Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: wat firmaları

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart wat firmaları

herkese merhaba 2013 wat programına katılmak istiyorum aklımda olan bir iki firmayla görüşmeyi düşünüyorum.sorum şu:firmaların pazarlık payı oluyor mmu yoksa bize sundukları fiyatlar sabit mi?diğer bir sorumda burada yazan siz arkadaşların bilet temini 500-700 euro arasında ama internetten bir kaç amerika biletine baktım 1500 dolardan aşağı bir fiyat bulamadım?bu fiyatlar wat öğrencilerine özel mi?(gidiş-dönüş).son olarak amerikaya gitme nedenlerimden biri de ingilize mi geliştirmek?istanbulda 3 kur ingilizce kursuna gitmek mi dersiniz amerika da 4 ay pratik ingilizce mi?

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı eagle19 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    herkese merhaba 2013 wat programına katılmak istiyorum aklımda olan bir iki firmayla görüşmeyi düşünüyorum.sorum şu:firmaların pazarlık payı oluyor mmu yoksa bize sundukları fiyatlar sabit mi?diğer bir sorumda burada yazan siz arkadaşların bilet temini 500-700 euro arasında ama internetten bir kaç amerika biletine baktım 1500 dolardan aşağı bir fiyat bulamadım?bu fiyatlar wat öğrencilerine özel mi?(gidiş-dönüş).son olarak amerikaya gitme nedenlerimden biri de ingilize mi geliştirmek?istanbulda 3 kur ingilizce kursuna gitmek mi dersiniz amerika da 4 ay pratik ingilizce mi?
    Pazarlık payı olmaz 2-3 arkadaş giderseniz ya da muhabbet koyu olursa belki Biletler dediğin gibi nisan-mayıs ayında kampanyalı fiyatlar olur o fiyatlar şimdi görünmez. Yaz sezonu olduğu için biletler pahalıdır. WAT öğrencilerine değil herkese aynıdır fakat öğrenci olmak ekstra indirim sağlayabilir. Yabancılarla konuştuğun süre pratik olarak geliştirirsin. Belli temelin varsa ABD üzerine kurs çok iyi gidiyor. Şahsi fikrim ABD 10 kur ingilizce kursundan daha iyidir.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

kurs konusunda kesinlikle katılıyorum. Eğer belli bir temelin varsa kesinlikle ABD. ama oraya gittiğindede gramer olarak bir şey bekleme. sadece konuşma pratiği olarak düşün ki ne kadar geliştiğini görünce şaşırırsın. tabi sana bağlı. ne kadar aktif olduguna ve ortamına göre. özellikle 1 senenin ardından akıcı ingilizcemin ne kadr geriledğini farkettim bu hafta daha iyi anladım ne kadar faydalı olmuş ABD de 3 ay.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Toplanıp beraber gıdebılırız bır fırmaya. Boylece buyuk bır ındırım alırız dıye dusunuyorum. 20 kısı toplarsak ıyı olur kanatındeyım.

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

YapIlacak indirim 100-150 $ olur . Kac kisiyle gidersen git

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ikı kısı gıtsek o ondırımı alabılırmıyız. Yırmı kısı gıdersek musterı kacırmama dusuncesıyle daha fazla ındırım alırız dıye dusunmustum.

Profesyonel Watçı
    Tecrübe Puanı
    20

Alıntı cangsl142 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ikı kısı gıtsek o ondırımı alabılırmıyız. Yırmı kısı gıdersek musterı kacırmama dusuncesıyle daha fazla ındırım alırız dıye dusunmustum.
    sen size 9 kişi daha getiricem benle beraber de, senden program ucreti almazlar bile.

bu teklifi bana yapan oldu da ben de o sene wat'a gidemeyecektim yaz okulundan dolayı.
    2008,2009,2011 wat katılımcısı

2008-NY-Thendara City-Van Aukens Inn-Dish Washer

2009-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

2011-VA-Doswell City-Kings Dominion-Ride Host

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Iki kisiye bisey alabilecegini sanmiyorum anca eylulde kayit yaptirirsan. Erken kayit muhabbeti. Firmalarin kafasinda belli erken kayita ne kadar indirim yapicak yada gruba ne kadar indirim yapicak emin ol simdiden bellidir. Sen naparsan yap kafalarindaki rakamdan asagiya inemezsin. Nasilsa sen gelmezsen o kontrnjan baskasiyla dolar

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Tesekkurler yorumlarınız ıcın. Pekı forumun anlasmalı oldugu fırma var mı acaba. Indırım yapabılecegımız bır fırma.

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Forumda wat 2013 ile ilgili pek konu bulamadım, bende önümüzdeki sene için düşünüyorum. Firma araştırıyorum şu anda, 2013te gidecek olan(istanbulda) arkadaşlarla haberleşme halinde olup aynı firmadan yaptırabilirz kayıtlarımızı az da olsa bi indirim alabiliriz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

tesekkurler

Hayalperest Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

merhaba
    indirim erken kayıt yaptırdığımda oluyor.bu yıl benm arkadaşım chicagoya gitti.bileti internet üzerinden kredi kartıyla aldı.1500 TL civarında para ödedi.ama dediğim gibi bu internet üzerinden.normal almaya kalkarsan 2000 TL den aşağı alabileceğini sanmıyorum.tabi bu chicago fiyatları.diğerlerini bilmiyom.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bugun eduyork şirketini aradım.bana vize reddi durumunda paranın ekim 2013'ünde iade edileceği söylendi.bu çoğu firma için aynı mı?ayrıca firmanın buldugu işe girmessem paranın iadesi söz konusu değilmiş.yani bir iş bulamazlarsa koşulları berbat bir teklif gelir ve bu teklif benim kabul etmemem içindir(paranoya oldu ama işimi hep garanti altına almayı severim)...bu durumda normal bir wat işini bulamamaları olası mı?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)