walmart debit kartı almak istiyorum.internet alışverişlerinde kullanmak istiyorum.ayrıca kazandıgım parayıda ona yatırmak istiyorum.bu kart hakkında bilgisi olan var mı?banka hesabı açtırmak istemiyorum.
walmart debit kartı almak istiyorum.internet alışverişlerinde kullanmak istiyorum.ayrıca kazandıgım parayıda ona yatırmak istiyorum.bu kart hakkında bilgisi olan var mı?banka hesabı açtırmak istemiyorum.
tam zamanında sanırım yarın kesın bısey soyleyebılırım sanacunku yarın gıdıp almayı dusunuyorum walmart debıt kart umarım bole hızlıdır bıkac saatte verırler bılmıyorum nasıl bende bılgısı olan arkadasları beklıyorum..
bır amerıkalı arkadasım onerdı bana banka kartından daha ıyıdır dedı ama bılmıyorum gerısını![]()
bilgiai olan yok mu arkadaslar
aldim ben almasi cok kolay bi kart 2 dk birde aktivite ediceksin cok kolay ssn varsa yeterli.
her para yatirip vese sanirim cektiginde 3$ acilis ucreti 3$ falan cok kullanmak icon deilde guvenli olsun diye aldim ben vede internet alisverisi icin..
walmart debit kart banka hesap ihtiyacı olmadan kullanabileceğiniz bir karttır. Tavsiyem banka hesabı ve debit kartıdır. Ama açtıramadıysanız walmart debit kart almakta mantıklıdır. Ama her işlemde ücret ödersiniz.
Wisconsin Dells ProfesörüLifeguardlık kitabını yazan kişi...
Debıt cartta en ıyı banka banc of amerıca olarak duydum. Dogrumudur acaba.
ya arkadaslar bende debit kart aldım ama aktive olması için sosyal güvnlik bilmeme ne numarası lazımmıs ben bas vurum ama numaram daha gelmedi kartı baska türlü nasıl aktve edebilirim
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks