Alıntı dreadful Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
anladım teşekkürler arkadaşlar yorumlarınız için.
bir de şu konu kafamı kurcalıyor. nette de araştırdım henüz tam anlamıyla cevap bulabilmiş bir konu değil.
ebay gibi sitelerden aldığımız elektronik ürünün türkiyede garanti durumu meçhul. ebay satıcısına almak istediğim fotoğraf makinasını sordum türkiyede garantisi var dedi. ama makinayı satmak için mi yoksa gerçekten mi söyledi bilmiyorum. ayrıca danışman şirketime sordum. tanındık markaların 1 yıl uluslararası garantisi var dedi. nedir bu durum aydınlatacak arkadaş var mı acaba ?
dostum atiyorum amazondan magazadan bi urun aldiin, demek istedigim amerika da bir magaza amazona uye olmus oranin ustunden saitiyor mali, sen gitmisin ha magazadan almisin sifir ha internet subesinden, garanti kapsami felan aynidir. ama gidip bir tekil sahistan alma derim zaten aliyorsan genelde 2. eldir, 2. el aliyorsan da her zaman bir risk vardir. amerika dan aldigin buyuk markalarin garantileri oluyor o konuda hic olmadi amerika ya gonderirsin. ben gecen yil fotograf makinasi almistim cok sorunsuz bir alisveristi, amazondan aldim. genelde magazalara bak ve magazalarin ratingine bak.