Work and Travel
Toplam 12 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 12 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: new york teknoloji alış-verişi

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart new york teknoloji alış-verişi

merhaba arkadaşlar.
    uçak biletim yani dönüşüm new york'tan. canon 600d fotoğraf makinası ve samsung galaxy s3 almayı düşünüyorum. bunları new york'ta bulabileceğim, best buy gibi kazık bir yer dışında yerler var mıdır? adlarını verirseniz internetten araştırmak isterim.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

5. Avenue civarinda elektronikciler var gezeceksin oralari.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

break doğru söylüyor. Jamaica avenue idi bizim kaldığımız yer queens'te oradada çok ucuz elektronikçiler var. ama sağlam pazarlık yap. mesela türkiye gg fiyatı 190 dolar+kdv olan bir harici hdd buldum. adama dedim ki ne kadar 190 dedi. pazarlık yaptım. en son 100 dolarım var başka da yok. ister ver ister verme dedim. oda verdi yani pazarlık yap mutlaka bulursun.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    break doğru söylüyor. Jamaica avenue idi bizim kaldığımız yer queens'te oradada çok ucuz elektronikçiler var. ama sağlam pazarlık yap. mesela türkiye gg fiyatı 190 dolar+kdv olan bir harici hdd buldum. adama dedim ki ne kadar 190 dedi. pazarlık yaptım. en son 100 dolarım var başka da yok. ister ver ister verme dedim. oda verdi yani pazarlık yap mutlaka bulursun.
    90$ indirimde az degilmis hani...
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

tekstil filan olsa fark etmez de teknoloji alışverişi nyc ye kadar bırakma derim. elektronikçilerin pazarlıklarını bilmem fakat normal mağazalarda vergi filan farkından normalde alıcağından az daha pahalıya patlayabilir. önemli olan uzun süreçte indirimleri ve kuponları takip edip onlarla alabilmek bence

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

abi new york tan elektronik bise almayin girin amazona ebayma ordan alin 2 gun icinde adresinizde. alayi kazikci. o 5. avenuedeki yamyamlar 10 dolarlik bi urunu bana 50 dolara kakalamaya calistilar, duger eyaletleri bilmem ama nyc tuttuguna gecirme yeri.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

anladım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
    bir de şu konu kafamı kurcalıyor. nette de araştırdım henüz tam anlamıyla cevap bulabilmiş bir konu değil.
    ebay gibi sitelerden aldığımız elektronik ürünün türkiyede garanti durumu meçhul. ebay satıcısına almak istediğim fotoğraf makinasını sordum türkiyede garantisi var dedi. ama makinayı satmak için mi yoksa gerçekten mi söyledi bilmiyorum. ayrıca danışman şirketime sordum. tanındık markaların 1 yıl uluslararası garantisi var dedi. nedir bu durum aydınlatacak arkadaş var mı acaba ?

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

NİKON VE CANON'un uluslar arası garantisi var danışman şirketin dediği gibi tanınmış bilinen markaların garantileri var cok ürünlerde ben burdan almadım fakat dubai den aldığım halde TR de 2 yıl garanti vermişlerdi.sen yinede alırken sor eşşeğini sağlam kazığa bağlama misali sonucta ucuz bırsey almıyorsun

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı dreadful Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    anladım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
    bir de şu konu kafamı kurcalıyor. nette de araştırdım henüz tam anlamıyla cevap bulabilmiş bir konu değil.
    ebay gibi sitelerden aldığımız elektronik ürünün türkiyede garanti durumu meçhul. ebay satıcısına almak istediğim fotoğraf makinasını sordum türkiyede garantisi var dedi. ama makinayı satmak için mi yoksa gerçekten mi söyledi bilmiyorum. ayrıca danışman şirketime sordum. tanındık markaların 1 yıl uluslararası garantisi var dedi. nedir bu durum aydınlatacak arkadaş var mı acaba ?
    dostum atiyorum amazondan magazadan bi urun aldiin, demek istedigim amerika da bir magaza amazona uye olmus oranin ustunden saitiyor mali, sen gitmisin ha magazadan almisin sifir ha internet subesinden, garanti kapsami felan aynidir. ama gidip bir tekil sahistan alma derim zaten aliyorsan genelde 2. eldir, 2. el aliyorsan da her zaman bir risk vardir. amerika dan aldigin buyuk markalarin garantileri oluyor o konuda hic olmadi amerika ya gonderirsin. ben gecen yil fotograf makinasi almistim cok sorunsuz bir alisveristi, amazondan aldim. genelde magazalara bak ve magazalarin ratingine bak.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

Alıntı break Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster

90$ indirimde az degilmis hani...
    aynen ya ama iyi pazarlık yapmıştım

ayrıca @frmn eğer sağlam pazarlık yaparsan çok ucuza alıyorsun merak etme sorun pazarlık yapmakta. gelecek yıl gittiğimde yine aynı yerden alıcam.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

kardes b&h var yahudılerın yerı bıraz daha uygun orası ama bana sorarsan best buy dan al uluslararası garantısını de yap onbes yırmı dolara burada bır sıkıntı oldugunda servısıne goturursun en ıyı sekıldeyaparlar garantı kapsamında dıger turlu aldıgın sey sen tr ye dondugun an bırsey oldugunda yaptıramayacagın duzeye ıner oyuzden bana sorarsan en ıyısı best buy.tabı bunu cok az zamanın oldugu ıcın soyluyorum yoksa amazondan daha uygun fıyatlara bulabılırsın tadını cıkar ıyı alısverısler.

Deneyimli Watçı
    Tecrübe Puanı
    16

ben canon 1100d almıştım(best buy'dan), arkadaşlarım iphone(apple store), ipad(wallmart), dr.dre kulaklık(best buy) falan almıştı. bunların garantisi 1 yıl uluslarası garanti olarak geçiyor fakat bunları türkiyede garantiye gönderemiyorsun. canada veya amerika da tamir ediyorlar o bir yıl içinde.
    ayrıca ebaydan refurbished blackberry almıştı, zaten ondan garanti namına birşey bekleme.
    genel olarak konuşacak olursak amerikadan aldığın birşeyin bizim ülkemizdeki garanti durumu %99 yoktur. bunları düşünerek al.

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)