Arkadaşlar Washington DC'de alışveriş yapabileceğim outlet tarzı yerleri bilen var mı? Teşekkürler.
Arkadaşlar Washington DC'de alışveriş yapabileceğim outlet tarzı yerleri bilen var mı? Teşekkürler.
kardesim foruma bagliligini takdir ediyorumama google a yazip aninda cevaplarini ogrenebilecegin seyleri burdan daha gec ogrenme istegini anlayamiyorum. cok tembeliz ya.. google nimetini yabana atmayin. boyle bir nimet varken kulanin. neyse cevaba gelirsek washington dc e 20 mil uzaklikta iki mall var. biri potomac mills mall digeri ise arundel mills mall. potomac mills virginia sinirlari icinde, arundel ise baltimore yolunda maryland sinirlari icinde. ikisi de iyidir ancak potomac daha buyuktur daha cok marka bulabilirsin tavsiyem potomac olur. yok ben acik hava mall u istiyorum diyorsan da premium outlet var.1 saat filan uzaklikta haggerstownda. kolay gelsin.
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Öncelikle teşekkür ederimGoogle a gelince baktım aslında söylediklerinizden daha fazlasını da buldum ama sorun su ki buralar biraz uzak ve arkadaşımla benim de ehliyetimiz olmadığından araba kiralayamayız.Belki şehir merkezinde biyer bilen arkadaşlar vardır diye konuyu açmıştım.Cevap için teşekkürler
![]()
valla arabasiz bisey yapamazsiniz.. birini bulmaya calisin sizi goturecek...
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks