ben de geçen yıl wat yapıp şu anda mezun durumda olduğumdan tekrar watla gidemeyecek durumdayım ama gidip de dönmemek istiyorum artık. ama internship turizm bölümünden değilsen pek mümkün değil gibi görünüyor? bütün şirketleri (izmirde ofisini bulduklarımı yani) gidip tek tek gezdim, hepsi sadece turizm için var dedi, ama web sitelerine uluslararası ilişkiler, iktisat vs dahil bir sürü bölüm yazmışlar? sadece united towers daki danışman arkadaşım zor ama denenebilir gibi hafiften olumlu konuştu denemek istiyorum diyince yok oldu. ing dili edb mezunuyum ve bu yıl da aöfden uluslararası ilişkileri bitiriyorum, böyle bir alan için nasıl bir iş bulunabilir? şu anda ing öğretmeni olarak çalışıyorum ama sıkıntıdan ölmek üzereyim açıkçası,ne kadar dayanırım bilmem :/ turizm dışında staj yapmış olanlar hangi bölümden mezun olup da nasıl bir yerde staj yapabildi, hangi şirket ayarladı bilgi verebilir misiniz? veya mailleşerek staj başvurusu yapabileceğim şirketler var mı, self internship hazırlamak açısından? yardımcı olabilirseniz sevinirim. bir de iş tecrübesi istemeleri konusunda, herhangi bir şey uydursak araştırılıyor mu yoksa wat için yazdırılan sahte deneyimler gibi geçiştiriliyor mu?
Bookmarks