Work and Travel
Toplam 22 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 22 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: doğu sahillerinde nereleri gezmeliyim

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Standart doğu sahillerinde nereleri gezmeliyim

Merhaba arkadaşlar. Ben şuan OHİO-sandusky yakınlarındayım ve 10eylül gibi tek başıma travel kısmına geçicem.Planım şu: burdan chicagoya geçip 2-3gün boyunca chicagoyu gezcem daha sonra uçakla miamiye geçip orda 3günlük tourlara katılcam ve miamiden de doğu sahillerini gezerek new yorka gitmeyi düşünüyorum.Bu arada tek kişi olduğum için araba kiralama gibi bir olanağım olmadığından miami new york arasında ulaşımı greyhoundla yapmayı düşünüyorum.

Soru kısmına gelince, miamiden newyorka giderken nereleri gezsem iyi olur? özellikle virgina beache ulaşmadan önce. delawarede vergi olamdığı için orda alışveriş kısmı yapmayı düşünüyorum dalewareın neresinde konaklama ve alış veriş yapabilirim,hangi bölgeleri gezmeliyim ve new jerseynin nerelerini gezebilirim?
    Siz deneyimli watçılardan öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı Akela Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Merhaba arkadaşlar. Ben şuan OHİO-sandusky yakınlarındayım ve 10eylül gibi tek başıma travel kısmına geçicem.Planım şu: burdan chicagoya geçip 2-3gün boyunca chicagoyu gezcem daha sonra uçakla miamiye geçip orda 3 günlük tourlara katılcam ve miamiden de doğu sahillerini gezerek new yorka gitmeyi düşünüyorum.Bu arada tek kişi olduğum için araba kiralama gibi bir olanağım olmadığından miami new york arasında ulaşımı greyhoundla yapmayı düşünüyorum.

Soru kısmına gelince, miamiden newyorka giderken nereleri gezsem iyi olur? özellikle virgina beache ulaşmadan önce. delawarede vergi olamdığı için orda alışveriş kısmı yapmayı düşünüyorum dalewareın neresinde konaklama ve alış veriş yapabilirim,hangi bölgeleri gezmeliyim ve new jerseynin nerelerini gezebilirim?
    Siz deneyimli watçılardan öneri ve yardımlarınızı bekliyorum.
    Büyük valizin olacaktır yanında bu seni çok zorlar. Bunun dışında gotobus.com'a bakabilirsin turlar için.

İlk önce Orlando sonra Miami yapabilirsin. New York-Miami arası trenle daha kolay ve rahat olur. (amtrak.com)

Eğer Miami'yi içine alan turlar varsa sana onu öneririm. Sanırım yoktur... Dediğim gibi turlara bak sonra tekrar yaz fikir verir diğer arkadaşlarda.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

yanımda çok büyük olmasada bi valiz birde sırt çantası var. belki seyahat ederken veya seyahat etmeden önce birileriyle karşılaşıp ona göre planlarımıda değiştirebilirim hem tourlar daha ucuza gelir ama şuan yalnızım ve travel yaparken fazla aksilik yaşamamak için detaylı bi plan yapmaya çalışıyorum
    gotobus.com gibi siteleri çok araştırdım.3 günlük orlando-miami touru var tam istediğim gibi olmasada ona katılıcam galiba miamide.ulaşım olarakda dediğin gibi amtrakıda kullanabilirim. ama çok uzun mesafeli binmek ismeyorum.yani belli güzel sahil veya gezilecek yerlerde bir gün kalıp tekrar yoluma devam etmek istiyorum

birde gotobus gibi sitelerde böyle miamiden newyorka giden tourlar yok mu bildiğiniz. genellikle newyork-washington-niagara tourları var, ben onları istemiyorum.
    Konu Akela tarafından (23-07-2012 Saat 10:17 PM ) değiştirilmiştir.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

