Work and Travel
Toplam 13 adet sonuctan sayfa basi 1 ile 13 arasi kadar sonuc gösteriliyor

Konu: Unlocked acil yardim

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Standart Unlocked acil yardim

Arkadaslar ebaydan %99.2 olumlu yanitli bi adamdan unlocked blackberry torch 9800 white aldim adamin adi hatta unlockedcellphonekings .fakat kargo geldiginde bibaktim telefonun altinda at&t yaziyo simdi mail attim herife ve daha once bi unlocked konusu okudum burdan yanimda avea hat var onu takip calistirsam teli unlocked olup olmadigini anlayabilirmiyim yani nasil bi uyari veriyo telefon locked olunca deneyimli bi arkadas yardim edebilirmi

Site Yöneticisi break - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Tecrübe Puanı
    10

Alıntı ismailakcar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Arkadaslar ebaydan %99.2 olumlu yanitli bi adamdan unlocked blackberry torch 9800 white aldim adamin adi hatta unlockedcellphonekings .fakat kargo geldiginde bibaktim telefonun altinda at&t yaziyo simdi mail attim herife ve daha once bi unlocked konusu okudum burdan yanimda avea hat var onu takip calistirsam teli unlocked olup olmadigini anlayabilirmiyim yani nasil bi uyari veriyo telefon locked olunca deneyimli bi arkadas yardim edebilirmi
    Avea yurtdışına açıksa sinyal alır ve çalışır bunun dışında herhangi bir T-mobile hattı takabilirsin. Telefon locked olursa haber ver bana 2 sene önce E-bay'den 0,99$ karşılığında açtırmıştım BB 9700 telefonu onun hesabını veririm sana.
    # Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...

# Internship in Israel: 2011 ...

# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...

# Retired Worker & Traveler: 2013 ...

# Maldive Island: 2016

# II. Europe Trip: 2017

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Ya benim amacim break turkiyede kullanmak bunu sadece unlocked mi degilmi merak ediyorum.sence unlocked midir acemiyim bu konuda viraz aciklarsan at&t yazip unlocked oldugu oluyomu

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı ismailakcar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ya benim amacim break turkiyede kullanmak bunu sadece unlocked mi degilmi merak ediyorum.sence unlocked midir acemiyim bu konuda viraz aciklarsan at&t yazip unlocked oldugu oluyomu
    arkadasim telefonun altinda at&t yazdigini soyledin. sendeki avea hattini tak eger yurtdisina aciksa ve sinyal alirsa skinti yok. eger actirmadiysan soyllendigi gibi git bi t-mobile hat al onu tak. unlock demek belirlenen firma disinda herhangi bir simkart kullanilamamasi demek. ulke olayi degil yani. eger t-mobile calisirsa turkiye de de calisir merak etme

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Mail attim su ceabi verdiler All unlocked phones will have the original carrier they were originally locked to still printed on the phone. It will work anywhere in the world with any GSM sim card
    - Jeff Hughes
    Ayrica acemi oldugumu belirtmistim

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

ben sert bisey dememistim dostum yanlis anlama. adam dunyanin heryerinde calisicak demis. . unlocked demek belli bir firmanin simkarti olmayan her hangi bir hattin kullanilamamasi demektir. senin elindeki telefon icin at&t bu .
    sen isini garantiye al dedigimiz yollardan birini uygula. senin avea hattin acik degilse bile yurt disina. cevrendeki herhangi birinin sim kartini tak bak (at&t olmayan herhangi bir hat olabilir) hat geliyor mu gelmiyor mu. geliyorsa siknti yok demektir kardesim.

Üstad
    Tecrübe Puanı
    22

fazla heyecen yapmışın çalışır merak etme
    ya olduğun gibi görün yada gözüme görünme!!!

Araştırmacı Watçı
    Tecrübe Puanı
    14

Samsug galaxy s3 aldim onda yoktu ondan boyle heycan yapti,

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

heyecan yapmana gerek yok. amerikada aldığın tüm telefonlarda hat markası yazar. sadece apple store'dan aldığın factory unlocked iphonelarda yazmaz. amerika da sistem bu hat firmaları kendileri telefon ürettiriyor. ve adını yazıyor. sıkıntı yapma bişey olmaz inşallah
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    heyecan yapmana gerek yok. amerikada aldığın tüm telefonlarda hat markası yazar. sadece apple store'dan aldığın factory unlocked iphonelarda yazmaz. amerika da sistem bu hat firmaları kendileri telefon ürettiriyor. ve adını yazıyor. sıkıntı yapma bişey olmaz inşallah
    sen o kadar garanti ver sonuna da inşallah ekle olcak iş mi şimdi

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    15

tmm peki sonundaki inşallahı sildim sen sıkıntı yapma bişey olmaz hatta olursa türkiye'ye gelince gel ben paranı vericem oldumu hocam )))
    Wisconsin Dells Profesörü Lifeguardlık kitabını yazan kişi...

Uzman Watçı
    Tecrübe Puanı
    17

Alıntı yucar Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    tmm peki sonundaki inşallahı sildim sen sıkıntı yapma bişey olmaz hatta olursa türkiye'ye gelince gel ben paranı vericem oldumu hocam )))
    en azından daha güven veriyor . ya dostum al telefonu dene olmazsa burda kırdırtırsın zaten sıkıntı olmaz.

Acemi Watçı
    Tecrübe Puanı
    0

Ben apple stordan yada walmarttan almayi dusunuyordum ama bu konuyu gorunce ebay.a baktim cidden cok daha uygun fiyatlar... Simdi cidden bilmedigim icin soruyorum bu ebaydeki adamlar burdaki 24ay kontratli telefonlari alip kirip mi satiyorlar bunlar ikinci el mi yoksa? Birde diyelim aldim taktim baska hatti konusma yapamiyorum bunu turkiyede kirdirmak kolay bi ismi? Nekadara yapiyorlar ortlama?

Konu Bilgileri

Bu Konuya Gözatan Kullanıcılar

Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)