Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
bnm de genel 3.04 dönem 3.09 herhalde sormaz notlarla alakalı bir soru![]()
Arkadaşalar genel ortalamam 2.40 ama son dönem ortalamam 1.5 vize alabilirmiyim?
Kurum not ortalamsından dolayı vizen iptal olursa,başvuru ücretini vermeyiz dedi.
Ne yapabilirm başvurmalımıyım?
önemli olan genel ortalamadır.2 nin üzerinde ise bir şey olmaması lazım
2007 WAT DESTIN,FLORIDA CANKURTARAN KEN ŞİMDİ 8 YIL ARADAN SONRA 2015 AĞUSTOS TA TURIST OLARAK 11 GÜN DOĞU AMERIKADA.
evet önemli olan genel ortalama ancak son dönemin ortalamasıda önemli. konsolosluk genel not ortalamasının en az 2.00 olmasını istiyor son dönemede dikkat edin diyor yalnız senin şirketin niye öyle bişey demiş anlamadım. genel not ortalaman kötü olsaydı hadi neyse ama son dönemi bence bahane etmemeleri gerekiyor. sözleşmeni iyi oku bence orda ne yazıyorsa öyledir. eğer son dönem not ortalamasından bahsetmiyorsa paranı iade etmek zorundalar
Dostum benim Akademik Ort: 2.08 Dönem Ort ise 0.96 ...... Ben bile riske atıp vize almak için başvurduğuma göre...! Daha diyecek bişeyim yok.
Hepinize teşekkür ederim.İlgilendiginiz için
önemli olan gno die biliorum bende
ben de seninle aynı durumdayım. genel ortalama 2.43
ama bu dönem 1.60 civarında bekliyorum. vize görüşmesine de gideceğim![]()
Teşekkürler arkadaşlar...
ya arkadaşlar benim genel ortalamam 2.05 son dönemde 1.70 geldi siz bi sorun olmas dimi??
iyi bir bahane bul bence kardeş.
sonucunu buraya yazarsan iyi olur
benimde 2.53'tü 2.30'lara kadar düştü bu dönem bende korkmuyorum...
ya arkadaslar bence endişelenmeye gerek yok,bizi almayıp napcaklar o kadar öğrenci var ortalaması 2civarında olan. ne yani gidip sadece 3e yakın olanlara mı verecekler vizeyi..
yaa arkadaşlar benim ortalamada 3.19 du ama bu dönem itibariyle birkaç dersten kaldıgım için ortalama 2.50 e felan duştu bundan öturu prblem yaşarmıyım acaba sorarsa niye duştu diyee nsl ikna edebilirim acaba görevliyii..........
ben inglizce öretmenliinde okuorm ama yinede stresliyim.vizeden çok oraya gdince konusma dilinde zorluk çekecekmisim gbi gelio ama gitmeden önce 2 hafta kursumuz war bizim en azndan orda aklıma gelen önemli şeyleri öğrenip daha rahat giderim die düşünüorm şirketin sahibi amerikalıonu anladııma göre ordakileri de anlarım heralde =))
Gecen sene vizeden once sirketim butun sorulabilecek sorulari bana gondermisti bende hepsini ezberlemistimAslinda bosuna stress yapmisim.Bana how are u haricinde 2 soru sordu.Bunlarda biri dumlupinar universitesindemi okuyorsun digeri amerikada akraban varmi cinsi bi soruydu.Yeni giren arkadaslarin sorulari ezberlemesinde fayda goruyorum aslinda vize stresini azaltiyor
![]()
merhaba arkadaşlar benim bir sorum olacak ben gazi iktisat 2.sınıftaım geçen seneki genel ortalamam 2.18 ama bu senenin ilk döneminin ortalaması 1.57 geldi.buda genel ortalamamı 1.86 yapıyor sonuçta vize görüşmesine ilk dönemin notuyla giriyoruz heralde okuduğum kadarıyla..Sizce vize görüşmesine gitmelimiyim şuanda sadece şirketime ön kayıt olarak 250 dolar yatırdım o yuzden çok stresliyim vize reddi alırsam param yanabilir Lütfen kendi derdinizmiş gibi yardım edin
Vıze gorusmesı en kolay bolum olacak sızın ıcın arkadaslar..Vızeyı almıs kabul edın kendınızı..Asıl heyecan ucaga bınecegınız gun ıcın olsun..Daha bı moral verıcı oluyo..Ben oyle yapmıstım en azından![]()
arkadaşlar biliyorum bu foruma sürekli böyle sorular geliyor ama bnm not ortalamam 1 98 de kaldı kafayı ymek üzereyim bunun yüzünden gidememezlik olur mu sizce? çok takarlar mı bi iki puanı ingilizcemde iyi sayılır yani konuşabilceğime inanıyorum ama fikrinizi almak isterim
Cidden dediğin gibi forumda en az ilgili 15 konu vardır![]()
Arkadaşım ingilizcenle kurtarırsın kendini diye düşünüyorum. Bir arkadaşta 1.95 üstünde olursa sorun olmuo fazla demişti forumda.Senin elinde yani biraz.Not ortalaman 2.00 nin altında olduğu için , muhtemel vize mülakatı süresi biraz uzayacaktır ve senin bu mülakata iyi hazırlanman gerekir. Tarihte de 2.00 nin altında vize alan kişiler mevcuttur.
Vizeni alman dileğiyle...
Napolyona özenmeden önce, ara...ara...ara !!! TW ARAMA KONSOLU
VİZE BİTİŞ TARİHİ VE MAKSİMUM KALMA SÜRESİ
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Havalimanına indikten sonra nasıl gideceğiz? diyorsanız bu konu tam size göre
benimde 1.92 de kaldı 1.39la alanlar varmış geçen yıl ama heralde ingilizceleri çok iidir benim seviye pro advanced amk ama speaking intermediate
sakata bindi
verebilir ama 100 kişiden 5ine belki alan arkadaşta arkadaşımın arkadaşı![]()
Bence ingilizce seviyesiyle not eksisi kurtarılmaz çünkü konsolosluk vize görüşmesinde not ortalamasını " aferin, notların güzelmiş al bu vizeyi sana karne hediyesi diye verelim" demiyolar. Bakmalarının sebebi geri dönüp dönmeyeceğinizle ilgili bir kriter olarak görmeleri. İngilizcenizin çok iyi olmasını da istediklerini sanmıyorum çünkü çok çok az bir ingilizceyle Amerika'da yaşamak mümkün. Çok iyi ingilizce bilmenizin onların gözünde bir değeri olduğunu sanmıyorum.
Vizedeki tek kriter, onları geri döneceğinize inandırmaktır. Zaten ülkeye girişte vize istenmesinin sebebi de bu değil mi?
haklısın benimde 21inde vize görüşmesi nasıl dönceğime ikna etmem lazım?
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks