valla bu sitedeki en sakat ortalama bende herhalde bu sene ilk semen (makına müh.) ortalama 45 (ders gecme notu 50 ) ortalama 1.8 e falan gelıyor bir ders kaldı nasıl olcak bilmiyorum...
valla bu sitedeki en sakat ortalama bende herhalde bu sene ilk semen (makına müh.) ortalama 45 (ders gecme notu 50 ) ortalama 1.8 e falan gelıyor bir ders kaldı nasıl olcak bilmiyorum...
1,86 ile yanındayım dostum![]()
1,82 de bende ne diyosunuz arkadaşlar alabilirmiyiz?
Arkadaşlar merhaba ben bu yaz alaskaya gitmeyi düşünüyorum yani amerika diyelim hepsi olur .3. sınıf öğrencisiyim ama ortalamam düşük geldi 1.67 civarı vize alma şansım nedir hiç mi bulaşmıyım ?
Admin değilim ama açılan daha önce açılan konularda sana yardımcı olacak muhtemelen 423942094 tane yazı var...
Öncelikle kimsenin senin soruna olumlu ya da olumsuz cevap vermesi doğru olmaz. Sonuç olarak konsolosluk bu program için 2.00 ortalama istiyor. fakat ülkemiz delikanlılarının başka ülkelerde olduğu gibi cinlik peşinde koşmamaları ve efendi efendi ülkelerine dönmeleri sebebiyle toleranslı davranıyorlar...
Burada aslında adamların senden istediği çalışkan bir öğrenci olman değil, onlar için geri dönüşte bir problem teşkil etmemen... eğer mülakata sağlam bir ingilizceyle gidip, sağlam gerekçelerle türkiye'ye geri dönmeyi vaadeedersen neden almayasın?
Ama program için ödediğin paranın yaklaşık 400 dolarının geri alınamadığı, alınan kısmın da yıl sonuna doğru alındığını unutma...
Kolay gelsin..
Betrayer... in truth, it was I who was betrayed. Still, I am hunted. Still, I am hated. Now, my blind eyes see what others cannot...
arkadaşlar bana bi yardım edin yaw. ben kafayı yicem yoksa düşünmekten not ortalamam 1.82 sizce alırmıyım ingilizcem orta düzey ne diyosunuz???
hıc ıngılızce bılmıyosan forumdan sordukları genel sorular var onları ezberle yeter,zaten oraya ıngılızceyı gelıstırmeye gıdıyoruz onlarda bunu bılıyolar ve ona gore tolerans tanıyorlar
bencede gayet mantıklı ama hiç ingilizce bilmiyenler konsolosluktailerin söylediklerini pek anlıcaklarını sanmıyorum ama yinede mantıklı bi çözüm
walla bende görüşmeye gitmeden önje danışmanım "aman cansu düşürme notlarını,aman dikkat"diyip durdu.kadın benden çok daa gergindi.not ortalamam 2.70 olmasına rağmen.ve ben vizeye gittiimde transkript notu düşük diye bi çocuun alınmadıına şahit oldum.bence çokta garanti verirler,sorun olmaz diye düşünmeyin!!
bide bu birazda sizinle görüşen görevliyede bağlı.sewimli olun,bugun ne kadarda hoşsunuz filan diyin =)
tezcalitpoka sen ne zaman vizeye gidiceksin gittikten sora braya ayrıntılarıyla yazarsan seviniriz
benim not ortalamam baya düşüktü gittim vizeye geldim hazırlığım notu düşük olupta vize alan yok mu bölümüne iyice yazdım yardımcı olacaksa bakın isterseniz![]()
moneytalks
kozsoy ben senin yazdıklarını daha önceden okumuştum da sana onla ilgili bişi sorcam senin ingilizce seviyen ne durumda hani yamışsın ya sorulara 1 saat baksanız yeter diye sen sadece sorulara bakıp mı gitin yoksa ingilizce varmı?
valla benim ingilizce orta çok iyi değil sorulara hazırlandım iyi derece ingilizce bilen arkadaşla da sıkıntımı anlatacak kadar not aldım ezberledim çalıştım arkadaş bana konsolos görevlisiymiş gibi sorular sordu daha iyi oldu hala aklımdaverdiğim cevaplar önemli olan burası değil bence burayı 15 dakkada halledersin tekrar ederek adamı anlayıp anında rahat bi şekilde cevap vermek bencede vize alabilmenin yüzde 70 i burayla alakalı msn beni biri eklemiş sen misin bu arada ? ama sen aynı benim vizeye gitmeden önceki halimsin
:benim vizede kesin belli değil kardeşim olursa olur olmazsa olmaz ölüm yok ya amerika kaybeder
![]()
moneytalks
tabi canım orası öyle amerika kaybederben seni ekledim yani ekleyen benim
![]()
Arkadaşlar ben aranızdaki en vahim vakkayım sanırım. İlk önce bi kendimden bahsedim, Marmara Üniversitesi Siyaset Bilimi Uluslararası İlişkiler(ingilizce) öğrencisiyim, ingilizcem çok iyi, iki tane hocamdan referans aldım, elimde 3 tapu ve banka hesapları var, ayrıca 1.sınıfım gecen sene hazırlıktım. Bu dönem ortalamam 1.61 ve hazırlık geçme notum 73. Vize alma şansım nedir;?
