Arkadaşlar ben bu sene kız arkadaşımla wata katılmaya karar verdim. biraz da acemilikle parayı ödemiş bulunduk direkt olarak şu an şirketin vrdiği işlere bakıyorum. Kafama takılan çok şey var. Kuzey taraflarında haftalık 25-35 dolara konaklama sağlayan ve 8.5-9 dolar veren yerler varken doğuya gittikçe bu oran 7.65$/saat ve 50-75$ belkide daha fazla konaklamaya kadar çıkıyor.
Ben kız arkadaşımla gideceğim için öyle her an club disco ortamına gerek duymuyorum. Yani eğlenecek ortam olduğu sürece ben bir şekilde güzel vakit geçiririm otel aktivitesi ile zaten asıl düşüncem bu. Birde kazandığım parayı konaklamaya harcamak yerine mesela haftasonu vs tatil yapacağıma ayda 3-4 günlük bir izinle gotobus atıyorum los angeles turu , işte iş bırakınca 2 hafta doğu turu falan gibi şeyler düşünüyorum. Ama özellikle şehir dışı sadece çalıştığım yerde takılma durumlarını düşündükçe biraz soğudum açıkcası sizin düşünceniz nedir bu konuda ?
Birde merak ettiğim son konu bir arkadaşın mesajında okumuştum zincir otellerin çalışanlarına yaptığı indirimi falan bu zincirlere holiday inn dahil mi acaba ?
Şimdiden okuduğunuz için teşekkürler.
housekeeper baktık otel işi rahat olur konaklama açısından diyerek tabii başka önerilerinizi de dikkate alabilirim.
Bookmarks