Diyeceklerim tamamen calistigim su parki icin gecerlidir. Su parklari icin uygulama genel olarak boyledir ama yuzme havuzlarinin kurallari daha farkli olabilir..Tavsiyem su parklarini secmen cok sosyal bir ortam oldugunu soyleyebilirim...
Yemek masrafini yazmayi unutmusum... O da onemli tabi. genelde su parklari icinde bulunan fastfood mekanlarindan % 50 civari bir indirimi sunar calisanlarina...Her park da olmaz tabi ama.. O durumu burdan ogrenmen biraz zor olur....
Park icinde baska bir ise de yonlendirebilirler..Mesela food and beverage bolumune.....
Ayrica benim calistigim yerde su ile irtibati olan iki kisim calisan vardi...
1-)Lifeguardlar
2-)Stafflar
Stafflar a suyu gozetleme ile alakali isleri vermezler ama ride operatorluk yani belli kaydiraklarin yonetimini verebilirler.Bu kisimdakiler lifeguardlarla ayni saati alirlar.Fakat food cular sezon sonuna dogru aldigi saatler baya duser.
Yapilan sinavi da cok kisi gecer zaten.Kalirsan da tekrar sinava aliyorlar. Veya yalnis yaptiklarini mulakata alip tekrar soruyorlar niye yalnis yaptin diye falan ama cok da zorladiklarini soyleyemem....Bizim ilk sinavda gecemeyen yoktu. Ingilizcesi berbat olanlar bile gecti.
Bunlar benim calistigim su parki icin gecerli diger uygulamalari bilemem.
Cankurtaran olmanin fizik ve tiple hic bir alakasi yok onu da belirteyim...
Hic suya girmeden lifeguardlik olmaz.
Havuz bakimi hic yapmadim.
Surekli ayakta da durmuyorsun...
Guzel bronslasildigini da soylemeden gecmemek lazim.
Sirketler genelde eski ogrencileri ile yeni ogrencilerini bir araya getirmez....Genel olarak gordugum bu...
Ayrica hangi bolgeye gidiyorsun ve gidecegin yer su parki mi havuz mu?
Dedigim gibi her kurulus farkli sinav sistemi vardir. Havuzlarin sinavlarinin daha zor oldugunu biliyorum. Su parklari cok da zok degil...
Bookmarks