yok mu arkadaşlar yardımcı olabilicek biri?
arkadaşım bence çok kasma yani 3 tapu ve banka hesapları var ingilizce bölümde okuyorsun pek sorun olmaz. benim 1.94 4. sınıfım okulu uzattım.tamam 1.69 değil ama bana maddiyatla ilgili hiçbirşey sormadı. sadece neden notun düşük dedi bence buna güzel bi cevap düşün öle git görüşmeye. ingilizcen iyi tamam iyi tatiller dedi ki benim ingilizcem o kadar da iyi değil.
evet bencede iyi bi bahane bul benim de not ortalamam 1,82 mesela bende bahane udurcam umarım alırıs gerçi daha önce notu düşük olupta alanlar var onlar sana daha rahatlatıcı bilgiler verebilirler.
ben bide şeyi sorayım arkadaşlarr hiç not ortalaması düşük olduğu için alamyan oldumu yada duydunuzmu duyduysanız kaç ortlamayla alamadı yazarsanız sevinirim
arkadaşlar 2 sorum daha olucak?
1) gidiceğim şirketteki danışman eğer düşükse ortalaman bir aktivite de yer aldıysan okulda onu referans olarak göster dedi, bende okulun tiyatro kulübündeyim ama ordan nasıl bir yazı almam gerekiyor? İngilizce mi ya da türkçe ayrıca amerikan konsolosluguna hitaben mi?
2) İlk dönem ortalamam 1.61 di (birinci sınıfım bu arada), şimdi vizeler başladı vize notları transkript e etki ediyormu?
hayır benım bıldıım etmiyor zaten alacağın transkriptte bu donem olmaz cunku bu donem bitmeden gidiceksın vıze gorusmesıne
bide bende basketbol takımındayım okulumun bende onu referans gosterıcem ama cetbalında sorduu gbi ingilizcemi yoksa türkçemi olacak?bilen birileri yazarsa seviniriz
valla ingilizce almanız daha iyi çünkü ordakiler türkçe konuşuolar ama okuyamayabilirler. gerçi bu belgelere bakmıcaklar ben o kadar şey götürdüm hiç birine bakmadılar. sadece transkripte baktılar o kadar.
Merhaba arkadaslar.Ben Marmara Üniversitesi öğrencisiyim 4. sınıf ama okulum 5 e uzadı. ilk dönem basında ortalamam 0,86 ydı ilk dönem 17 sınava girip 14 ünü geçti ortalamamı 1,51 e çıkardım. Uluslararası büyük bir nakliye firmasından 28 kasım 2008 de işe başlayacaktır diye ingilizce olarak ve firma sahibinin imza sirküleri ile dosya aldım 1. ve 2. sınıfta böbrek taşı problemim vardı ve bazı sınavlarıma giremedim çoğunada çalışamadım böbrek ağrısını çeken bilir bunuda raporladım bölüm baskanımız prof. rona turanlı dan referans mektubu aldım ingilizce olarak. İngilizcemde yeterli derecede iyi. 2 kere şansımı denemek istiyorum.Eğer red alırsam ilk görüşmede 2. görüşmemi 28 hazirandan sonra yapabilirmiyim not ortalamamı finaller ve bütlerle 2.00 acıkardıktan sonra 1. görüşmedeki red 2. görüşmeyi etkliermi? işimi kendim buldum ve 10 temmuzda baslıyor işim bana yardımcı olsun birisi lütfen.. teşekkürler şimdiden
kardeş dedim önceden neden düşük diye soruyorlar senin baya iyi nedenin var eğer sağlık durumunu belgeleyebilirsen ingilizcen de iyi işin de var bence alma ihtimalin hiç de düşük değil. bi de notunu son dönemde yüksmeni bu nedenlerini haklı bi gerekçe olarak kullanabilirsin
bu arada benim arkadaş geçen sene ilk vizeden düşük not nedeniyle red yedi ikincisine ortalamyı 2 nin üstüne çekerek gitti ve aldı vizeyi
yani vize görüşmesini haziran 28 gibi olabilir diyosun?
olur arkadaşım 20 veya 21 inde gtimişti v,ze görüşmesine yani olur kafana fazla takma ilkinde bile alabilirsin
inşallah ya sen gidiomusun?
acaba diyorum üstüme ev tapusu falan göstersemmi daha etkili olurmu?
Şu anda 6 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 6 misafir)
Bookmarks