe ne zaman başlayabilirsiniz
son çalışma gününüz hangi gün olsun
daha önce yurtdışında bulundunuz mu
buraya nasıl geldiniz
iş hakkında neler biliyorsunuz
işiniz konaklama vermediğini biliyorsunuz bununla ilgili ne yapacağınızı biliyor musunuz
amerikan filmlerini sever misiniz
en sevdiğiniz amerikan filmlerinden bir kaç tane sayar mısınız
beraber mi yoksa farklı iş pozisyonunda mı çalışmak istersiniz
neler yapmaktan hoşlanırsınız
bunlar gibi birkaç temel daha soru soruldu.
aslında normalde bu kadar uzun tutmazlar ama biz 2 kişiydik ve yanımdaki arkadaş heyecanlandığı için biraz üstüne gitti işveren. yoksa bana ortalama buradan 4 soru falan sordu. Diyeceğim rahat olun gülümseyin net cevap verin ve grammer kısmına fazla takılmayın.
diğer iş fuarında herkese başarılar şimdiden![]()
tamamm teşekkür erderimm)
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks