Ben bu sene wat yapmayı düşünüyordum amerikada araştırırken canada da wat programı varmış.Benim canada da tanıdım bir akrabam var şirketsiz wat yapma ihtimalim nedir ?
Ben bu sene wat yapmayı düşünüyordum amerikada araştırırken canada da wat programı varmış.Benim canada da tanıdım bir akrabam var şirketsiz wat yapma ihtimalim nedir ?
bu konuya da gelirsek benim de amereikada tanıdıgım biri var.bana bircok yerde kaçakta olsa iş bulabilecegini soyluyor.ama bu firmanın watla hiçbir ilgisi yok.tanıdıgım kişi wat'tan haberdar bile değil.peki ben bu şirkete self paketi ile girebilir miyim?yoksa wat programıyla anlaşmalı firmalar mı olması gerekbu arada konuyu dağittiysam konuyu açan arkadaştan ozur dilerim...
Heralde pek bilgisi olan yok![]()
kardesim gece yazi yazmissin birak bir gun beklekanadada work and travel diye birsey yok once bunu soyleyim.. work and study diye bir programlari var ama cok dar kapsamli bir program.. amerikada eger is bulabilirsen ki bu isler satis isi olmasin.. restaurant ya da turizm isleri bulabilirsen self gidebilirsin amerikaya..
ŞİRKET SEÇİM YÖNERGESİ (ORTAK BİLDİRİ) Mağdur olmamak için okuyunuz...
Is nasil secilir? Tum detaylariyla is secim kriterleri...
Ekstra bilgilendirme Avustralya'da da Work and Holiday var. O da komplike program arastirabilirsiniz.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks