dönem notlarım sırasıyla;not ortalaman kaçtı senın bişi sordulaarmı notla ılgılı?
2,15
1,80
2,34
1,58
2,03
GNO : 1,96
dersler hakkında geçen sene notların yeterli değil mi diye başvurmadın diye sordu sadece evet dedim.
hayır kardeş ds formlarımız 8 nisanda geldi 9 nisanda gönderdik belgeleri konsolosluğuna ve bugün itibariyle yani 11 nisan tarihinde vizeli pasaportumuz elimize ulaştı.siz vizeye ds formuyla mı gittiniz
--------------------------------------------------------------------------------
aynen katılıyorum bana biraz da konsolosluk hakkında çok çeşitli yorumların yapılmasıyla alakalıymış gibi geliyor. Okunan vize yorumları katılımcıların gerçekten çok düşük bir ihtimal korkularıyla görüşmeye gitmesine neden oluyor.. Ancak bir bankaya para yatırmaktan hiçbir farkı yok. Vize verilmemesinin gerçek sebebinin geri dönüş kaygılarından çok yapılan heyecandan dolayı en basit soruya dahi verilemeyen cevaplardan kaynaklandığını sanıyorum. Çünkü SEVIS çok iyi çalışıyor ve kaçak kalmaları zaten önlüyor. Konsolosluk sizin en küçük derdinizi dahi anlatamayacağınızı düşünerek vize vermiyor olabilir. Ancak bu konuda vizeye henüz gitmeyen arkadaşları düşünerek çok fazla yorum yapılmamasını öneriyorum. Hele çalışanlar hakkında yapılan yorumlar vizeye giden arkadaşımızın "kötü" yorumlanmış bir çalışan ile görüşmesinde hüsrana dönüşebiliyor...mrb arkadaşlar, vize görüşmesine gitmeden önce nasıl bir heyecan ve korku oluyorsa olumlu sonuc aldıktan snrada korkunun yerini büyük bir sıkıntıdan kurtulmuşlugun verdiği rahatlık alıyor.. bende vize alamayacagımdan çk korkuyordum son ana kadar korkum vardı, görevliler 'öcü' gibi anlatılmıştı daha öncesinde ama orada bulunan görevlilerin güleryüzlü olması (yada bana öyle geldi ) insanı bayaa bi rahatlatıyor... umarım henüz almamış olanlarda sorunsuz bir şekilde vizelerini alırlar...
Bookmarks