Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 36 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 36 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: ds2019 formu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bizim sevgili şubemiz saolsun hala ds formları için ücretleri yatırıomuş ben ücretimi vereli 1 buçuk ay oldu ve ds formumuz hala gelmedi..aynı şirketin başka ildeki şubesindeki arkadaşlarımın vizeleri basılmış bile pasaporta..bir daha tövbe bu şirketle bi yere gidersem..işlerimiz aksaya aksaya bir hal oldu..

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu sırketler zaten ogrencıyı mavedıyor ısın pesını bırakmyaın arkdaslar olmassa her gun arayın bıksınlar hatta sızden ısın ucunda o kadar para var onun dusunun ıhamale gelmezz

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Alıntı sirona_sirona Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bizim sevgili şubemiz saolsun hala ds formları için ücretleri yatırıomuş ben ücretimi vereli 1 buçuk ay oldu ve ds formumuz hala gelmedi..aynı şirketin başka ildeki şubesindeki arkadaşlarımın vizeleri basılmış bile pasaporta..bir daha tövbe bu şirketle bi yere gidersem..işlerimiz aksaya aksaya bir hal oldu..
    hangı sırketmıs bu merak ettım yuhhh artık bu kadarıda olmaz ya benm ds bır hafatda geldı paranın tamamını yatırır yatımaz ısın pesıne dus

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

Bizede paranın hepsini verdikten sonra dsyi sipariş edeceklerini sölediler..sponsora para gnderıceklermiş yoksa istemeyezlermiş.bnde dedimki size verdiğimiz paranın hepsini siz sponsoramı veriosunuz size kalmıomu o zaman nie bu işi yapıosunuz dedim) tıkandı kaldı adamöneririm bnde işe yaradı yarısının vermedik paranın geldiği gün vericez.mayısı bulacak vize görüşmesi maalesef.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    18

bu konunun pek önemi kalmadı ama bende bişisölemek istiyorum sırf turun yapabilceği en üst sayılabilcek mallığı anlatmak için.biz 6 kişi subatta kayıt olduk nisandada kesin kayıt yaptırdık bize ranndevu aldılar 12 maayıs için ds ler yetişir ozamna anca ediler.neyse dedik görüşmye bigün kala ds ler yetişmedi diyip 23üne aldılar randevuyu olay sonrdan patlak verdi meğer daha bizi işe bile yerleştirmemeişler.sadece 3kişi yerleştirilmiş benide son ana yerleştirmişer ki bis 23ünde istnbula gittmizde tura konusmaya 2 arkadaşı hala yerleştirmemişlerdi.tartıştık fn baya.artistlik yaptı adam resmen bize.içimizen o gün 1 kişi vizeyi alamayınca onun yerine dier arkaaşı yerleştirdi ki biz en geç 20 haziranda uçmayı düşnüoduk dier 2 arkadaş için 18 hazrana randevu alabilmişler geç kaddık dolmuş do sanki biz geç kalmısız gibi.arkadş dio benm işim beli deil ben nası girjem vizeye sen girersin orda salla bi iş dio bölede... bi insan çıktı.tur ismi vermek serbestse burdan uyarmak amaçlı söylemek isterim.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)