Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 42 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 42 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: İcep - Armada - United Towers Arasında Kaldım

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Hocam cok fazla ve farkli is turleri var burda.Hepsini incelemek biraz zor olacak..Ben sana kendi kisisel tavsiyelerimi soyleyeyim.

saatlik 8 dolar civari olan ,
    konaklamasi max 300 dolar olan,
    Haftalik 40 saati garanti eden,
    yapabilecegine inandigin ve sevebilecegin bir is ise,
    Genel olarak da bulundugu sehiri ucuz olan
    Sehir merkezlerine de cok uzak olmayan islere bakabilirsin

Ayrica da bunlarin hepsini birden yakalaman zor olur en azindan belirli kombinasyonlar seklinde olan isleri secebilirsin bence.

mesaiye de fazla bakma cogu isyerinde alabilecegin mesai max 3-4 saat olur haftada geneli boyledir.

Ayrica fast food islerinden de uzak dur derim ben....

Kolay gelsin....

Bu sirketin listesini verdigine gore sirket secimi yapmissin heralde....
    Konu captain89 tarafından (05-11-2012 Saat 02:16 AM ) değiştirilmiştir.
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Yok daha kesin bir kayıt söz konusu degil. Sadece şirketlerden iş listelerini istedim. Güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim.
    Dediklerinden yola çıkarak yemek olayı çok önemli değil herhalde demi? Lifeguard işi gözüme takıldı. Antalyalı olduğum için yüzme ve sıcaklık pek sıkıntı olmaz ama sanırım sertifika sınavına giriyormuşuz o sınavı geçemeyince ne oluyor parktaki başka bir işe mi yönlendiriyorlar. 170boy 65kiloyum fizik olarak pek öyle can kurtaracak tipim yok Fiziğin önemi oluyor mu lifeguard için.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

lifeguard lık yapanların çoğu havuza bile girmiyo ya 3 ay boyunca havuz bakımı fln gibi işleri de kapsıyo o, eğer sınavı geçebilirim diyosan çok rahat iş diğer işlere göre, sadece ayakta duruyosun tek kötü yanı o
    be a better man than your father

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Alıntı SaLVira Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Yok daha kesin bir kayıt söz konusu degil. Sadece şirketlerden iş listelerini istedim. Güzel şeyler yazmışsın teşekkür ederim.
    Dediklerinden yola çıkarak yemek olayı çok önemli değil herhalde demi? Lifeguard işi gözüme takıldı. Antalyalı olduğum için yüzme ve sıcaklık pek sıkıntı olmaz ama sanırım sertifika sınavına giriyormuşuz o sınavı geçemeyince ne oluyor parktaki başka bir işe mi yönlendiriyorlar. 170boy 65kiloyum fizik olarak pek öyle can kurtaracak tipim yok Fiziğin önemi oluyor mu lifeguard için.
    Formalite olarak bulunduğun bi iş pozisyonu..Antalyalıysan o zaman pratiğin filan vardır yani yazılı sınva dışındaki sınavlar sıkıntı yaratmaz..Vücudun koyulaşana kadar sıkıntı çekersin sonra sıcağada alışırsın sorun olmaz..Bazen overtime yapanlar oluyor bulabilrsen böyle bi iş iyi olur..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Peki yazılı sınav nasıl oluyor arkadaşlar. Yani sonuçta daha önceden orada çalışanlar bu sınava girmiştir. Şirket geçen yıl çalışanlarla beni irtibata gecirip az çok soruları öğrenemezmiyiz. Birde ek olarak sorduğum gibi sınavı geçemeyince ne oluyor

Efsane Watçı
    Tecrübe Puanı
    34

Hocam forumda konuları mevcut,detaylı bi ara istersen..Biri paylaşmıştı hatta yazılı sınavı..Geçemeyince sponsorun başka bi işe yönlendiriyor galiba..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tamam çok sağolun yardımlarınız için. Lifeguard mantıklı geliyor. Ama umarım fizik sıkıntı olmaz.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Diyeceklerim tamamen calistigim su parki icin gecerlidir. Su parklari icin uygulama genel olarak boyledir ama yuzme havuzlarinin kurallari daha farkli olabilir..Tavsiyem su parklarini secmen cok sosyal bir ortam oldugunu soyleyebilirim...

