arkadaslar bu amelelik programinda ben issiz kaldim suan ohaio dayim ne yapacagim hakkinda hic bi bilgim yok ny gitmeyi dusunuyorum nerede calisabilirim is bulabilir miyim sizce lutfen cvb yazin bana
tel numaram cok magdur oldum burada 937 622 35 09
arkadaslar bu amelelik programinda ben issiz kaldim suan ohaio dayim ne yapacagim hakkinda hic bi bilgim yok ny gitmeyi dusunuyorum nerede calisabilirim is bulabilir miyim sizce lutfen cvb yazin bana
tel numaram cok magdur oldum burada 937 622 35 09
sizce is bulabilir miyimmmm
ewet sebebsiz bi sekilde attilar isten ciee falanda yardimci olmuyor kaldim ortada
New York'a gitsen daha çok para gerekli.özellikle iş bulana kadar.CIEE'i ara bi kaç sefer daha.Her yere başvur OHIO'da.Belki bişeyler denk gelir.NY'da belki iş bulabilirsin ama işsiz kalma süren boyunca çok para da harcarsın.NY'da ulaşım-metro bile çok pahalı.Kalacak yer ondan da çok.İyi düşün ona göre karar ver derim.
""Let the game begin""
CIEE arayip cok magdur oldugunu anlat, hatta biraz daha duygusala bagla. NY bencede sacma. Konaklama + Ulasim adama yeter de artar zaten.
# Holiday in America: 2008 , 2009 , 2010 ...![]()
# Internship in Israel: 2011 ...
# MSc. and I. Europe Trip: 2012 ...![]()
# Retired Worker & Traveler: 2013 ...
# Maldive Island: 2016
# II. Europe Trip: 2017
Turkiyedeki sirketler en son olarak anlasmali oldugu sponsor olarak CIEE yi koz olarak kullaniyordu.Bu kacinci CIEE vakasi hatirlamiyorum ama yil icinde artik ne soyleyeceklerini merak ediyorum..Ayrica gecmis olsun arkadasim.
Ya ben de pensilvanya harrisburg sehri- grantville koyundeyim ben de ayrilmayi dusunuyorum cunku cevrede sadece vizir vizir gecen arabalar ve hintli ev sahibimiz var. İste evde problemim yok ama hicboylehayal etmemistim. Kole gibi hissediyorum kendimi haftalik 220 aliyoz. O da 100 dolari konaklamaya 30 dolari yemeye gidiyor. 5. Haftamdayim ve philelphiaya gideceğim 10-15 gün gezip sonradan ayrilacagim. Host company: alliance abroad , bu menajerin da abd ye dahi geldigimden haberi yok acaba kac gün kalabilme imkanim var bilen var mi
CIEE sucks !!
Philadelphia da mall de satis elemanu ariyorum acil , beni arayin hemen , 6106808025, konaklama saglanacaktir
Şu anda 2 kullanıcı bu konuyu görüntülüyor. (0 kayıtlı ve 2 misafir)
Bookmarks