Slm Arkadaslar Nasılsınız? Bu sene mezun olalı 3 ay oldu işsizim evde boş oturuyorum kpss işi de yalan oldu.dershneye gıtmek ıstıyorum ama aılem karsı cıkıyor kpssA 4 bın tl cıvarı ve bır kardes tıp okuyor dıgerı de bu sene ızmıre yerlestı bırazda onların etkısı var.green card basvurusu yapmak ıstıyorum cikmasa da yine sansimi denemek isterim. work and travelde yedıgım kazıgı tekrar yemek ıstemıyorum ınternette hep sırket aracılıgıyla basvuru yapan sıteler var kısacası hıcbır aracı sırket olmadan bızzat basvuru yapmak ıstıyorum artık 2014 ıcın. 2013 gectı sanırım basvurular.hangı sıteden basvuru yapacagız bana bır yol gosterır mısınız? arkadasin biri buraya bir sorununu yazmisti yardim istiyordu abisine green card cikmisti cevabini alinca da hemen kacti gitti halbuki dur bi dakka bi kac soru soralim sana ayip ettin gercekten abin hakkinda soru sordum geri de donmedin ne cikarci bi insansin amerikalilar gibi/neyse yardima ihtiyacim var U.S. Department of State buradan mi basvurular aliniyor ? herturlu bilgi gorus onerinizi alabilirim neler yapmaliyim basvuru icin?