Yemek masrafini yazmayi unutmusum... O da onemli tabi. genelde su parklari icinde bulunan fastfood mekanlarindan % 50 civari bir indirimi sunar calisanlarina...Her park da olmaz tabi ama.. O durumu burdan ogrenmen biraz zor olur....

Park icinde baska bir ise de yonlendirebilirler..Mesela food and beverage bolumune.....

Ayrica benim calistigim yerde su ile irtibati olan iki kisim calisan vardi...
    1-)Lifeguardlar
    2-)Stafflar

Stafflar a suyu gozetleme ile alakali isleri vermezler ama ride operatorluk yani belli kaydiraklarin yonetimini verebilirler.Bu kisimdakiler lifeguardlarla ayni saati alirlar.Fakat food cular sezon sonuna dogru aldigi saatler baya duser.

Yapilan sinavi da cok kisi gecer zaten.Kalirsan da tekrar sinava aliyorlar. Veya yalnis yaptiklarini mulakata alip tekrar soruyorlar niye yalnis yaptin diye falan ama cok da zorladiklarini soyleyemem....Bizim ilk sinavda gecemeyen yoktu. Ingilizcesi berbat olanlar bile gecti.

Bunlar benim calistigim su parki icin gecerli diger uygulamalari bilemem.

Cankurtaran olmanin fizik ve tiple hic bir alakasi yok onu da belirteyim...

Alıntı berkayatici Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    lifeguard lık yapanların çoğu havuza bile girmiyo ya 3 ay boyunca havuz bakımı fln gibi işleri de kapsıyo o, eğer sınavı geçebilirim diyosan çok rahat iş diğer işlere göre, sadece ayakta duruyosun tek kötü yanı o
    Hic suya girmeden lifeguardlik olmaz.
    Havuz bakimi hic yapmadim.
    Surekli ayakta da durmuyorsun...

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

Formalite olarak bulunduğun bi iş pozisyonu..Antalyalıysan o zaman pratiğin filan vardır yani yazılı sınva dışındaki sınavlar sıkıntı yaratmaz..Vücudun koyulaşana kadar sıkıntı çekersin sonra sıcağada alışırsın sorun olmaz..Bazen overtime yapanlar oluyor bulabilrsen böyle bi iş iyi olur..

Guzel bronslasildigini da soylemeden gecmemek lazim.

Peki yazılı sınav nasıl oluyor arkadaşlar. Yani sonuçta daha önceden orada çalışanlar bu sınava girmiştir. Şirket geçen yıl çalışanlarla beni irtibata gecirip az çok soruları öğrenemezmiyiz. Birde ek olarak sorduğum gibi sınavı geçemeyince ne oluyor
    Sirketler genelde eski ogrencileri ile yeni ogrencilerini bir araya getirmez....Genel olarak gordugum bu...

Ayrica hangi bolgeye gidiyorsun ve gidecegin yer su parki mi havuz mu?

Alıntı Ugur Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Hocam forumda konuları mevcut,detaylı bi ara istersen..Biri paylaşmıştı hatta yazılı sınavı..Geçemeyince sponsorun başka bi işe yönlendiriyor galiba..
    Dedigim gibi her kurulus farkli sinav sistemi vardir. Havuzlarin sinavlarinin daha zor oldugunu biliyorum. Su parklari cok da zok degil...
    2013 self WAT katılımcısı olmayi cok istiyordu ama tekrardan full gidiyor. Olaya gel....

