Work and Travel
Sayfa 2 Toplam 2 Sayfadan BirinciBirinci 12
Toplam 35 adet sonuctan sayfa basi 31 ile 35 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Lütfen yardım !!

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

dostum senın dedıgınde yapılıcak bısey ama daha geçenlerde forumda okudum sen gordun mu bılmıyorum. dagın tepesınde bı yerde claısan arkadas ısı bırakmak ıstedıgınde ıs verenı ızın vermedı. iş veren şikayet ettiğinde vize iptal olabiliyor biliyorsun. yani senin başına bişey gelmedi diye diğerlerininde gelmeyeceğinin garantisi yoky. o yüzde kimse bırak git bakma arkana diyemiyor

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

bende bırak git demiyorum. sponsorunla konuş önce bu arada sende iş ara ve onlar sana iş bulamazsa sen bul ve hallet işini ama sponsorundan habersiz yapma
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Evet arkadaslar teker teker okudum tekrar yorumlarınızı..Dün 3 türk arkadas işten ayrılacaklarını otele bıldırmıslerdi.Uzun bir konuşmadan sonra izni vermişti otel..Fakat bu sabah gelen maille tekrar sarsıldılar.Otel Müdürü Aspire'la iletişime geçmiş 1 kac yalan soylemıs,bızım arkadaslarda yalanları ortaya cıkarıp herseyı anlattılar..Aspıre'den onayı aldılar.Bu gece 3'te Burlinghton'dan Washinghton DC'ye gidiyorlar..Orda Aspire'ın görevlileriyle yuzyuze konusacaklar..Eger yenı bır yerde iş bulabılırlerse devam edecekler..Fakat bulamazlarsa Türkiye'ye dönecekler..Şuan kalan 3 türk ben ve arkadaslarım diğer arkadaslardan haber beklıyoruz.Ona göre hareket edecegız..Bugun ayrıca bana Türkiye'deki şirketimdende maıl geldı..Gidin otel müdürüyle konusun sıkıntılarınızı anlatın vs vs yazmış..Buün otele çalışmaya gittigimdede Supervisorların hepsi peşimde dolandı..Ayrıca özel konustular..Ek çalışma saatı verceklermiş.Bu hafta 40 saate cıktı bıranda çalışmam,Haftayada en az 40 diye söz verdilerr:diğer haftalar dahada artacak dediler..Giden arkadaslarımızın çalışma saatlerını binevi bize verıyorlar..Türkiye'deki şirketimde artık sorun düzelir..Giden arkadaslarınızın çalışma saatlerıde size verılecek diye maıl attı.Bu kadar aptalca bir çözüm görmedim hayatımda ayrı mesele..Benim arkadaslarım belki Türkiye'ye dönmek zorunda kalacaklar..
    Bu arada çalıştıgım yer ;
    Vermont'ta TOPNOTCH RESORT OTEL'de HOUSEKEEPER OLARAK çalışıyorum..
    Saatlik ücretim 10 usd,fakat kaldıgım yere cok fazla para verıyoruz.3 kişilik oda 260 Usd kısı bası verıoz..Zaten otel işe gittigimiz hergün 2 usd şatıl parası,2 usd yemek (yemek dedıysem aldanmayın sakın berbat tek yıyebıldıgımız ekmek kaşar) other adı altında bılmem baska para kesıyo..Örn;Bu paycheckım 2 haftalık 500 usd 50 saatlık çalışma karsılıgı fakat elıme gecen 300 usd..Çünkü şatır,yemek,kalcak yer,vergi falan derken hıcbırsey kalmıyor..Kaldıgım yer zaten dagın başı..Mc Donalds Burger King hiçirşey yok..Bunlar Amerikan şirketi birde Amerikanın heryerınde var burda yok..Açız bide yani Nese fazla uzatmayayım gercekten kötü durumdayız..Şuan belki saat problemimiz çözülmüş gibi duruyor ama şuan sadece beklıyoruz..Ayrılan 3 arkadasımızdan haber beklıyoruz..Aspire'lada iletişim halindeyiz..Çalışma saati düzelse bile eglence adına hiçbirşey yok burda..Umarım sehir degıstırebılıriz..Yoksa bu Wat benim için tamamiyle pişmanlıktan ibaret olacak..

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

hea bu arada kesınlıkle sponsordan habersız kımse ıs degısıklıgı vs yapmasın harbı bası agrır yani..

Siteden Uzaklaştırıldı
    Tecrübe Puanı
    0

Alıntı sportvas Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Allah aşkına nası sorun olacak yav... köle değil kimse. Herkes büyütüyor yok burası amerika değiştirirsen yanarsın filna. ben kavga gürültü çıktım gçen sene 1. işimden. Bu sene hiç gitmedm ilk işime. Hadi bunları bırak değiştirme istediği zaman menejerine söylese kusura bakma arkadaş çok az saat haftada yetmiyor çıkmam lazım. Hiç kimse buna bişey demez.
    dostum bu forumda ne magdur olanlar gordum bi bilsen, vizesi iptal edilen mi dersin, pesine gocmen ajani takilanlar mi dersin, aglayanlar sizlayanlar, hepsi bizim kadar nasipli degil!

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)