şimdide ben yazayım
öncelikle biz 1 yıl kalacagız ve şirketin merkezi norfolkta(mutfagı) stantları ise virginia beachta nerede acık var ise orada calısacagız kalacagımız yer kesin degil.
ben size karavanın avantajlarından bahsetmeden önce herkese çok teşekkür ediyorum ve emrceyhan arkadasım 25-30 dolar civarından bahsetmiş bu haftalıkmı onu sorayım ve motel6 nın ne oldugunu anlamadım ve avantajlarından bahsedeyim.
eğerki karavan hayatını bilirseniz evden çok daha kolay zevkli ve çok daha az masraflı olacagı kesin.
amerikada fiyatlara baktım ve çekme karavan 750-2000 dolar arasında çok iyi derecede çekme karavanlar var ki 750-1000 dolar arasıda bir araba alırsak ortalama 2500-3000 dolar gidecegini hesap edelim(çekme karavanı arabaya bagla istedigin yere götür sabit bir park yerin oluncada orada bırak arabanı kullan).herkesin en büyük sorunu duş ve tuvalet aslında her karavanın su deposu var ve bir çok karavanında tuvalet ve banyo sistemi mevcut yanı sıkıntı olmazki su deposunu yukarıya yaparsın ufaktan bir güneş enerjisi sistemi ayarlarsın hem suyun sıcacık olur hemde az çok elektirik üretirsin en azından lamba,laptop şarjı için falan yeterli olur.zaten bildiginiz ev karavan dediginiz mutfagı dolapları oturma grubu ocak mikrodalga fırın buzdolabı derken a dan z ye herşey mevcut ve zevkide bir başka bunların yanında 1 yıl kalırsın paşalar gibi gelirkende 2500-3000 dolarada satarsın hadi olmadımı 2000 e sat (araba ile birlikte) ki 500 hadi 1000 dolar para zarar ettin diyelim kiii 1 yılda 1000 dolar konaklama kiiii 1 yıl kullanacaksın sen bunu bebek gibi bakar ek birşeyler katarsan kar bile edersin
birde gittigimiz hafta degil ilk maaşımı aldıktan sonra alacagız kısmetse
ve tek problem park edecek yer ve aylık park ücreti
ayrıca 3 ay kalacak kişiler pek fazla kar yapabilecegini düşünmesinler ama travel açısından iyi olur ama uzun süre kalacak kişiler kesinlikle çok büyük kar elde edebilirler.
(keşke Türkiye gibi olsa istedigimiz yere park edebilsek düşünsenize part time işte çalışacagım işveren evin nerde uzakmı sorusuna kapının önünde evim diye cevap verirsiniz)
ha bir not daha ekleyeyim aklıma parça parça geliyor tuvalet çok çok çok dert ederseniz arkada kutu gibi birşey daha baglarsınız rahat rahat işinizi görürsünüz
buyrun örnek göndereyim sizlere

Sunline RV for sale | 1990 Sunline Sunline Used Travel Trailer in Akron, OH | from RV Dealer Sirpilla RV | RVUSA.com Classifieds
Fleetwood Terry RV for sale | 1971 Fleetwood Terry Used Travel Trailer in Meridian, ID | from RV Dealer Camping World RV Sales | RVUSA.com Classifieds
Fleetwood Prowler RV for sale | 1976 Fleetwood Prowler Used Fifth Wheel in Greenwood, IN | from RV Dealer Camping World RV Sales | RVUSA.com Classifieds
Gulf Stream Innsbruck RV for sale | 1991 Gulf Stream Innsbruck Used Fifth Wheel in Center Conway, NH | from RV Dealer Camping World RV Sales | RVUSA.com Classifieds