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Diyeceklerim tamamen calistigim su parki icin gecerlidir. Su parklari icin uygulama genel olarak boyledir ama yuzme havuzlarinin kurallari daha farkli olabilir..Tavsiyem su parklarini secmen cok sosyal bir ortam oldugunu soyleyebilirim...

Yemek masrafini yazmayi unutmusum... O da onemli tabi. genelde su parklari icinde bulunan fastfood mekanlarindan % 50 civari bir indirimi sunar calisanlarina...Her park da olmaz tabi ama.. O durumu burdan ogrenmen biraz zor olur....

Park icinde baska bir ise de yonlendirebilirler..Mesela food and beverage bolumune.....

Ayrica benim calistigim yerde su ile irtibati olan iki kisim calisan vardi...
    1-)Lifeguardlar
    2-)Stafflar

Stafflar a suyu gozetleme ile alakali isleri vermezler ama ride operatorluk yani belli kaydiraklarin yonetimini verebilirler.Bu kisimdakiler lifeguardlarla ayni saati alirlar.Fakat food cular sezon sonuna dogru aldigi saatler baya duser.

Yapilan sinavi da cok kisi gecer zaten.Kalirsan da tekrar sinava aliyorlar. Veya yalnis yaptiklarini mulakata alip tekrar soruyorlar niye yalnis yaptin diye falan ama cok da zorladiklarini soyleyemem....Bizim ilk sinavda gecemeyen yoktu. Ingilizcesi berbat olanlar bile gecti.

Bunlar benim calistigim su parki icin gecerli diger uygulamalari bilemem.

Cankurtaran olmanin fizik ve tiple hic bir alakasi yok onu da belirteyim...

Hic suya girmeden lifeguardlik olmaz.
    Havuz bakimi hic yapmadim.
    Surekli ayakta da durmuyorsun...

Guzel bronslasildigini da soylemeden gecmemek lazim.

Sirketler genelde eski ogrencileri ile yeni ogrencilerini bir araya getirmez....Genel olarak gordugum bu...

Ayrica hangi bolgeye gidiyorsun ve gidecegin yer su parki mi havuz mu?

Dedigim gibi her kurulus farkli sinav sistemi vardir. Havuzlarin sinavlarinin daha zor oldugunu biliyorum. Su parklari cok da zok degil...
    temel eğitimler dışında suya girmeden sezonu bitiren arkadaşım da var her gün suya atlayan da işten işe kişiden kişiye farklılık gösterebiliyo

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

temel eğitimler dışında suya girmeden sezonu bitiren arkadaşım da var her gün suya atlayan da işten işe kişiden kişiye farklılık gösterebiliyo
    Burda is secmek isteyen arkadas var ve bir kisi icin o isi genelleme yapmak dogru olmaz. Lifeguardlik demek su ile ic ice olmak demek.

http://www.turkishwat.net/diger-sece...rtaranlik.html

Ayrintili bilgi isterse isi secmek isteyen arkadas bu basligi bastan sona usenmeden okumali bence.

Uçuşa Hazır Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı captain89 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Burda is secmek isteyen arkadas var ve bir kisi icin o isi genelleme yapmak dogru olmaz. Lifeguardlik demek su ile ic ice olmak demek.

http://www.turkishwat.net/diger-sece...rtaranlik.html

Ayrintili bilgi isterse isi secmek isteyen arkadas bu basligi bastan sona usenmeden okumali bence.
    aslında 1 kişi için yapmamıştım genellemeyi giden 3-4 farklı arkadaşım öyle söyleyince yaptım ama farklılıklar olabiliyomuş demek ki

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

aslında 1 kişi için yapmamıştım genellemeyi giden 3-4 farklı arkadaşım öyle söyleyince yaptım ama farklılıklar olabiliyomuş demek ki
    Tamam hocam senin dedigin dogru daha fazla uzatmak yersiz...Haklisin.... Suya girmeden de lifeguard olunuyormus bunu da burdan duyuralim bu isi sececek arkadaslara yardimi olur belki..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 3 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 3 misafir)