Work and Travel
Toplam 4 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 4 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Acil

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Acil

Merhaba ben kmart diye bır yerden debit kart aldım ınernetten alısveriş yapacaktım ama gerek kalmadı ve paramı geri istedim vermediler atmden para cekmek istdeim "identify nosu" mu ne istedı pın kodum da yok nasıl alacagımı bilmiyorum 450 dolar para var kartın içinde parayı nasıl geri alabılırım acilen cunku bırak gun sonra ayrılacagım buradan

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

kardesm aynı sorun bende de var ben sadece senin ki gibi satın almadım. ikinci işimden verdiler. iki kere yolladıkları için 1. si geldi ve aktifliğii kaybetti ikincisini bekliyorum alabilmek için. belki beklemem işverenime gider direk alırım. her neyse senin yapman gereken vize n bitmeden o müşteri hizmetlerini araman ve aktif etmen. ondan sonra her hangi bir atm den paranı alabilirsin. eğer hiçbişey yapamazsan ki yaparsında bu sekile. olmadı ararsın onları paranı baska hesaba havale ettirmeni istersin arkadaşının veya varsa senin normal banka hesabın. o sekilde alırsın.... bol sans

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

müsteri hizmetlerini aradım kac kere sadce telesekreter konusuyor ya servise baglanmıo yada ben baglanamıyorum atm de pın kodu mu istiyo ne istiyo yok benım bın kodum ya

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

ss guv numaranın son 4 hanesnı dene alırjen bazen onu kaydediyorlar

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)

Bookmarks