Arkadaşlar şu anda kansas city de bulunmaktayım ve Great wolflodge adlı bir otelde cankurtaranlık yapıyoruz . İşlerini cok ciddiye aldıklarından cankurtaranları küçük bir oyuncak bebekle sureklı denıyorlar ve bu durumda 3 kere gormezsen 10sanıye ıcınde direk işden atma ve trkıyeye gonderme muhabbetıne getırıyorlar.Bir arkadasımız benden once 3 kere failed yaptı yanı o bebek denemesini gecemedi ve sırket dırek onu cankurtaranlıktanalıp yemek bolumune verdı orda bos pozısyon oldugu ıcın ve 2 gn once bende 3. failed ımı aldım.2 gun schedule'm da calısma gunum olmasına ragmen onu kaldırıp pazartesi beni konumaya cagırdılar büyük ihtimal işle alakamın kesildiğini ve türkiyeye donmem gerektiğini soyleyecekler boyle bir durumda ne tür haklarım var sonucta buraya belli emekler belli bedeller sonucunda geldim direk kovup ülkeme geri gonderme hakları varmı.Beni acilen bu konu hakkında bilgilendirirseniz sevinirim.Kovmalaına razıyım başka iş bulabılırım ama vizemi iptal edip ülkeme gondermek zorunlulugunu istemezler inşallah.
Bilen birileri dogru bilgilerverirse sevinirim.
Bookmarks