Alıntı __Bilal__ Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
Ben de bisiklet anımı anlatayım, walmarttan 150 dolara aldığım bisikletin 2 ay sonra vitesi bozuldu, vitesi değiştiren parça janta girdi ben de çıkarmaya çalışırken elimde kaldı, gittim götürdüm wallmarta, adam dedi ki 2 ay olmuş alalı iade ya da değiştirme süresi 1 ay dedi, tamir etmeye çalışalım dediler olmadı, sonra hadi git bi tane bisiklet seç içerden dediler benimkinin aynısından yokmuş, bitane beğendim aldım getirdim, adam dediki ama bu seninkinden daha ucuz, dedm olsun bisiklet sıfırlanmış oluyo sorun değil Adam dedi ki aradaki farkı sana vermemiz gerek, ben şok oldum, elime 65$ cash saydılar, ben 20-30$ tamir parası ödeyeceğimi düşünürken 65$ kazandım ve bisikletim sıfır oldu
bana hıcbırsey sormadılar daha dogrusu orada tanıstıgım Turk teyze konustu onlarla sadece fişi yoktu ama debit karttan satın aldıgım ıcın kartımı kanıt olarak gosterdım kart nosunu kayıtlarda buldular ewt dedı 2.5 ay once alınmıs kayıtlarda var yalnız para veremıycez fişin yok.onun yerıne 90 usd lık hedıye cekı verdıler sonucta para ıadesı oldu demıyeyım de bısıkletın karsılıgında baska urunler aldım ordan