evet arkadaşlar üsküdardan 6.20 vapuru ile beşiktaşa geçtim daha sonra 6.50 de istinye otobüsüne bindim saa 7.16 gibi elçiliğin önündeydim yok mu başka 7.30 dediler ben hemen daldım sonra sıraya geçtik sırada iken poşet dosyada olan evrakları ( ds formaları - ödendi makbuzu ) pasaportun içine koydurdular sonra tek tek içeri almaya başladılar kapıdan ilk girişte mp3 ve telefonu verdim montumu ve çantamı x-ray den geçirdim bana telefonnun emanet olduğuna dair bi kart verdiler sonra xrayden geçerek asansöre yöneldim V düğmesine bastım kalbimin atışı ve heyecanım azaldı. vize görüşmelerinin yapıldığı kısımda ilk olarak evrakalrımızı bi adam kontrrol etti ve bana bi numara verdi numaram 611 yani benm önümde 11 kişi vardı. beklemeye başladım yaklaşık 20 dakka sonra bana sıra geldi bir türk kızı evraklarımı aldı ve dışarı çıkıp bekle dedi vize odasından çıkıp ilk girdiğimiz kısımda beklemeye başladım bu sırada numaralar okunuyodu benim numaram tekrar okundu 10 numaralı kısıma dedi bende gittim parmak izimi verdim adam zenci ve gülecendi türkçe konuşuyodu sonra önce sol dört sonra sağ dört parmak izini verdim en son iki baş parmağımı birden koydum teşekkür ettim rica ederim dedi ve içeri tekrar gönderdi ve heyecanlı bekleyiş başladı. vize odalarının önündeydim bi kız çağrıldı ona acayip sorular soruyolardı ( 1 numara ) dedim ayvayı yedim.
vizedekiler
1.sarışın zorlşayan adam ( ama kıza vizeyi verdi
2.zenci tombiş kadın ( gülecendi ama vize yapoarken görmedim
3.yaşlı kadın
4.yakışıklı sarışın adam ( ben bunda girdim çok ii )
5.yaşlı sarışın

4 numarada 611 yandı yaklaşık beş dakika sonra
ben Mak görevli yakışıklı adam (YA) soruları türkçe yazıcam

YA- How are you
MAK-Fine and you
YA-özgür bekdik
mak-yes i am
ya- kaçıncı sınıfsın
mak-forth class
ya- okulun neden 5 yıl hazırlık (hazırlık türkçe söylüyo nedense ) okudun galiba
mak-no geograhy teacher 5 years
ya- adam gene dedi hazırlık okudun
mak-no no
yaklaşık 30 saniye bu muhabbet oldu
ya-amerikada ne iş yapacaksın
mak-seafood predector
ya-nerede bu işi yapacaksın dedi
mak- ben önce i think this program will be... derken adam araya girdi nerede dedi ben in alaska
ya-güldü firmanın adı ne dedi
mak-peter pan
ya-baban ve annen ne iş yapıyo dedi
mak- my father is a printer office
my mother is a housewife
ya-okey thanks dediii

ve yeşil kağıdımı verdi
sonra ups önüne gittim dediki bizle işin yok firmana git ve ds-2019 ve sevis makbuzunla başvur dedi bu kadar basit