kardesim miami orlando yu gezdikte sonra washington dc baltimore uzerinden philedelphia new jersey ve new yorku gezebilirsin.. bana sorarsan delaware e bosuna zaman harcama , philedelphia da gunubirlik iyidir. zaten baltimore new york arasi 3 saat baltimore dan sabah cikip philedelphia yi gezsen sonra new york niagara boston gez ve bitir gezini.. eger plaja da gideyim dersen virginia beach ya da ocean city maryland deki tabi gidebilirsin.. son olarak aklima geldi las vegasa gitmediysen en azindan bir geceni atlantic city de gecirmeni oneririm.. new jersey e bagli ..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

virgina beache gelmeden önce nerelere uğrayabilirim, bu atlantic citydi, ocean citydi oraları rahat bir şekilde nasıl gezebilirim, gotobus gibi sitelerde öyle şeyler bulamadım.

birde diyelim ben bir gün virgina beachde kalcam, otelide ayırttım. sabah otele gelip bavulu odaya bırakıp oraları gezip ertesigün akşama kadar gezip bavulu otelden alabili rmiyim buna izin verirler mi, otelde bavulun başına bi iş gelme durumu olur mu?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

valla florida virginia arasinda hicbisey yok bosuna vakit kaybetme virginia bbeach e de gitme bence .. baya bos olur sezona gore.. direk ucaga bin nyc ye git ordan dogu sahil turuna katil iste nyc baltimore philedelphia boston washington dc niagara yi kasayan sana yeter..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

virgina ya gitmeden myrtle beach var. eylülün ortası gibi virgina beach cidden boş mu olur yoksa tahmini mi söylüyosun.

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

okullar agustos sonunda aciliyor eylul ortasinda sadece haftasonu biraz canli olur..sen bilirsin ama eylul ortasindaki tatilde beachlere gitmek yanlis olur ..

Tecrübe Puanı
    10

Senin planin su olacak.

Ya Ozgur'un dedigi gibi Washington DC, Baltimore, Philedelphia, New Jersey, New York tur olarak gezeceksin.

Ya da Orlando ve Miami yapacaksin. 2 gece Orlando, 4 gece Miami yapabilirisin. 4 gun on numara tatil yaparsin Miami'de. Butun stresini atarsin.

Bu 2 geziyi birlestirme sansin var ekstra para ile. Orlando Miami arasi tren var 40$ civari. NY'den tura katilirsin. Geri NY'a donerken sen Orlando'ya gecersin. Oradan da Miami'ye.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

newyork en son durağım olcak çünkü hem dönüş biletim newyorkdan hem de bir arkadaşım orda yaşıyor ona uğrayacam.Dediklerin kafama yattı chicagodan miamiye geçip orlando-miami tatili yapıp uçakla ocean city veya atlantis citye geçebilirim. washington dc yi hesaba katmıyorum çünkü burdaki çok yardımsever bir arkadaş işten ayrılmadan bizi washington dcye götürebilirmiş gezmek amaçlı.peki o zamanlarda ocean ve atlantis city nasıl olur?

Bu kadar çok soru soruyorum ama eminim bir çok kişi bu durumları merak ediyordur onlar için de faydalı oluyor

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Traveldaki en son planım:

sanduskyden chicagoya geçip orda 2-3gün kalcam.chicagoyu gezerken Official Chicago CityPASS® | Visit 5 Chicago Attractions for $84 burdan cittypass alarak ucuz bir şekilde belli populer yerleri gezmeyi planlıyorum.Chicagodan da uçakla orlandoyo geçip
    orlandotour bu toura katılmayı planlıyorum buradan da miamide 2 gün konaklayıp delaware-atlantic city ve newyork.

