Arkadaşlar şuan arizonadayım ve işsizim batı bölgelerinde iş bilenler varsa bana yardım edebilirmi çok zor durumdayım.
Arkadaşlar şuan arizonadayım ve işsizim batı bölgelerinde iş bilenler varsa bana yardım edebilirmi çok zor durumdayım.
Merhaba. Gecmis olsun oncelikle...
Benim bulundugum bolgede personel arayan isveren sayisi fazla. New York Eyaletinin Mayville sehrinde bir oteldeyim ben. Yardimci olabilirim size. Facebook tan irtibata gecelim. Ben bugun gidip otele personel ihtiyacinin olup olmadigini sorayim. Muhtemelen olumlu yanit alirim sizler icin.
Yada benim calistigim oteli aramaniz daha kisa olur.
Calistigim yerin adi Chautaqua Suites. ayni ismi google a taratip otelin internet sitesinden oteli arayabileceginiz numara bulabilirsiniz. Benim adimi verirseniz belki daha iyi olabilir. Denk gelirse beni taniyan birileri cevap verir telefona.
ahhhh ahmet ahhh madem buradan medet umuyordun niye geceleri sabahlara kadar kafamı ütüledinM.Arslan
slm bnde issiz kaldim ne yapmaliyimmmm
eger philadelphia sansini denemek istersen elimden geleni yapabilirim 2673399539 dan ulasabilirsin
ben philadelphiada yasiyorum suanda bildigim bir is yok ama bulmak cok zor olmaz hicbirsey bulamazsan gel bakalim birseyler 2673399539 kamil
ohiodayton bana acil ulaşır mısın özelden.
Şu anda 1 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 1 misafir)
Bookmarks