turist vizesinde red yiyip wat ile gidenler var. sorun olmaz green card
turist vizesinde red yiyip wat ile gidenler var. sorun olmaz green card
arkadaşlar benim ortalamam 2.21 ancak büyük ihtimal ortalamam 2.08 2.09 gibi bişey olcak vize görüşmesine gittiğimde çnkü son girdiğim sınawlar çok iyi geçmedi acabaa vize görüşmesinde ortalamamın 2nin çok üstünde olmaması benim için bi dezavantaj oluşturabilirmi başka bi sorunumda benim ing. seviyem düşük açıkçası yani kendimi anlatcak kadar idare etcek kadar biliyorum ama gramer falan çok iyi değil ve vize memurlarının akıcı ing. konuştuklarında onların söyleyeceği sözleri anlayamayıpda cevap verememekden çok korkuorum ve çok zor şeler sorarlar diede açıkcası çekiniyorum
arkadaşlar beni bu konuda bilgliendirirseniz gerçekten çok sewinirim
arkadaşım stres yapmana hiç gerek yok.. ortalaman 2 ve ya üstü ise hiç bir sorun yok . zaten vize için çok iyi ingilizceniz olması gerekmiyor..vizede sorulan soruları eklemiştim daha önce.. onlara bir göz gezdirirsen hiç bir sorun yaşamazsın.sorulan sorular yüzde 90 aynı çünki ...rahat ol heyecan yaşamak güzel şey ama tabi normal seviyelerde![]()
eyw. atlantis sorulara baktım dediğin gibi sorular çıkarsa inş. halletcem![]()
tamamda madem 2 üstüne bakıolar sadece diosunuz o halde notlarda düşüşün yada ani yükselişlerin ne önemi var ciddi o kadar detaylı bakıolarmı transkripte sen orda rahatça konuşup kendini ifade ettikten sora
dediğim gibi 2 nin üstündeyse ve notlarda son döneme doğru düşüş yaşanmamışsa hiç bir sorun yok. çok iyi ingilizce konuşup kendini ifade eden ama notlarında düşüş yaşandığı için vize alamayan çok kişi var..en büyük kriter not not not. yabancı dil değil..yani çok büyük bi kriter değil anlamında![]()
100 üzerinden 50nin altı notla işiniz imkansız gibi birşey. iyi çalışın.
benim notlar düşük yani 2nin altında 1.6 civarlarında ama gidip gelmişliğim var ve şu anda vize alır mıyım alamaz mıyım bilmiyorum ama yani çok rahatım. sakin kafayla düşündüğümde vize alamayacağımı söylüyorum kendime ama yine de gidip düzgünce konuşucam inşallah bir sorun olmaz. alttan birkaç dersim var ve şuanda üçüncü sınıf olmam gerekirken ikinci sınıfım bilmyiorum nolucak.. sizce ne olur?
ya benim ortalamam 2nin üstünde ama son dönem ortalamamda düşüş war yani genel ortalamam 2.21 şu anda ancak bu son dönem ortalamam 1.75 falan o civarda o nedenle genel ortalamamdada düşüş olcak 2.08 gibi bişe olcak acaba bu vize almam için sorun oluştururmu??
fazla bir etki oluşturmaz
evet yozmenin dediği gibi 50 nin altına düşerse not biraz zorlar seni çok soru sorar ve vize vermeyebilir durumu iyi olanlara 2 soru soruyo anne baba ne iş yapıo kaçıncı sınıftasın evet arkadan adresini ver vizeni al diolar![]()
yani son dönemde ortalaman 1.50nin altındaysa sorrun oluşturur öylemi?? bnim ortalamam 1.80lerde glecei için ozaman bi sorun yok yaniii
ben 100 lük sistemi biliorum 50nin üstündeyse problem olmaz
100 lük sistemde 50 diye bi şi yok. niversitenin geçme notuna göre değerlendiriliyor. mesela marmara üniversitesinin geçme notu 50 olduğu için minimum 50 olması gerekiyor. ama bir ankara üniversitesi iseniz geçme notu 70 . o yüzden en düşük 70 olması gerekiyor..
aynen öyle bizde dersler yıllık geçme notuda 70(ankara üniversitesi) adamlar buna bakacaklar...ayrıca dersleri yıllık olanların belirtmesinde büyük fayda var yoksa biraz kasabilirsiniz neticede dönemlik dersleri olanlarla yıllık olanlar arasında fark büyük
eğer ki not ortalaman düşükse kendine iyi bir iki referans bulmaya bak büyük yardımı olacaktır tahminimce
bizde de 75 ama bazı ünilerde 50miş burda öyle yazıolar bende ona göre söyledim
4'lük sistemde geçme notu 1.8 mi oluyor ?
ya arkadaşlar her okulun not puanlama sistemi farklııı kısacası bnim ortalamam 2nin üstünde olcak genel ortalamam.
ancak son dönem ortalamam 1.75civrnda olcakvize görüşmesinde genel ortalamya bakarlarmı yoksa son dönem ortalamsınada bakıp düşüş olduuu zaman zora girermi sonuçta genel=2.08 faln dönem=1.75 bu nedenle vize almamda sorun olurmuu
bence referans dan ziyade iyi bir senaryo yazmaya başla bence..mesela kız arkdaşımdan ayrıldım psikolojim bozuktu kendimi derslerime veremedim gibi.. bu bahneyle kandıran arkadaşımız vardı![]()
simdi ortalama 2.70(bu donem haric)olsa ama bu donem ortalamamız 2 nin altında olsa vize almamız tehlikeyemi girio..bu donemindemi 2nin ustunde olması gerekiyo..
wasab kardeş profilimde msni açık tuttum ordan alıp eklersen sevinirim
ben erkek arkadışmla gitmek istiyorum.İkimizde son sınıfız ben bitiriyorum ortalamamda iyi ama erkek arkadaşımın ortalaması 1.90 ,2 civarında ve daha 2 senesi var bitirmeye.gerçi bu dönemki derslerini verdi ve bunun iyi olucağını düşünüyoduk ama transkripte 2. sınıf olarak mı gözüküyo yoksa4. sınıf mı sizce vize şansı nedir şansımızı denyelim mi?
3 şirketle görüştük 2 tanesi sorun yok dedi.1 tanesi vize konusunda imkansız nerdeyse dedi.Hiç paranızı yakmayın dedi.Moralimiz çok bozuldu.nedersiniz
Şu anda 8 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 8 misafir)
Bookmarks