Sorun şu ki: orlandodaki tourda tek başıma olduğumdan ve konaklamalarda otellerde konaklama yapcağımdan kabaca bi hesap çıkardığımda baya maliyetli oluyor. Bu konularda yardımınızı bekliyorum.

orlando toura 13ekim gibi katılmak isteyenler veya benim gibi ekim ayı ortası böyle gezi planı olanlar birlikte travel yapabiliriz

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bence chicago için citypass alma. onların içinden sadece skydeck güzel oraya gidersin birde michigan gölünün kıyısına gidip yüzersin süper olur. downtownda da gezmeni tavsiye ederim ama o kadar. geri kalanına gerek yok. 3ay chicago'nun dibinde yaşadım. trust me

Orlando turuna gelince hiç gezmedim orlandoyu ama sanki bu tur çok pahalı gibi duruyor. yine de orlandoyu gezen arkadaşlar yazsınlar. içeriğindeki her yer görülmezse olmaz olan yerler mi? yoksa sen tek gidip belli başlı yerleri gezsen daha ucuza gelir mi? bunları iyi düşün ve hesapla sonra da son kararını ver ve şimdiden sana uygun tarihe turunu al. yoksa istediğin zamana boş yer bulamayabilirsin bizim gibi
    Konu yucar tarafından (31-07-2012 Saat 11:38 AM ) değiştirilmiştir.
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

@yucar sen öyle deyince vazgeçtim almaktan, peki chicago içi ulaşım nasıl rahat ve ucuz mu?
    orlandoya gelince evet cidden çok pahalı tek kişi için eğer bi kaç kişiyle yaparsam makul bir seviyeye iniyor. orlandoyu gezmekten ziyade universal studio oraları gezmek istiyorum en uygunuda bu tourlar gözüküyor ama tek kişi olunca maliyet açısından sıkıntı oluyor.

birde expediadan hotel fiyatlarına baktım. chicagoda en kötü otel bile geceliği 100$ altı bulmak zorken, atlantic cityde en iyi otellerin geceliği nasıl 50$ civarı oluyor parayı içki ve kumardan mı vuruyolar

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

expedia dan otel fiyatin bakma kayak.com dan bak bircok sitenin bilgileri var.. expedia otel acisindan diger sitelerden daha pahalidir bilgine..

Tecrübe Puanı
    10

Otel icin:
    booking.com

Hostel icin:
    hostelworld.com

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

orlanda işinide toura katılmadan farklı bir şekilde yapmayı planlıyorum, öyle daha ucuza geliyor ama otel işin içine girince ne kadar fazla kişi olursak o kadar ucuz oluyor,

13ekim gibi orlando da 4 gün kalmayı ve universal studioları gezmek isteyenler irtibata geçelim.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

20 eylül gibi miamiden atlantic citye uçakla gitcem ama bu hat üstünde uçak bileti bulamıyorum, ne yapabilirim?

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

new jersey e ya da new yorktaki diger havaalanlarina gideceksin
    ordan gecicen.. jfk - la guardia ya da newark havaalanlarina..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

biraz önce orlandodan atlantic citye baktım da 1-2 uçuş anca var. sence hangisi mantıklı miamiden orlandoya geçip orlando-atlantic city uçuşu mu yoksa biraz önce söylediğin mi

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

ikisi de olabilir hangisi kolayina gidiyorsa ulasim icin.. nyc den atlantic city e mi yoksa miamiden orlandoya mi? hangisi kolayin gidiyorsa onu sec.. nyc den atlantic city e sanirim 4 saat civarinda varirsin.. miami orlando arasi 6 saat .. ama orlandoya ulasim 6 saat bile olsa dha kolaydir senin icin orasini bilemem..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

bir sorum daha olcak, yanımızdaki bavulları havaalanlarında bırakabileceğimiz güvenli yerler var mı?

yardımlarınız için çok teşekkürler

Site Yöneticisi
    Tecrübe Puanı
    10

jfk de var 1. ve 4. terminallerde giris katlarinda emanetler var.. luggage storage diye geciyordu yanlis hatirlamiyorsam.. fiyatlari da 4-16 dolar arasinda degisiyor gunluk.. buyuklugune gore cantanin..

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)